השאלון של ישרא-בלוג

cohenet91

New member
השאלון של ישרא-בלוג

מה ההגדרה שלך לרוע? מה ההגדרה שלך לטוב לב? האם את רואה את עצמך כאדם טוב? מה לדעתך מניע אנשים להתנהג ברשעות? מה לדעתך הפתרון לרוע? מה לדעתך הדבר הכי מרושע שאדם יכול לעשות? מה לדעתך הדבר הכי טוב שאדם יכול לעשות? מה הדבר הכי מרושע שאי פעם עשית? מה הדבר הכי טוב שאי פעם עשית? האם את מאמינה שבני האדם טובים בבסיסם? מי האדם הכי רע שאת מכירה? מי האדם הכי טוב שאת מכירה?

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif

מה ההגדרה שלך לרוע? לא יודעת, קשה לגדיר את זה למען האמת. מה ההגדרה שלך לטוב לב? אוך.. אני לא יודעת להסביר. האם את רואה את עצמך כאדם טוב? כן. מה לדעתך מניע אנשים להתנהג ברשעות? שעמום? חינוך בבית. מה לדעתך הפתרון לרוע? צריך לדבר עם מישהו ולא להניח לאותו הבנאדם להתנהג איך שהוא רוצה. מה לדעתך הדבר הכי מרושע שאדם יכול לעשות? לרצוח. מה לדעתך הדבר הכי טוב שאדם יכול לעשות? יש המון דברים טובים שבנאדם יכול לעשות.. מה הדבר הכי מרושע שאי פעם עשית? מממ, לא עשיתי דברים מרושעים ממש. XD מה הדבר הכי טוב שאי פעם עשית? כל מיני. האם את מאמינה שבני האדם טובים בבסיסם? כן. מי האדם הכי רע שאת מכירה? לא מכירה. מי האדם הכי טוב שאת מכירה? כולם.

דנטל

New member
ישרא

מה ההגדרה שלך לרוע? נסיון לגרום סבל לאחרים מה ההגדרה שלך לטוב לב? נסיון לעזור לאחרים האם את רואה את עצמך כאדם טוב? לא מה לדעתך מניע אנשים להתנהג ברשעות? בעיות שלהם עם עצמם מה לדעתך הפתרון לרוע? טיפול נפשי מה לדעתך הדבר הכי מרושע שאדם יכול לעשות? יש המון מה לדעתך הדבר הכי טוב שאדם יכול לעשות? יש המון מה הדבר הכי מרושע שאי פעם עשית? גנבתי מה הדבר הכי טוב שאי פעם עשית? תמכתי ועודדתי האם את מאמינה שבני האדם טובים בבסיסם? כן מי האדם הכי רע שאת מכירה? רויטל, למרות שיש לה קטעים שהיא עוזרת, אבל זה תמיד מאינטרסים מי האדם הכי טוב שאת מכירה? יואב

I R i T 94

New member
עונה D: ../images/Emo217.gif

מה ההגדרה שלך לרוע? ההפך מטוב. מה ההגדרה שלך לטוב לב? עזרה הדדית, אכפתיות, נאמנות, אהבה. >< האם את רואה את עצמך כאדם טוב? לא תמיד. מה לדעתך מניע אנשים להתנהג ברשעות? קנאה, שנאה, כי בא להם ^^' מה לדעתך הפתרון לרוע? פתרון לרוע? >< מה לדעתך הדבר הכי מרושע שאדם יכול לעשות? להתעלל,לקלל. מה לדעתך הדבר הכי טוב שאדם יכול לעשות? להחמיא, להגיד דברים טובים, לאהוב. מה הדבר הכי מרושע שאי פעם עשית? אממ. בגן. השארתי ילדה אחת בתוך מקום סגור בלי הרבה אוויר ^^' ואז צעקו עליי>< מה הדבר הכי טוב שאי פעם עשית? עזרתי לחברה כשהיא הייתה צריכה עזרה. אני חושבת. האם את מאמינה שבני האדם טובים בבסיסם? כן. מי האדם הכי רע שאת מכירה? אין אחד. מי האדם הכי טוב שאת מכירה? אין אחד.

עונה

מה ההגדרה שלך לרוע? התאכזרות למישהו .. יצר שגורם לעשות דברים שיתחרטו עליהם אח"כ או דברים כמו נקמה מה ההגדרה שלך לטוב לב? אחד שתמיד שם כשצריך אותו וכשלא צריך גם ותמיד עוזר ומתנדב ושכיף להיות איתו האם את רואה את עצמך כאדם טוב? כע מה לדעתך מניע אנשים להתנהג ברשעות? כאב .. עצב .. מה לדעתך הפתרון לרוע? לא יודעת ..אהבה אולי מה לדעתך הדבר הכי מרושע שאדם יכול לעשות? להתעלל, להרוג, לאנוס, לכפות על מישהו לעשות משהו שהוא לא רוצה, להשפיל מה לדעתך הדבר הכי טוב שאדם יכול לעשות? לעזור, להתנדב, להציל חיים? מה הדבר הכי מרושע שאי פעם עשית? אני? הומממממממ אין לי שמץץ האמת .. מה הדבר הכי טוב שאי פעם עשית? כנ"ל .. אני לא יכולה להגיד על עצמי אני צריכה שאחרים יגידו עלי .. האם את מאמינה שבני האדם טובים בבסיסם? כע מי האדם הכי רע שאת מכירה? אלו מהחיזבללה .. יש להם מטרה ואין מי שעוצר בעדם
פשוט זוועה מי האדם הכי טוב שאת מכירה? חברה שלי א'

I L O V E MCR

New member
דונט סטאפ איף אי פול ...../images/Emo129.gif

אנד דונט לוק באק. מה ההגדרה שלך לרוע? שכוונת התחילה היא לפגוע. מה ההגדרה שלך לטוב לב?להיום שם לא כדי להטיף אלא כדי לשמוע. האם את רואה את עצמך כאדם טוב? לא [איזבלי לא יעזור לך] מה לדעתך מניע אנשים להתנהג ברשעות? פחד, חשש,טרוף ועוד מלא. מה לדעתך הפתרון לרוע? למצוא בעצמך את הטוב. מה לדעתך הדבר הכי מרושע שאדם יכול לעשות? שלא יהיה לו אכפת מאחרים מה לדעתך הדבר הכי טוב שאדם יכול לעשות? להיום שם,לאהוב,לחייך. מה הדבר הכי מרושע שאי פעם עשית? אני לא יספר פה. מה הדבר הכי טוב שאי פעם עשית? אני בספק אם עשיתי. האם את מאמינה שבני האדם טובים בבסיסם? לא מי האדם הכי רע שאת מכירה? אני לא יודעת. מי האדם הכי טוב שאת מכירה? נוי וליהיא בטוח.

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gifמישהו רוצה מאומץ אחד?

מה ההגדרה שלך לרוע? רצון לקחת חיים בלי סיבה מה ההגדרה שלך לטוב לב? רצון לתת חיים בלי סיבה האם את רואה את עצמך כאדם טוב?לא יודעת מה לדעתך מניע אנשים להתנהג ברשעות?המטרה שלהם מה לדעתך הפתרון לרוע?השמדה המונית?... מה לדעתך הדבר הכי מרושע שאדם יכול לעשות?לאנוס, לרצוח, לגנוב, לבגוד, לשקר, לא לכבד, לעבוד אֵל אחר... מה לדעתך הדבר הכי טוב שאדם יכול לעשות? לאהוב מה הדבר הכי מרושע שאי פעם עשית?לא זוכרת מה הדבר הכי טוב שאי פעם עשית? כנ"ל האם את מאמינה שבני האדם טובים בבסיסם?בערך מי האדם הכי רע שאת מכירה? הוא מי האדם הכי טוב שאת מכירה? לא מכירה אנשים מאוד טובים.. אולי ד'

אספיר85

New member
שאלון ישראבלוג../images/Emo54.gif

מה ההגדרה שלך לרוע? לא יודעת. מה ההגדרה שלך לטוב לב? לראות מישהו במצוקה ולא להעמיד פני אדיש וללכת. או למצוא משהו שמישהו איבד ולא לקחת לעצמך. לדבר לאנשים זרים ומכרים בנימוס, גם אם הם מציקים לך, מפריעים לך וכ'ו. האם את רואה את עצמך כאדם טוב? אני מקווה מאוד שאני כזאת. מה לדעתך מניע אנשים להתנהג ברשעות? אנוכיות. מה לדעתך הפתרון לרוע? לפקוח את העיניים לכל אותם אנשים, להראות להם שיש עוד אנשים מלבדם. מה לדעתך הדבר הכי מרושע שאדם יכול לעשות? לא יודעת. מה לדעתך הדבר הכי טוב שאדם יכול לעשות? לא יודעת. מה הדבר הכי מרושע שאי פעם עשית? לא יודעת... מה הדבר הכי טוב שאי פעם עשית? יש כמה דברים שאני גאה בעצמי שאני עושה אותם, כמו להגיב לאנשים זרים שפונים אליי בנימוס, או לקום לזקנה במיניבוס/אוטובוס, ולדבר עם אנשים שמתקשרים אלי בנימוס, גם אם הם ממש מפריעים לי או העירו אותי. האם את מאמינה שבני האדם טובים בבסיסם? אני מאמינה שכל בן אדם מגיע לשלב בו הצריך להחליט מה לעשות עם חייו, וכיצד להתנהג לסביבה שלו. הרוב בוחרים להתעלם ולדאוג לאינטרסים של עצמם בלבד. מי האדם הכי רע שאת מכירה? בני האדם שעונים לשאלה הזאת הם לא רעים, יש להם תפיסת עולם שונה משלי ומעוד כמה אנשים, וכתוצאה מכך הם עושים מעשים שלא לרוחי, ואני מעדיפה להתרחק מהם. מי האדם הכי טוב שאת מכירה? אני חושבת שכל אחד שאכפת לו משתדל כמה שהוא יכול, וזה גם מספיק. יש בן אדם שהוא הכי טוב במה שהוא עושה, אבל אין בן אדם הכי טוב בכללי.

1Shir

New member
פילוסופי משהו

מה ההגדרה שלך לרוע? קהות חושים לסבל של אחרים מה ההגדרה שלך לטוב לב? חוסר אדישות, בנאדם שמשתדל לא לפגוע באחר האם את רואה את עצמך כאדם טוב? כן מה לדעתך מניע אנשים להתנהג ברשעות? ערכים מעוותים - לפחות לדעתי מעוותים, לא מחוברים למצפון של עצמם מה לדעתך הפתרון לרוע? חוץ מלשכנע אותם אין הרבה מה לעשות, לפתור להם את הבעיות שגרמו לרוע, זה לא תמיד עוזר מה לדעתך הדבר הכי מרושע שאדם יכול לעשות? להרוג בלי סיבה מה לדעתך הדבר הכי טוב שאדם יכול לעשות? להיות מאושר מה הדבר הכי מרושע שאי פעם עשית? אולי אני רעה לחרקים שאני הורגת אותם, חוץ מזה כשאני רעה זה עם סיבה מה הדבר הכי טוב שאי פעם עשית? הייתי נחמדה לאנשים האם את מאמינה שבני האדם טובים בבסיסם? כן, אנחנו רעים כשרע לנו עם עצמנו, לצערי זה קורה הרבה מי האדם הכי רע שאת מכירה? קשה לי להצביע על אדם ספציפי מי האדם הכי טוב שאת מכירה? כנ"ל, לא חושבת שיש מקום להכתרות כאן, כל אחד טוב עד כמה שהוא יכול

SILVER LADY

New member
געגועים מציפים../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif

מה ההגדרה שלך לרוע? בכוונה לפגוע מה ההגדרה שלך לטוב לב? מורקה האם את רואה את עצמך כאדם טוב?לפעמים מה לדעתך מניע אנשים להתנהג ברשעות?נקמה מה לדעתך הפתרון לרוע? פףף טפלו בעצמכם מה לדעתך הדבר הכי מרושע שאדם יכול לעשות?להרוג בכוונה. מה לדעתך הדבר הכי טוב שאדם יכול לעשות?להקשיב, לעזור בכל דרך שהיא מה הדבר הכי מרושע שאי פעם עשית? לא יודעת מה הדבר הכי טוב שאי פעם עשית? הקשבתי, עזרתי, הייתי שם שצריך האם את מאמינה שבני האדם טובים בבסיסם? בבן אדם אחד בלבד. מי האדם הכי רע שאת מכירה? משה מי האדם הכי טוב שאת מכירה? מורקה

../images/Emo42.gifעונה

מה ההגדרה שלך לרוע? נממ.. תכונה ש.. נו.. לפגוע באנשים בכוונה פחח לא יודעת D: מה ההגדרה שלך לטוב לב? לשמח אנשים, לעשות דברים מהלב, לא יודעת D: האם את רואה את עצמך כאדם טוב? לא ממש מה לדעתך מניע אנשים להתנהג ברשעות? זה כיףףף
סתם מאיפה לי לדעת? מה זה השאלון הזה?
מה לדעתך הפתרון לרוע? להיות טוב?
מה לדעתך הדבר הכי מרושע שאדם יכול לעשות? יש כל מיני.. מה לדעתך הדבר הכי טוב שאדם יכול לעשות? כנ"ל מה הדבר הכי מרושע שאי פעם עשית? עשיתי הרבה דברים, אבל הכי רעה הייתי לאמא שלי! מה הדבר הכי טוב שאי פעם עשית? נממ.. לא יודעת! XD האם את מאמינה שבני האדם טובים בבסיסם? לא, כאילו בני אדם נולדו עם חלק טוב וחלק רע.. יו עזבו תפילוסופיות שלי עכשי D: מי האדם הכי רע שאת מכירה? היטלר מי האדם הכי טוב שאת מכירה? ישו! פחח סתם D:

למעלה