השאלון!!!

L i l o s h

New member
השאלון!!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היי, אבקש מכ-ו-ל-ם לענות על השאלון , הפעם הוא ארוך במיוחד אז קחו את הזמן ותענו על כל אבל על כל השאלות!!! אז יאללה
השעה עכשיו: שם: שמות אחרים שההורים שלכם שקלו לתת לכם: הייתם רוצים שיקראו לכם: כינויי חיבה: גיל: מה שלומך היום: משפט לסיכום השבוע האחרון: סיימת בית ספר: תפקיד שמילאת/תמלא/ממלאת בצבא: במשפט אחד, אני: תאריך יום הולדת: משקפיים: קעקועים: פירסינג: יד דומיננטית: מוזיקה שמתנגנת עכשיו ברקע: לובש/ת עכשיו: צבע התחתונים שעלייך עכשיו: האם ענית על השאלון הנ"ל מייד? שיר ששמעת המון בזמן האחרון: המתנה האחרונה שקיבלת: המתנה האחרונה שקנית: מישהו הכעיס אתכם היום: את מי היית רוצה לחבק עכשיו: תאריך שאתה מחכה לו, ולמה: משהו נחמד שעבר עליכם השבוע: משהו מעצבן שעבר עליכם השבוע: משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: דבר ברור לכולם שאתם גיליתם רק השבוע: סרט ישראלי שאת/ה מכיר/ה חלקים ממנו בעל פה: סדרת טלוויזיה אהובה: ספר אהוב: ספר שנוא: משורר אהוב: תחנת רדיו אהובה: שיר אהבה אהוב: שמות אהובים: שמות שנואים: צבע אהוב: חג אהוב: מסעדה אהובה: ה-סרט: ארטיק/גלידה אהובים: שתייה קרה: יום שנוא בשבוע: ספורט אהוב: ג'אנק פוד אהוב: מגדילים ארוחה אם יש אפשרות? חטיף אהוב: מכונית אהובה: אוכל שמגעיל אתכם: שוקו או קפה: ציור על ספל הקפה האהוב: דעתך על פסיפלורה: ציטוט אהוב: שאלה שנואה: האם אי פעם אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת לכל מילה? מקום רומנטי בעיניכם: יש בן/בת זוג: איפה הכרתם: הדבר הכי מעצבן בבני המין השני: מערכת היחסים הכי ארוכה שניהלתם (עם בן/בת זוג): הנשיקה הכי מוזרה שהייתה לך: הנשיקה שהכי שמחת שנתת: הכי מושך אותי במבט ראשון: האשה/גבר הכי סקסיים בעינייך? משהו שתמיד מצחיק אותי: משהו שתמיד מעצבן אותי: למה אתם הכי מתגעגעים בילדות: מקום שמזכיר לכם את הילדות: מילה שתמיד מצחיקה אתכם: דבר ראשון שאתם מחפשים בעיתון של שבת: קוראים בשירותים? שיר שהשאיר בכם רושם מיוחד: שיר שמעלה בכם זיכרון מיוחד: אדם מפורסם שהייתם רוצים לנהל איתו שיחה: בוכה בסרטים: הצבע השולט במגירת התחתונים שלכם: אם היית פרי, איזה פרי היית, ולמה: אם היית צבע, איזה צבע היית: אם היו עושים עלייך סרט, איך הוא היה נקרא? אם אחרים יתארו אותך בשלוש מילים, הם יגידו: אם היית רואה ואינו נראה, לאן היית הולך: אוהבים נקניקיות? שחית פעם בעירום: מקום מספר שהיית רוצה להיות בו: תפתחו את המגירה הכי קרובה אליכם, מה יש בה? סרט אחרון שראית בקולנוע: נושא השיחה המוזרה האחרונה שניהלת: רוצה שהשאלון יגמר? איפה אתם עונים על השאלון? חשבתם הרבה לפני שעניתם? המקום האחרון שהייתם בו לפני שישבתם לענות: האתר האחרון שהייתם בו לפני שנכנסתם לפורום וראיתם את השאלון: האדם האחרון שחיבקתם: הדבר האחרון שאכלתם: למי שלחתם את הSMS האחרון: מה תעשו ברגע שתסיימו את השאלון: התעוררתם היום בבית? שעות בהן את/ה ישנ/ה הכי טוב: איזה מיטה יש לכם: המקום הכי מוזר שישנת בו: נרדמים בקלות? הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? איך נראים המצעים שעל המיטה שלך כרגע? יש לך פיג'מה? מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר ? יש לכם תחתוני מזל? יש לכם חפץ כלשהו שאתם בטוחים שנותן לכם מזל? יש לכם נעלי בית? ישנים לבושים? שינוי שהחלטת לבצע בעצמך: עומד/ת בהחלטה? מעשה שהתחרטתי עליו: משהו ששמחתי שעשיתי, למרות שבאותו רגע זה נראה טיפשי: יש לך חברים אמיתיים שהכרת בפורום או באינטרנט? תאר/י בחמש מילים את המחשב עליו אתה כותב עכשיו: איך הגעתי לפורום: אומוטיקון תפוזי אהוב: חתימה במייל: בלוג: משהו שרצית לספר ולא הופיע בשאר השאלות: שאלה שתרצה שאחרים יענו עליה: מי בטוח יענה על השאלון הזה: מי בטוח לא יענה על השאלון הזה: הפרסומת שמופיעה לך עכשיו בשורה האפורה למעלה: היית רוצה לענות לה: כמה זמן לקח לך לענות על השאלון:

dsol

New member
לא רוצה, מה תעשי ?!_../images/Emo189.gif

השעה עכשיו: 5:50 שם: דודי שמות אחרים שההורים שלכם שקלו לתת לכם: - הייתם רוצים שיקראו לכם: - כינויי חיבה: דודי, דודידו, דודילה, דודון, דאייויד, דידי, DUD, סולו, סולימאן, דודינקה גיל: ממש בקרוב 19 מה שלומך היום: בסדר.... משפט לסיכום השבוע האחרון: לא משהו
משעמם סיימת בית ספר: כעע תפקיד שמילאת/תמלא/ממלאת בצבא: חמש/חשמלי מטוסים/מסוקים במשפט אחד, אני: מעושמם בטירוף ! תאריך יום הולדת: 16.6 משקפיים: כן קעקועים: עדיין לא פירסינג: לא יד דומיננטית: ימין מוזיקה שמתנגנת עכשיו ברקע: בשניה זו אין... ישנים אצלי בחדר
לובש/ת עכשיו: מכנס וגופיה צבע התחתונים שעלייך עכשיו:בורדו/סגול האם ענית על השאלון הנ"ל מייד? לשם שינוי כן שיר ששמעת המון בזמן האחרון: אין משהו מיוחד המתנה האחרונה שקיבלת: לא זוכר המתנה האחרונה שקנית: גם לא זוכר מישהו הכעיס אתכם היום: לא ממש את מי היית רוצה לחבק עכשיו: הרבה אנשים.. אין לי כח לפרט תאריך שאתה מחכה לו, ולמה: כרגע 20.6 שיתחיל החופש.... משהו נחמד שעבר עליכם השבוע: היה שבועות ? משהו מעצבן שעבר עליכם השבוע: שיש לי חברים חרא.... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: למצוא חברים חדשים
דבר ברור לכולם שאתם גיליתם רק השבוע: שיש לי חברים משעממים סרט ישראלי שאת/ה מכיר/ה חלקים ממנו בעל פה: חגיגה בסנוקר ? סדרת טלוויזיה אהובה: יש המון... ספר אהוב: לא כל כך קורא ספר שנוא: נ"ל משורר אהוב: לא יודע... תחנת רדיו אהובה: 88FM למרות שאני לא חובב רדיו בכלל שיר אהבה אהוב: לא יודע שמות אהובים: למי ? שמות שנואים: למה ? צבע אהוב: שחור (אז מה אם זה לא באמת צבע) חג אהוב: שבועות מסעדה אהובה: אחת טעימה כזו... ה-סרט: ואללה קשה לבחור.... בהזדמנות נשים רשימה של ה-סרטים, רק אחד זה יותר מידי קשה ארטיק/גלידה אהובים: מגנום שוקו-שוקו שתייה קרה: ספרייט יום שנוא בשבוע: ראשון/שני ספורט אהוב: פחח ספורט ואהוב באותו משפט, לא מסתדר אצלי ביחד ג'אנק פוד אהוב: פיצה מגדילים ארוחה אם יש אפשרות? כעע חטיף אהוב: במבה מכונית אהובה: כזו שנוסעת אוכל שמגעיל אתכם: אוי המווון אני ממש בעייתי באוכל שוקו או קפה: שוקו ציור על ספל הקפה האהוב: אוהב קוסות שקופות, לא נח לי לשתות עם הכוסות הלבנות האלו זה מגעיל אותי דעתך על פסיפלורה: סבבה ציטוט אהוב: "אומרים שבבוקר הכל מסתדר זה אותו הסיוט רק עכשיו אתה ער" שאלה שנואה: למה? האם אי פעם אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת לכל מילה? כעע מקום רומנטי בעיניכם: חוף יש בן/בת זוג: לא כרגע איפה הכרתם: אבל אין ! הדבר הכי מעצבן בבני המין השני: שאלות מיותרות מערכת היחסים הכי ארוכה שניהלתם (עם בן/בת זוג): 4 חודשים בערך.... הנשיקה הכי מוזרה שהייתה לך: עזבו
הנשיקה שהכי שמחת שנתת: יש כמה.... הכי מושך אותי במבט ראשון: עיניים האשה/גבר הכי סקסיים בעינייך? ואללה קשה לבחור משהו שתמיד מצחיק אותי: המון דברים משהו שתמיד מעצבן אותי: קרציות/שמפריעים לי לישון/קמצנים למה אתם הכי מתגעגעים בילדות: לתמימות מקום שמזכיר לכם את הילדות: לא יודע.... מילה שתמיד מצחיקה אתכם: - דבר ראשון שאתם מחפשים בעיתון של שבת: אם יש את כל התוספות קוראים בשירותים? לפעמים שיר שהשאיר בכם רושם מיוחד: יש כמה שיר שמעלה בכם זיכרון מיוחד: הוו גם כן כמה אדם מפורסם שהייתם רוצים לנהל איתו שיחה: אם כבר שהם ירצו לנהל איתי שיחה בוכה בסרטים: לא בדרך כלל הצבע השולט במגירת התחתונים שלכם: שחור/אפור אם היית פרי, איזה פרי היית, ולמה: גוייבה, כי אני מאוהב בפרי הזה אם היית צבע, איזה צבע היית: שחור, כי זה כל כך אני
אם היו עושים עלייך סרט, איך הוא היה נקרא? השיעמום הגדול אם אחרים יתארו אותך בשלוש מילים, הם יגידו: עייף, עצלן, משועמם אם היית רואה ואינו נראה, לאן היית הולך:ואהה ואהה
אוהבים נקניקיות? איכ לא, אני מקיא מזה שחית פעם בעירום: לא מקום מספר שהיית רוצה להיות בו: ארץ לעולם לא ? תפתחו את המגירה הכי קרובה אליכם, מה יש בה? אין לי מגירות בחדר סרט אחרון שראית בקולנוע: ואי לא זוכר ! מישהי |אהממממ| לא רצתה לבוא איתי אתמול לסרט
נושא השיחה המוזרה האחרונה שניהלת: להקות בנים
רוצה שהשאלון יגמר? ברור איפה אתם עונים על השאלון?במחשב ? חשבתם הרבה לפני שעניתם? לא, זה או לענות או לחטוף בראש מלילוש, אז עונים ! המקום האחרון שהייתם בו לפני שישבתם לענות: במטבח, אכלתי האתר האחרון שהייתם בו לפני שנכנסתם לפורום וראיתם את השאלון: באחת הקומונות בתפוז האדם האחרון שחיבקתם: לא יודע... הדבר האחרון שאכלתם: סיגרים למי שלחתם את הSMS האחרון: ידידה לבדוק אם בא לך ללכת לים מה תעשו ברגע שתסיימו את השאלון: נגיד "שפטרנו.." התעוררתם היום בבית? כן שעות בהן את/ה ישנ/ה הכי טוב: צהרים איזה מיטה יש לכם: זוגית המקום הכי מוזר שישנת בו: בחול נרדמים בקלות? כן הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? מוריד את המשקפים איך נראים המצעים שעל המיטה שלך כרגע? כחולים כאלו יפים יש לך פיג'מה? לא מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר ? עושה פיפי יש לכם תחתוני מזל? לא יש לכם חפץ כלשהו שאתם בטוחים שנותן לכם מזל? לא יש לכם נעלי בית? כן ישנים לבושים? כן שינוי שהחלטת לבצע בעצמך: לא להיות ביישן יותר מידי עומד/ת בהחלטה? משתדל מעשה שהתחרטתי עליו: מה שהיה עבר.. לא מתחרטים, משתפרים ! משהו ששמחתי שעשיתי, למרות שבאותו רגע זה נראה טיפשי: אממ לא יודע, כל מיני יש לך חברים אמיתיים שהכרת בפורום או באינטרנט? אממ כן אחת
תאר/י בחמש מילים את המחשב עליו אתה כותב עכשיו: מחשב סוס בנזונה מלא דברים איך הגעתי לפורום: פתחתי אותו
אומוטיקון תפוזי אהוב:
חתימה במייל: אין בלוג: אין משהו שרצית לספר ולא הופיע בשאר השאלות: די לשאלונים ! שאלה שתרצה שאחרים יענו עליה: "אתם רוצים עוד שאלונים בפורום?" מי בטוח יענה על השאלון הזה: אני ? מי בטוח לא יענה על השאלון הזה: עזבו... הפרסומת שמופיעה לך עכשיו בשורה האפורה למעלה: פרסומת למה ? יש לי חוסם פירסומות/פופ-אפ וכו'... היית רוצה לענות לה: למי ? כמה זמן לקח לך לענות על השאלון: עכשיו... 6:09 תעשו חשבון לבד...

גוטשה

New member
X:

השעה עכשיו: 13:06 שם: אביגיל שמות אחרים שההורים שלכם שקלו לתת לכם: אם הייתי בן היו קוראים לי שאולי הייתם רוצים שיקראו לכם: לא אביגיל כינויי חיבה: גולי, גוטשה, אבי גיל: 14 ושבעה חודשים מה שלומך היום: מהמם משפט לסיכום השבוע האחרון: יופי של שבוע סיימת בית ספר: לא תפקיד שמילאת/תמלא/ממלאת בצבא: המממ במשפט אחד, אני: מהממת תאריך יום הולדת: 29.10 משקפיים: יש ויש קעקועים: עדיין לא פירסינג: לא יד דומיננטית: ימין מוזיקה שמתנגנת עכשיו ברקע: עושים צהריים עם יעל דן לובש/ת עכשיו: ג'ינס וגופיה צבע התחתונים שעלייך עכשיו: תכלת עם ציורים של פרחים האם ענית על השאלון הנ"ל מייד? כן שיר ששמעת המון בזמן האחרון: טוני בנט- For Once In My Life המתנה האחרונה שקיבלת: בגדים מאמא המתנה האחרונה שקנית: בטח דיסק כלשהו מישהו הכעיס אתכם היום: לא ם: את מי היית רוצה לחבק עכשיו: אמממ תאריך שאתה מחכה לו, ולמה: 29.5, כי יש קונצרט ואני רוצה לסיים עם זה כבר משהו נחמד שעבר עליכם השבוע: חופש :> משהו מעצבן שעבר עליכם השבוע: שולה ויץ >:\ משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: קונצרט X: דבר ברור לכולם שאתם גיליתם רק השבוע: לא ידוע לי משהו מסוים ם: סרט ישראלי שאת/ה מכיר/ה חלקים ממנו בעל פה: עמ סדרת טלוויזיה אהובה: אמריקן איידול >< אוי הבושה ספר אהוב: אל תיגע בזמיר ספר שנוא: שר הטבעות X: משורר אהוב: מרגרט פאולר תחנת רדיו אהובה: 88 שיר אהבה אהוב: לא יודעת.. X: שמות אהובים: עלמה ועומרי שמות שנואים: אביגיל X: צבע אהוב: ירוק על גווניו חג אהוב: פסח, הרבה חופש מסעדה אהובה: אמממ, אצל יוחנן :> ה-סרט: חיים של אחרים
ארטיק/גלידה אהובים: לימון/סורבה לימון שתייה קרה: מים יום שנוא בשבוע: וואו. אין אחד כזה ספורט אהוב: טניס ג'אנק פוד אהוב: צ'יפס מגדילים ארוחה אם יש אפשרות? לא חטיף אהוב: שוקולד על צורותיו מכונית אהובה: קרייזלר
אוכל שמגעיל אתכם: בשר שוקו או קפה: קפה ציור על ספל הקפה האהוב: לא עולה לי X: דעתך על פסיפלורה: טעים ציטוט אהוב: עמממ שאלה שנואה: "מה המצב" עעהה האם אי פעם אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת לכל מילה? ודאי מקום רומנטי בעיניכם: קנדה יש בן/בת זוג: לא >;;;; איפה הכרתם: תמותו הדבר הכי מעצבן בבני המין השני: שאין לי אחד כזה! מערכת היחסים הכי ארוכה שניהלתם (עם בן/בת זוג): עמממ, משהו כמו חודש >< הנשיקה הכי מוזרה שהייתה לך: ניע הנשיקה שהכי שמחת שנתת: אני נותנת נשיקות בשמחה :> הכי מושך אותי במבט ראשון: מראה כללי..? האשה/גבר הכי סקסיים בעינייך? טיילור היקס
וקוקו משהו שתמיד מצחיק אותי: סיימון קאוול משהו שתמיד מעצבן אותי: אמממ, לא עולה לי למה אתם הכי מתגעגעים בילדות: תל אביב מקום שמזכיר לכם את הילדות: תל אביב X: מילה שתמיד מצחיקה אתכם: junction דבר ראשון שאתם מחפשים בעיתון של שבת: של שישי כאילו? כתבה מעניינת? קוראים בשירותים? כשיש מה לקרוא שיר שהשאיר בכם רושם מיוחד: For Once In My Life שיר שמעלה בכם זיכרון מיוחד: איי לייק ביג באטס אדם מפורסם שהייתם רוצים לנהל איתו שיחה: סיימון :>> בוכה בסרטים: כן הצבע השולט במגירת התחתונים שלכם: בהיר כזה אם היית פרי, איזה פרי היית, ולמה: שמיר, ככה אם היית צבע, איזה צבע היית: ירוק :> אם היו עושים עלייך סרט, איך הוא היה נקרא? *התפלספות כלשהי* אם אחרים יתארו אותך בשלוש מילים, הם יגידו: אביגיל ממש ככה אם היית רואה ואינו נראה, לאן היית הולך: למטוס X: אוהבים נקניקיות? לא שחית פעם בעירום: כן מקום מספר שהיית רוצה להיות בו: הוגוורטס >< תפתחו את המגירה הכי קרובה אליכם, מה יש בה? תחתונים חזיות גרביים וכו' סרט אחרון שראית בקולנוע: ספיידי נושא השיחה המוזרה האחרונה שניהלת: אעממ רוצה שהשאלון יגמר? כן איפה אתם עונים על השאלון? בבית חשבתם הרבה לפני שעניתם? לא X: המקום האחרון שהייתם בו לפני שישבתם לענות: במטבח האתר האחרון שהייתם בו לפני שנכנסתם לפורום וראיתם את השאלון: יוטיוב האדם האחרון שחיבקתם: אמא הדבר האחרון שאכלתם: אורז סלט ועדשים למי שלחתם את הSMS האחרון: שץ מה תעשו ברגע שתסיימו את השאלון: אני אלך לראות שוב את טוני בנט התעוררתם היום בבית? כן שעות בהן את/ה ישנ/ה הכי טוב: בלילה X: איזה מיטה יש לכם: וחצי המקום הכי מוזר שישנת בו: YWCA בסן פרנסיסקו נרדמים בקלות? לא >; הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? מכבה את האור איך נראים המצעים שעל המיטה שלך כרגע? סדין יפה ציפית מכוערת שמיכה מכוערת יש לך פיג'מה? כן מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר ? הולכת להשתין יש לכם תחתוני מזל? לא יש לכם חפץ כלשהו שאתם בטוחים שנותן לכם מזל? לא X: יש לכם נעלי בית? כן ישנים לבושים? כן שינוי שהחלטת לבצע בעצמך: להתחיל להיות נחמדה. לא תמיד עובד עומד/ת בהחלטה? אממ מעשה שהתחרטתי עליו: וואו, כל כך הרבה משהו ששמחתי שעשיתי, למרות שבאותו רגע זה נראה טיפשי: אממ יש לך חברים אמיתיים שהכרת בפורום או באינטרנט? כן תאר/י בחמש מילים את המחשב עליו אתה כותב עכשיו: מחשב כזה שעושה המון רעש איך הגעתי לפורום: דודי אומוטיקון תפוזי אהוב:
ו
חתימה במייל: אביגיל.- בלוג: אעמ משהו שרצית לספר ולא הופיע בשאר השאלות: שאני מאוד אוהבת את טוני בנט שאלה שתרצה שאחרים יענו עליה: כמה אתם אוהבים את טוני בנט? מי בטוח יענה על השאלון הזה: מולי מי בטוח לא יענה על השאלון הזה: כל הנסתרים האלה הפרסומת שמופיעה לך עכשיו בשורה האפורה למעלה: גוטשה, רוצה להגיע לציונים שאף אחד לא חזה? היית רוצה לענות לה: לא, הייתי רוצה שיפסיקו לשים אותן כמה זמן לקח לך לענות על השאלון: 40 דקות X: אבל אכלתי צהריים

L i l o s h

New member
יאללה,

השעה עכשיו: 13.40 שם:לילוש שמות אחרים שההורים שלכם שקלו לתת לכם:אין הייתם רוצים שיקראו לכם: כרמן אלקטרה? כינויי חיבה:לילוש גיל:23 מה שלומך היום: עייפה ,כרגיל ביום ראשון משפט לסיכום השבוע האחרון: אם אין אני לי -מי לי סיימת בית ספר: כן ותודה לאל על כך תפקיד שמילאת/תמלא/ממלאת בצבא: למדתי להכין קפה שחור מעולה , אתם לא מבינים כמה זה תרם לי בחיים.באמת! במשפט אחד, אני: אוהבת אותך משקפיים: לקריאה , נהיגה ולילה (לא רואה כלום בלילה...חח) יד דומיננטית:ימין מוזיקה שמתנגנת עכשיו ברקע: ערוץ 24 לובש/ת עכשיו: לא לובשת..סתם ,אממ מכנס שחור וחולצה שחורה צבע התחתונים שעלייך עכשיו:לבן האם ענית על השאלון הנ"ל מייד?לא שיר ששמעת המון בזמן האחרון: "חור בלבנה" של רוקפור (ותודה לדודי בהזדמנות זו) המתנה האחרונה שקיבלת:שרשרת המתנה האחרונה שקנית: בירות ופיצוחים לחברים שעברו לדירה חדשה מישהו הכעיס אתכם היום:עדיין לא את מי היית רוצה לחבק עכשיו: את עצמי אם הייתי יכולה משהו נחמד שעבר עליכם השבוע: חופשת החג משהו מעצבן שעבר עליכם השבוע: החזרה לשיגרה לאחר החג משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:סופ"ש סרט ישראלי שאת/ה מכיר/ה חלקים ממנו בעל פה: גבעת חלפון אינה עונה.ע-נ-ק סדרת טלוויזיה אהובה:אהבתי את "המסודרים", מאור כהן היה גדול ספר אהוב:אין אחד יש המון...יש ספרים שהשפיעו עליי בצעירותי כמו "החטא ועונשו","התפסן בשדה השיפון" וכו ספר שנוא: משורר אהוב: יהודה עמיחי ואחיין שלי בן ה4 - הוא מדהים תחנת רדיו אהובה: 88 FM וגם רדיו ת"א, אני אוהבת את התכנית של אביעד וטל ברמן שיר אהבה אהוב: יש הרבה שמות אהובים: אורן,אייל,אביב,תומר,אלעד,אסף. שמות שנואים: יש ילדה בגן של אחיין שלי שקוראים לה "שאנל".W T F??? צבע אהוב:ירוק ושחור חג אהוב: שבועות מסעדה אהובה:וואי , המון ... ממסעדות גורמה ועד לחומוסיה מעולה... ה-סרט:המון... "ספרות זולה","לוק סטוק ושני קנים מעשנים","סנאצ'","פחד ותיעוב בלאס וגאס","מועדון קרב" ,"פול מטאל ג'אקט"..בעיקר של טרנטינו,פליני,סטנלי קובריק ארטיק/גלידה אהובים: גלידת סניקרס שתייה קרה:סודה יום שנוא בשבוע: ראשון נראה לי ספורט אהוב: למבוגרים בלבד.. חטיף אהוב: צ'יטוס , ביסלי (בצל...כן,כן) מכונית אהובה: אופניים אוכל שמגעיל אתכם: גפילטע פיש..מה זה? שוקו או קפה:קפה ציור על ספל הקפה האהוב: שותה בזכוכית שקופה דעתך על פסיפלורה: סקסי ציטוט אהוב: "נאה דורש נאה מקיים" שאלה שנואה: "בטוח?" האם אי פעם אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת לכל מילה? כל יום , כמה פעמים ביום מקום רומנטי בעיניכם: כל מקום , תלוי עם מי. יש בן/בת זוג:לא הדבר הכי מעצבן בבני המין השני: שהם מעצבנים? מערכת היחסים הכי ארוכה שניהלתם (עם בן/בת זוג):4וחצי שנים הנשיקה הכי מוזרה שהייתה לך: עם הכלב שלי ז"ל הנשיקה שהכי שמחת שנתת: לכלב שלי ז"ל הכי מושך אותי במבט ראשון: כפות יידיים ועיניים האשה/גבר הכי סקסיים בעינייך? וואי...אממ יוני בלוך יש בו משהו , מבט תמים עם חיוך זדוני או להפך (ושוב תודה לדודי ,הפעם על ההגדרה),רם אוריון (ציינתי את זה בעבר?...),ג'ים מוריסון ,מאור כהן ועוד כמה שלא עולים לי עכשיו. משהו שתמיד מצחיק אותי: הכל מצחיק אותי משהו שתמיד מעצבן אותי: שלא עונים על השאלונים!! למה אתם הכי מתגעגעים בילדות: לחופש דבר ראשון שאתם מחפשים בעיתון של שבת: הורוסקופ קוראים בשירותים? בעיקר את שרשום על מטהר האויר שיר שהשאיר בכם רושם מיוחד: המון, האחורן נראה לי היה "אינסוף", הוא תפס אותי ששמעתי אותו לראשונה ב24 שיר שמעלה בכם זיכרון מיוחד: "כל שיר הוא זיכרון בלתי נמנע" אדם מפורסם שהייתם רוצים לנהל איתו שיחה:רובם כבר לא עימנו... בוכה בסרטים: בוכה מהכל הצבע השולט במגירת התחתונים שלכם: לבן אם היית פרי, איזה פרי היית, ולמה: אבטיח,כי אתה יכול לנסות להמר אבל לעולם לא תדע איך הוא מבפנים (עד שתקנה ותפתח כמובן וזו הבעיה...) אם היית צבע, איזה צבע היית:ירוק אם היו עושים עלייך סרט, איך הוא היה נקרא? "סרט".תרתי משמע אם אחרים יתארו אותך בשלוש מילים, הם יגידו: sexy mother fucker אם היית רואה ואינו נראה, לאן היית הולך: בלי ציניות הפעם , לחפש את החיילים החטופים אוהבים נקניקיות? בדר"כ לא אבל אחרי בילוי ,לפנות בוקר, זה בא טוב... שחית פעם בעירום: פעם? תפתחו את המגירה הכי קרובה אליכם, מה יש בה? הלבשה תחתונה סרט אחרון שראית בקולנוע: "בופור"...אבל מישהו דווקא הזמין אותי לסרט.. נושא השיחה המוזרה האחרונה שניהלת: רוצה שהשאלון יגמר? לא! אני ממש נהנית!!! איפה אתם עונים על השאלון? בבית חשבתם הרבה לפני שעניתם?לא , חבל על הזמן המקום האחרון שהייתם בו לפני שישבתם לענות: בעבודה האתר האחרון שהייתם בו לפני שנכנסתם לפורום וראיתם את השאלון: בדקתי מיילים האדם האחרון שחיבקתם: חברים שלי , אמש הדבר האחרון שאכלתם: אפרסק למי שלחתם את הSMS האחרון: למישהי מהעבודה מה תעשו ברגע שתסיימו את השאלון: אבשל צהריים התעוררתם היום בבית? כן שעות בהן את/ה ישנ/ה הכי טוב: צהריים , חבל שלא יוצא הרבה איזה מיטה יש לכם: זוגית נרדמים בקלות? לאאאאאאאאא הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? עוצמת עיניים איך נראים המצעים שעל המיטה שלך כרגע? חחח , האמת שכל חלק שייך לסט אחר , יצא צבעוני משהו יש לך פיג'מה? פיג'מות מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר ? מתיחות, זה יכול לקחת שעות..חח יש לכם תחתוני מזל? לא יש לכם חפץ כלשהו שאתם בטוחים שנותן לכם מזל? כן , יש לי מלא כאלו יש לכם נעלי בית? כן אבל הם מסריחות משום מה..אז אני לא נועלת אותן ישנים לבושים?תלוי שינוי שהחלטת לבצע בעצמך: וואוו , המון. חלק שיניתי , חלק בתהליך עומד/ת בהחלטה?כן מעשה שהתחרטתי עליו: המון!! אבל בדיעבד המעשים האלו התבררו ככאלו שהיו צריכים לקרות. משהו ששמחתי שעשיתי, למרות שבאותו רגע זה נראה טיפשי: יש דברים ששמחתי שעשיתי באותו הרגע ואח"כ התבררו כטיפשיים יש לך חברים אמיתיים שהכרת בפורום או באינטרנט? אולי מכרים , אבל לא חברים איך הגעתי לפורום: התערבות עם חברה , האם רם אוריון נשוי...כן,כן פתטיות... אומוטיקון תפוזי אהוב:
וגם את זה..
חתימה במייל: אין בלוג:אין מי בטוח יענה על השאלון הזה:דודי , אנוכי ומולי ..(שכחתי מישהו?חחח) מי בטוח לא יענה על השאלון הזה:רם אוריון הפרסומת שמופיעה לך עכשיו בשורה האפורה למעלה:"שלומית, שירות לאומי" היית רוצה לענות לה:לא , ממש לא כמה זמן לקח לך לענות על השאלון: 20 דק לערך

Pink Roses

New member
עונה

השעה עכשיו: 14.22 שם: ליאורה שמות אחרים שההורים שלכם שקלו לתת לכם: ליאור הייתם רוצים שיקראו לכם: ליאורה כינויי חיבה: ליאורוש גיל: 22 מה שלומך היום: מצויין, תודה מה שלומך? משפט לסיכום השבוע האחרון: וואללק הרבה זמן לא בכה לי ככה הלב סיימת בית ספר: 2003 תפקיד שמילאת/תמלא/ממלאת בצבא: מפעילת מחשב. רק כפתור ON שיחק אצלי תפקיד. בשביל הOFF היתה מכבת מחשב. במשפט אחד, אני: מי שאני רוצה להיות תאריך יום הולדת: 28/04/85 משקפיים: שמש קעקועים: שוקלת לעשות כבר 4 שנים, בקרוב מאוד תגיע שעת הביצוע. פירסינג: לא תודה. יד דומיננטית: ימין מוזיקה שמתנגנת עכשיו ברקע: קיץ - ערן צור לובש/ת עכשיו: ג'ינס וחולצת פסים צבע התחתונים שעלייך עכשיו: סגול! האם ענית על השאלון הנ"ל מייד? כן שיר ששמעת המון בזמן האחרון: סצנת רגש - אסף ארליך המתנה האחרונה שקיבלת: טיסה ליוון 5 ימים הכל ממומן ע"י אורנג'!!!(!)! המתנה האחרונה שקנית: לעצמי? ספרים. לאחרים-הרבה זמן לא קניתי מתנה למישהו.... מישהו הכעיס אתכם היום: כן. לקוחות מפגרים את מי היית רוצה לחבק עכשיו: את בן זוגי לעתיד תאריך שאתה מחכה לו, ולמה: 18/06/07 יוון על חשבון אורנג'! האהא!!! משהו נחמד שעבר עליכם השבוע: מכרתי הרבה טלפונים סלולריים והייתי בהופעה של רם אוריון משהו מעצבן שעבר עליכם השבוע: פגשתי שוב מישהו מהעבר הלא רחוק... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: למשכורת דבר ברור לכולם שאתם גיליתם רק השבוע: שטוסטוס 50 סמ"ק לא מספיק בשיט...
סרט ישראלי שאת/ה מכיר/ה חלקים ממנו בעל פה: אין כזה אבל כנפיים שבורות היה מדהים סדרת טלוויזיה אהובה: אבודים ספר אהוב: צבוטותי של לימור נחמיאס. או כל ספר שלה בעצם. ספר שנוא: כמעט כמו לווייתן. משעמממממממממממם משורר אהוב: יהודה עמיחי תחנת רדיו אהובה: 91.8 שיר אהבה אהוב: קיץ-ערן צור שמות אהובים: דניאל. יש לו מצלול יפה שמות שנואים: יריב נראה לי שם נוראי (סליחה אם לא הייתי כ"כ פוליטיקלי קורקט כאן) צבע אהוב: אדום אדום אדום חג אהוב: פורים מסעדה אהובה: מאקי סושי. סושיה קטנה ומטריפה על רחוב מרמורק בת"א ה-סרט: מטריקס ארטיק/גלידה אהובים: טילון ריבת חלב. עם כוס דיאט קולה בבקשה. תודה. שתייה קרה: ראה סעיף מלמעלה יום שנוא בשבוע: שני (למה? כי כולם אומרים ראשון!) ספורט אהוב: לראות-כדורגל. לעשות-ריצה ג'אנק פוד אהוב: המבורגר מגדילים ארוחה אם יש אפשרות? כן חטיף אהוב: שוקולד מכונית אהובה: בא לי פז'ו 206 אני לא מבקשת הרבה... אוכל שמגעיל אתכם: אין ממש. אבל אוכל שאני אוהבת ומגעיל אחרים - עמבה!!! והרבה!!!!!!!!!!! שוקו או קפה: קפה ציור על ספל הקפה האהוב: הקוביה של אורנג' דעתך על פסיפלורה: מצויין ומעורר הרבה דברים ציטוט אהוב: without the sour the sweet aint as sweet שאלה שנואה: "מה התכונות שאת לא אוהבת בעצמך"... ראיונות עבודה מזופתים האם אי פעם אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת לכל מילה? כן. בהחלט כן. מקום רומנטי בעיניכם: ים יש בן/בת זוג: לא איפה הכרתם: הדבר הכי מעצבן בבני המין השני: אדישות מערכת היחסים הכי ארוכה שניהלתם (עם בן/בת זוג): שנתיים וקצת הנשיקה הכי מוזרה שהייתה לך: עם השיניים ונזלת בכיתה ד' עם ילד מהכיתה הנשיקה שהכי שמחת שנתת: פה זה לא פורום סקס
הכי מושך אותי במבט ראשון: עיניים וחיוך האשה/גבר הכי סקסיים בעינייך? קלייב אואן. אחחחחחחחחחחח משהו שתמיד מצחיק אותי: הומור שחור משהו שתמיד מעצבן אותי: קמצנים למה אתם הכי מתגעגעים בילדות: לשלג בניו יורק מקום שמזכיר לכם את הילדות: ניו יורק
מילה שתמיד מצחיקה אתכם: רמת ההומור שלי קצת יותר מתוחכמת מזה
דבר ראשון שאתם מחפשים בעיתון של שבת: הורוסקופ קוראים בשירותים? כן שיר שהשאיר בכם רושם מיוחד: כל שיר של אסף ארליך. שיר שמעלה בכם זיכרון מיוחד: Green Day - Basket Case אדם מפורסם שהייתם רוצים לנהל איתו שיחה: לארס אולריך!!!!! מטאליקה יהה!!!! בוכה בסרטים: כמו ילדה קטנה הצבע השולט במגירת התחתונים שלכם: שחור אם היית פרי, איזה פרי היית, ולמה: פסיפלורה על כל הקונוטציות המיניות של הפרי אם היית צבע, איזה צבע היית: אדום אם היו עושים עלייך סרט, איך הוא היה נקרא? את השם אני אשאיר לתסריטאי, אבל זו תהיה קומדיה אם אחרים יתארו אותך בשלוש מילים, הם יגידו: קרועה, שנונה, כייפית אם היית רואה ואינו נראה, לאן היית הולך: לרגל אחרי אחרים! אוהבים נקניקיות? כן. כן? כן!!! שחית פעם בעירום: כןןן ועוד משהו בעירום בים
מקום מספר שהיית רוצה להיות בו: הודו/דרום אמריקה תפתחו את המגירה הכי קרובה אליכם, מה יש בה? כבל USB סרט אחרון שראית בקולנוע: ספיידרמן 3. נפילה נושא השיחה המוזרה האחרונה שניהלת: על קיומו של אלוהים, סמים ואנרגיות. הכל בשיחה אחת רוצה שהשאלון יגמר? דווקא לא, נחמד איפה אתם עונים על השאלון? בבית חשבתם הרבה לפני שעניתם? לא המקום האחרון שהייתם בו לפני שישבתם לענות: על הטוסטוס האתר האחרון שהייתם בו לפני שנכנסתם לפורום וראיתם את השאלון: פורום רוק ישראלי האדם האחרון שחיבקתם: אלינור הבוסית באורנג' הדבר האחרון שאכלתם: מלפפון חמוץ למי שלחתם את הSMS האחרון: ברק מה תעשו ברגע שתסיימו את השאלון: אלחץ על "שלח" רק פעם אחת אבל... התעוררתם היום בבית? כן שעות בהן את/ה ישנ/ה הכי טוב: 11.30-08.00 איזה מיטה יש לכם: זוגית ארוכה במיוחד
המקום הכי מוזר שישנת בו: מטוס. איך אפשר להירדם שם?!? נרדמים בקלות? כן הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? רייקי איך נראים המצעים שעל המיטה שלך כרגע? פרחים יש לך פיג'מה? לא מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר ? רייקי יש לכם תחתוני מזל? לא
יש לכם חפץ כלשהו שאתם בטוחים שנותן לכם מזל? אבן אמטיסט שקיבלתי במתנה לפני 3 שנים יש לכם נעלי בית? כפכפי אצבע שחורות עם ציור של אש ישנים לבושים? ערומה שינוי שהחלטת לבצע בעצמך: לשמור כשרות עומד/ת בהחלטה? כן מאז דצמ' 2006 מעשה שהתחרטתי עליו: צורת תגובה לגבי משהו מתישהו בספט' 2006 משהו ששמחתי שעשיתי, למרות שבאותו רגע זה נראה טיפשי: לא זוכרת יש לך חברים אמיתיים שהכרת בפורום או באינטרנט? כן תאר/י בחמש מילים את המחשב עליו אתה כותב עכשיו: חדש מסך דק 19 אינצ' איך הגעתי לפורום: וואללק לא זוכרת אומוטיקון תפוזי אהוב:
חתימה במייל: תודה רבה ויום נעים! ליאורה מרציאנו נציגת מכירות לעסקים אורנג' ישיר שלוחה 2530 בלוג: היה היה פעם בארץ וירטואלית רחוקה מאוד... משהו שרצית לספר ולא הופיע בשאר השאלות: אני אוהבת עמבה שאלה שתרצה שאחרים יענו עליה: ? מי בטוח יענה על השאלון הזה: מי שכתב אותו. ואני מי בטוח לא יענה על השאלון הזה: גולשים סמויים ורם אוריון הפרסומת שמופיעה לך עכשיו בשורה האפורה למעלה: אין היית רוצה לענות לה: לא. שתלך. כמה זמן לקח לך לענות על השאלון: 26 דקות תודה רבה ויום נעים!!! שלוחה 2530

למעלה