השאלון שלי!

Charmed Gal

New member
השאלון שלי!../images/Emo6.gif

לאיזו אחות את/ה דומה? איך את אוהבת את בן הזוג שלך? א. סטוץ אחר כל יום. ב. בן זוג אוהב ותומך. ג. אהבה אסורה. ד. חיפוש אחר נסיך חלומותיך. גילית תמים שיש להציל? א. תעשי כל (כל) דבר כדי להציל אותו. ב. תלכי באילוץ להצילו. ג. תצילי אותו בשביל לעשות את הדבר הנכון. ד. תצילי אותו ותהני מזה. מה יקרה אם איבדת מישהו יקר לך בעת ביצוע חובתך? א. לא תסלחי לעצמך, אבל תמשיכי לבצע את החובה בדרך הטובה ביותר. ב. תתמוטטי ולא תוכלי להמשיך הלאה. ג. תכעסי ולא תרצי להמשיך בחובתך. ד. כועסת, מחפשת נחמה, ושאולת למה. מהו סדר עדיפיותיך? א. לשמור על המשפחה, ללחום ברשע, להצליח, לטפל בעצמך. ב. לשמור על המשפחה, לחיות חיים נורמליים, להצליח, ללחום ברשע. ג. לבלות, לשמור על המשפחה, ללחום ברשע, להצליח. ד. לשמור על המשפחה, להצליח, ללחום ברשע, לבלות. איזה כוח היית רוצה? א. טלקנזיס. ב. הקפאה. ג. חזיונות. ד. אורב. מישהו מעצבן אותך מה תעשי? א. תראי בגרות ותתעלמי. ב. משתמשת בכוחות שלי עליו. ג. קורעת לו את הצורה(במכות). ד. חושפת את פרצופו האמיתי לכולם. גילית שאחותך השיגה כסף בצורה חשודה מה תעשי? א. תלכי ותדברי איתי בגלוי. ב. לא תתערבי. ג. תנסי לברר פרטים בתסר. ד. תעזרי לה לצאת מזה בלי להסתבך. רבת עם אחותך מה הלאה? א. תכעסי ולא תעשי את הצעד הראשון. ב. תוותרי ותנסי להשלים. ג. תנסי להוכיח שאת צודקת. ד. תנסי להגיע לפשרה. גילית שבעלה של אחותך בוגד בה מה תעשי? א. תלכי לדבר (או להרביץ) עם בעלה של אחותך. ב. תמשכי את זה כדי לא לריב עם אחותך. ג. תעשי לחש שידריך אותך מה כדאי לעשות. ד. תלכי לספר לאחותך. איזה סוג סרט את הכי אוהבת? א. קומדיה. ב. מתח/פעולה. ג. סרט רומנטי. ד. סרט אימה. נו אז למי אני דומה? אם ענית בעיקר א´ את דומה לפרו – מזל טוב את ביצ´ית ושתלטנית. אם ענית בעיקר ב´ את דומה לפייפר – מזל טוב את חמודה וצינית. אם ענית בעיקר ג´ את דומה לפיבי – את אוהבת קומנטיקה ולהרוג שדים. אם ענית בעיקר ד´ את דומה לפייג´ – את קלילה ואוהבת לבלות. *החידון מנוסח במין נקבה אך מיועד לשני המינים. איך השאלון!? ודרך אגב האתר שלי התעדכן רוצו בהמוניכם!!!!

Ophel McNeil

New member
וואו.... כמה שאני

לא מסכימה עם החידון...
ממתי פייפר *לא* רוצה להציל חפים מפשע? או תסתיר מאחותה שבעלה בוגד בה (ראית את העונה הרביעית)? וממתי היא אוהבת סרטי אקשן?! למה כתבת שלפרו יש סטוץ חדש כל יום? אם כבר, אז פרו זה חיפוש אחרי נסיך החלומות, ופייג´ זה סטוץ חדש כל יום.... ממתי פרו מתעלמת כשמישהו מעצבן אותה? ולמה החלטת שהיא אוהבת קומדיה? מוזר.....

Charmed Gal

New member
אז ככה...../images/Emo58.gif

לא אמרתי שפייפר לא רוצה להציל חפים מפשע היא פשוט הייתה מעדיפה לחיות חיים נורמליים בלי הכוחות! ובעונה 4 פייפר לא רצתה להאמין לפייג´ כל הזמן וניסתה למשוך זמן! והיה פרק בעונה 3 שהם רצו ללכת לסרט ליאו ופייפר סרט מתח פרו קומדיה ואני לא זוכר מה פיבי רצתה אני בכלל לא בטוח שהיא הזספיקה לומר כי קול בא אבל ידוע שהיא אוהבת סרטי רומנטיקה. ופרו אף פעם לא אוהבת אף אחד שהיא יוצאת איתו והיא יוצאתי הרבה!! פייג´ יותר אחד שמחפשת את הנסיך על הסוס הלבן! ופרו מתעלמת ומתנהגת בבגרות שמישהו מעצבן אותה כמו בפרק הראשון בסדרה עם זה שהיה הארוס שלי הוא עיצבן אותה היא אמרה את דעתה עליו והלכה....(ובלי לדעת פוצצה עליו את העט אבל זה לא קשור). ואופל רק שתדעי שאמרו לי שהחידון יפה מאד!

LillipooT

New member
טוב תראה...

פייפר אבדה את פרו..כמעט אבדה את פיבי גם (לטובת הסורס..יעני היא העדיפה את קול על אחיות שלה!) והיא לא יכולה ללדת (בערך) בגלל כל העסק הזה עם השדים.. ברור שהיא כבר לא בטוחה מה היא רוצה. אבל עובדה שבסוף היא כן מעדיפה להמשיך להיות מכשפה .. לי.

Ophel McNeil

New member
*פרצוף נעלב*

מתי אמרתי שהשאלון שלך לא יפה?! רק אמרתי שאני לא מסכימה איתו.... אגב, אני עדיין לא מסכימה, אבל אנחנו יכולים להתווכח מכאן ולנצח - וזה לא באמת ישנה. אז עזוב. (ורק, זה שלפיבי יש אהבה אסורה לא אומר שהיא מעדיפה ככה את האהבה שלה...)

1Shir

New member
התשובות שלי../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

1.ב 2.ג 3.א 4.ג 5.ג 6.ד 7.א 8.ד 9.ב 10.ב סיכום:א-2, ב-3, ג-3, ד-2. יותר פייפר ופיבי, פחות פרו ופייג´... fine by me! שיר

Charmed 4ever.

New member
אני...

1.ב 2.ג 3.ג 4.ב 5.א 6.א 7.ב 8.ד 9.ד 10.ג בקיצור.. אני 3 פיבי, 3 פייפר, 2 פרו ו-2 פייג´.......

למעלה