השאלון

השאלון

אם מישהו ממכם צפה פעם בתוכנית המעולה "סטודיו למשחק" (עם ג'ימס ליפטון), הוא בטח זוכר את השאלון של ברנארד פיבו, שכל אורח נשאל בסוף כל תוכנית. בכל אופן, אני תמיד רציתי לענות על השאלון בעצמי. אז בואו אתם תענו (מן שירשור הכרות) : 1. מה המילה האהובה עליך? 2. מה המילה השנואה עליך? 3. מה מדליק\ מפרה אותך? 4. מה דוחה\ מדכא אותך? 5. מה הצליל האהוב עליך? 6. מה הצליל השנוא עליך? 7. מה הקללה האהובה עליך? 8. באיזה מקצוע היית רוצה לעסוק? 9. באיזה מקצוע לא היית מוכן לעסוק? 10. אם גן עדן קיים, מה אלוהים יאמר לך כשתכנס\י ? 11. אם היית יכול\ה לבחור באדם אחד שיופיע על שטר כסף, מיהו היה?

Awaken

New member
יאאלה...

1) פוסילאנימוס 2) חך 3) מוזיקה 4) האנגובר 5) השקט 6) הרבה אנשים 7) דגנרט 8) משחק 9) רואה חשבון 10) "נו טוב..." 11) יצחק רבין.

Minimal Affair

New member
Vodka Killed The Russian Star

יצחק רבין כבר מופיע על שטר של 200 ש"ח. נ.ב האנגאובר אה?

normajean

New member
רצית לענות בעצמך אבל כשכבר היתה לך

ההזדמנות לא לקחת אותה? 1. פסיפלורה 2. אצטרובל 3. הריח של גיא 4. צעקות 5. היונים בבוקר 6. בכי של תינוק(קיטצ' אבל זו האמת..) 7. פאקינג 8. משחק [בלונדון] 9. סוהרת בבית כלא 10. "הללויה ליכטיג" 11. אפריים קישון

התשובון

1.מקסימונת! 2.ראסמי-למרות שאני אומרת את זה כל הזמן 3.מוסיקה עם עוצמה 4.ריח מסריח 5.מים 6.חריקה של משהו 7.בת-זונה 8.משחק-בעיקר במחזות זמר 9.מנקה או האלה שאוספים את הזבל 10.מה המצב מקסימונת? 11.חני נחמיאס...חחח...

Minimal Affair

New member
אם אין לך שום דבר עם אף אחד

אז למה אין לך משהו איתי? מה המילה האהובה עליך? מילים הן מילים, ושטויות הן שטויות. מה המילה השנואה עליך? בטריה מה מדליק\ מפרה אותך? מוסיקה \ תיאטרון\ מוות \ אהבה \ חוסר סקס \ חוסר אלוהים \ חוסר תימנים מה דוחה\ מדכא אותך? אהבה - כשאין אותה זיוף - שיש אותו מוות - שנעלם לי מה הצליל האהוב עליך? קול של אלוהים אחר מה הצליל השנוא עליך? של זונות מה הקללה האהובה עליך? אולי קיבינימט ? באיזה מקצוע היית רוצה לעסוק? מאהב כושל באיזה מקצוע לא היית מוכן לעסוק? רוסי? אם גן עדן קיים, מה אלוהים יאמר לך כשתכנס\י ? יצאתי לטייל, חזרתי, נרדמתי, ולא שבתי. ודרך אגב - שלום. אם היית יכול\ה לבחור באדם אחד שיופיע על שטר כסף, מיהו היה? אלוהים. (מאוד רשמי)

דאלה

1. חלאה 2. סירופ 3. מה מדליק\ מפרה אותך? אומנות, יופי, חוכמה. 4. מה דוחה\ מדכא אותך? טיפשות, פשטות, מוזיקה מזרחית (לא כולל אורפנד לנד). 5. מה הצליל האהוב עליך? כל צליל שיוצר אי פעם ע"י פינק פלויד. 6. מה הצליל השנוא עליך? קולו של עורב. 7. מה הקללה האהובה עליך? ז'נדה (זונה בפרסית). 8. באיזה מקצוע היית רוצה לעסוק? משחק. 9. באיזה מקצוע לא היית מוכן לעסוק? הוראה בבית ספר. 10. אם גן עדן קיים, מה אלוהים יאמר לך כשתכנס\י ? מצטער יקירתי, הכיוון שלך הוא למטה. 11. אם היית יכול\ה לבחור באדם אחד שיופיע על שטר כסף, מיהו היה? אני, כמובן.

הגיע הזמן ../images/Emo13.gif

1. אקסטרהווגנטי. 2. death. 3. מוזיקה הרמונית, תסכול. 4. אגואיזם, חוסר הקשבה. 5. ים שקט. 6. הצליל הדק כשמקרבים את המיקרופון לרמקול. 7. פאק (Fuck). 8. במאי (באופן יוצא דופן מכולם פה). 9. מענה, מסרס. 10. ברוך הבא לגן עדן, הנה כרטיס הכניסה למסיבה שלמטה... 11. ניטשה.

Envenom

New member
<מרגיש כמו סלבריטי>

ואני אפילו עוד לא סיימתי בגרות בתיאטרון
1) fuck 2) שקט 3) בחורות עם שיער ארוך שחור וחלק 4) בחורים עם שיער ארוך שחור וחלק 5) 'מיאו' 6) משאית 7) Skah! (נדמה לי שזה משהו בסגנון שיט, בשוודית..) 8) שחקן (כאילו WTF?) 9) מורה 10) "הו! בוא, שמרתי לך על המקום
" 11) אני

פ א פ י

New member
והנה שלי../images/Emo9.gif

1. מה המילה האהובה עליך? - מוזאזסססס 2. מה המילה השנואה עליך? מתמתטיקה 3. מה מדליק\ מפרה אותך? - מוזיקה שאני אוהבת 4. מה דוחה\ מדכא אותך? - דוחה לראות אנשים ברמזור מחפשים אוצרות באף... 5. מה הצליל האהוב עליך? - הרעש שהולכים על אבני חצץ 6. מה הצליל השנוא עליך?- דלת חורקת 7. מה הקללה האהובה עליך?- פאקינג שיט 8. באיזה מקצוע היית רוצה לעסוק?- מעצבת אופנה אולי... אין לי מושגג 9. באיזה מקצוע לא היית מוכן לעסוק?- מנקה 10. אם גן עדן קיים, מה אלוהים יאמר לך כשתכנס\י ?- יש לך פה את כול המוזיקה שאת רוצה.. 11. אם היית יכול\ה לבחור באדם אחד שיופיע על שטר כסף, מיהו היה? המורה שלי לאזרחות

קבלו :

1. רוח 2. אהבה 3. כמובן שמחול 4. לחכות 5. השקט 6. חריקת אוטובוס 7. חסוי 8. מחול מחול וגם מחול 9. תחום המתמטיקה 10.אני יודעת..ברוכה הבאה אולי... 11.אילן רמון ז"ל

יאללה!

1. סוציו-אקונומי, וגם אצטרובל 2. תכריכים 3. שילוב של משחק, חצאית וראסטות. 4. חוסר אכפתיות, חוסר כבוד לאנשים 5. טבעי- גלים. מלאכותי- דיג'/חליל צד 6. הרעש של המסור חשמלי, בהחלט. 7. "ההורים ש'ך אחים!!!" 8. מממ, לא מקורי, משחק. (אבל בתיאטרון) 9. זנות. לא סתם, לא נראה לי שיש כזה אם לא יהיה לי כסף אני אעבוד גם בזבל- כל עבודה מכבדת את בעליה 10. סוף-סוף! כבר התחיל לשמעמם פה 11. קיפי בן קיפוד! בלי לחשוב פעמיים.

../images/Emo6.gif

1. מה המילה האהובה עליך? שתיקה. 2. מה המילה השנואה עליך? יצר. 3. מה מדליק\ מפרה אותך? טבע. 4. מה דוחה\ מדכא אותך? אנשים שטחיים. 5. מה הצליל האהוב עליך? צחוק של תינוק 6. מה הצליל השנוא עליך? רעשים של בנייה וקבלנות. 7. מה הקללה האהובה עליך? קקי. 8. באיזה מקצוע היית רוצה לעסוק? שחקנית כמובן.. 9. באיזה מקצוע לא היית מוכן לעסוק? טלפנית/ראש ממשלה 10. אם גן עדן קיים, מה אלוהים יאמר לך כשתכנס\י ? סתתתתתם....עבדתי עלייך!!! 11. אם היית יכול\ה לבחור באדם אחד שיופיע על שטר כסף, מיהו היה? באופן מאוד מוזר - אבא...

תשובות...

1.סבבה. 2.מכבי. 3.שוקולד. 4.ערסים. 5.לה\מי. 6.סי. 7.כוס אמא שלך יא בן זונה. 8.עדיין לא החלטתי. 9.כל מה שמשלמים בו שכר מינימום. 10."גם לפה את מאחרת?" 11.בהורים שלי כי הם הכי יקרים לי בעולם.

למעלה