L i l o s h
New member
השאלון!!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
היי, אבקש מכ-ו-ל-ם לענות על השאלון , הפעם הוא ארוך במיוחד אז קחו את הזמן ותענו על כל אבל על כל השאלות!!! אז יאללה
השעה עכשיו: שם: שמות אחרים שההורים שלכם שקלו לתת לכם: הייתם רוצים שיקראו לכם: כינויי חיבה: גיל: מה שלומך היום: משפט לסיכום השבוע האחרון: סיימת בית ספר: תפקיד שמילאת/תמלא/ממלאת בצבא: במשפט אחד, אני: תאריך יום הולדת: משקפיים: קעקועים: פירסינג: יד דומיננטית: מוזיקה שמתנגנת עכשיו ברקע: לובש/ת עכשיו: צבע התחתונים שעלייך עכשיו: האם ענית על השאלון הנ"ל מייד? שיר ששמעת המון בזמן האחרון: המתנה האחרונה שקיבלת: המתנה האחרונה שקנית: מישהו הכעיס אתכם היום: את מי היית רוצה לחבק עכשיו: תאריך שאתה מחכה לו, ולמה: משהו נחמד שעבר עליכם השבוע: משהו מעצבן שעבר עליכם השבוע: משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: דבר ברור לכולם שאתם גיליתם רק השבוע: סרט ישראלי שאת/ה מכיר/ה חלקים ממנו בעל פה: סדרת טלוויזיה אהובה: ספר אהוב: ספר שנוא: משורר אהוב: תחנת רדיו אהובה: שיר אהבה אהוב: שמות אהובים: שמות שנואים: צבע אהוב: חג אהוב: מסעדה אהובה: ה-סרט: ארטיק/גלידה אהובים: שתייה קרה: יום שנוא בשבוע: ספורט אהוב: ג'אנק פוד אהוב: מגדילים ארוחה אם יש אפשרות? חטיף אהוב: מכונית אהובה: אוכל שמגעיל אתכם: שוקו או קפה: ציור על ספל הקפה האהוב: דעתך על פסיפלורה: ציטוט אהוב: שאלה שנואה: האם אי פעם אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת לכל מילה? מקום רומנטי בעיניכם: יש בן/בת זוג: איפה הכרתם: הדבר הכי מעצבן בבני המין השני: מערכת היחסים הכי ארוכה שניהלתם (עם בן/בת זוג): הנשיקה הכי מוזרה שהייתה לך: הנשיקה שהכי שמחת שנתת: הכי מושך אותי במבט ראשון: האשה/גבר הכי סקסיים בעינייך? משהו שתמיד מצחיק אותי: משהו שתמיד מעצבן אותי: למה אתם הכי מתגעגעים בילדות: מקום שמזכיר לכם את הילדות: מילה שתמיד מצחיקה אתכם: דבר ראשון שאתם מחפשים בעיתון של שבת: קוראים בשירותים? שיר שהשאיר בכם רושם מיוחד: שיר שמעלה בכם זיכרון מיוחד: אדם מפורסם שהייתם רוצים לנהל איתו שיחה: בוכה בסרטים: הצבע השולט במגירת התחתונים שלכם: אם היית פרי, איזה פרי היית, ולמה: אם היית צבע, איזה צבע היית: אם היו עושים עלייך סרט, איך הוא היה נקרא? אם אחרים יתארו אותך בשלוש מילים, הם יגידו: אם היית רואה ואינו נראה, לאן היית הולך: אוהבים נקניקיות? שחית פעם בעירום: מקום מספר שהיית רוצה להיות בו: תפתחו את המגירה הכי קרובה אליכם, מה יש בה? סרט אחרון שראית בקולנוע: נושא השיחה המוזרה האחרונה שניהלת: רוצה שהשאלון יגמר? איפה אתם עונים על השאלון? חשבתם הרבה לפני שעניתם? המקום האחרון שהייתם בו לפני שישבתם לענות: האתר האחרון שהייתם בו לפני שנכנסתם לפורום וראיתם את השאלון: האדם האחרון שחיבקתם: הדבר האחרון שאכלתם: למי שלחתם את הSMS האחרון: מה תעשו ברגע שתסיימו את השאלון: התעוררתם היום בבית? שעות בהן את/ה ישנ/ה הכי טוב: איזה מיטה יש לכם: המקום הכי מוזר שישנת בו: נרדמים בקלות? הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? איך נראים המצעים שעל המיטה שלך כרגע? יש לך פיג'מה? מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר ? יש לכם תחתוני מזל? יש לכם חפץ כלשהו שאתם בטוחים שנותן לכם מזל? יש לכם נעלי בית? ישנים לבושים? שינוי שהחלטת לבצע בעצמך: עומד/ת בהחלטה? מעשה שהתחרטתי עליו: משהו ששמחתי שעשיתי, למרות שבאותו רגע זה נראה טיפשי: יש לך חברים אמיתיים שהכרת בפורום או באינטרנט? תאר/י בחמש מילים את המחשב עליו אתה כותב עכשיו: איך הגעתי לפורום: אומוטיקון תפוזי אהוב: חתימה במייל: בלוג: משהו שרצית לספר ולא הופיע בשאר השאלות: שאלה שתרצה שאחרים יענו עליה: מי בטוח יענה על השאלון הזה: מי בטוח לא יענה על השאלון הזה: הפרסומת שמופיעה לך עכשיו בשורה האפורה למעלה: היית רוצה לענות לה: כמה זמן לקח לך לענות על השאלון:
היי, אבקש מכ-ו-ל-ם לענות על השאלון , הפעם הוא ארוך במיוחד אז קחו את הזמן ותענו על כל אבל על כל השאלות!!! אז יאללה