השאלון-משחק חדש

השאלון-משחק חדש

הנה משחק חדש.בחרו אופציה אחת(לפעמים אפילו יותר) מ-4 האופציות(לפעמים אפילו יותר) בכל שאלה ושתפו אותנו בהחלטותיכם. הפעם: העונות של הפיג'מות וסדרות הבת. 1.מרוצים שיש עונה שישית ושביעית? א.כן. ב.לא. ג.עדיף שיתעסקו בפרוייקטים אחרים. ד.למי יש כח? 2.איזה דמות נשית הייתם מעדיפים שתככב בעונה השישית והשביעית? א.ימית. ב.דנה. ג.אלונה. ד.רוני. 3.מה חסר בפיג'מות? א.בדיחות. ב.דמויות. ג.שום דבר. ד.שחקנים אורחים. 4.איזה דמות גברית(או דמויות) הייתם מעדיפים שתככב בעונה השישית והשביעית? א.הפיג'מות. ב.גרי. ג.הפיג'מות וגרי. ד.דמות חדשה. 5.איזה חידוש הייתם מעדיפים שיהיה בעונות הבאות? א.צילומים מול קהל חי, כפי שהפיג'מות רצו. ב.סטים חדשים. ג.התפתחויות עלילתיות מפתיעות. ד.שום דבר. 6.מהן סדרות הבת האהובות עליכם(יש לבחור ב-2 אופציות!)? א."העיר שלנו". ב."האחים דה גמה". ג.מנדלבאום בלש פרטי". ד."המופע של דובל'ה". ה.קפה קר-סול. שאלת ספיישל, לכבוד החנוכה: 7.באיזה מופע תהיו בחנוכה? א."סיפורי אלף לילה ולילה-עלי באבא וארבעים השודדים", בכיכובה של ימית. ב."פסטיבל שירי הילדים 2009", בכיכובה של דנה. ג."קונג פו פסטיגל" בכיכובו של עודד. ד.שום מופע מהמופעים שמצויינים פה. ה.אחכה למופעים הבאים של המופע החדש("הפיג'מות").נ.ב.מומלץ בחום! מוזמנים לענות.יום נעים!

טווול

New member
עונה

1.מרוצים שיש עונה שישית ושביעית?
א.כן. ב.לא. ג.עדיף שיתעסקו בפרוייקטים אחרים. ד.למי יש כח? 2.איזה דמות נשית הייתם מעדיפים שתככב בעונה השישית והשביעית?
א.ימית. ב.דנה.
ג.אלונה.
ד.רוני. 3.מה חסר בפיג'מות? א.בדיחות. ב.דמויות.
ג.שום דבר. ד.שחקנים אורחים. 4.איזה דמות גברית(או דמויות) הייתם מעדיפים שתככב בעונה השישית והשביעית? א.הפיג'מות. ב.גרי.
ג.הפיג'מות וגרי. ד.דמות חדשה. 5.איזה חידוש הייתם מעדיפים שיהיה בעונות הבאות?
א.צילומים מול קהל חי, כפי שהפיג'מות רצו. ב.סטים חדשים. ג.התפתחויות עלילתיות מפתיעות. ד.שום דבר. 6.מהן סדרות הבת האהובות עליכם(יש לבחור ב-2 אופציות!)?
א."העיר שלנו".
ב."האחים דה גמה".
ג.מנדלבאום בלש פרטי".
ד."המופע של דובל'ה".
ה.קפה קר-סול. חחחחחחחחחחחחחחחחחח שאלת ספיישל, לכבוד החנוכה: 7.באיזה מופע תהיו בחנוכה? א."סיפורי אלף לילה ולילה-עלי באבא וארבעים השודדים", בכיכובה של ימית. ב."פסטיבל שירי הילדים 2009", בכיכובה של דנה.
ג."קונג פו פסטיגל" בכיכובו של עודד. ד.שום מופע מהמופעים שמצויינים פה. ה.אחכה למופעים הבאים של המופע החדש("הפיג'מות").נ.ב.מומלץ בחום!(הייתי כבר ) מוזמנים לענות.יום נעים

Jen74

New member
אוקיי, הנה התשובות שלי ../images/Emo3.gif

1.מרוצים שיש עונה שישית ושביעית? א.כן. 2.איזה דמות נשית הייתם מעדיפים שתככב בעונה השישית והשביעית? ג.אלונה. -אם זה תלוי בי, למרות שברור לי שזה כמעט בלתי אפשרי. ד.רוני. 3.מה חסר בפיג'מות? ד.שחקנים אורחים. 4.איזה דמות גברית(או דמויות) הייתם מעדיפים שתככב בעונה השישית והשביעית? א.הפיג'מות. - כאילו דא! ב.גרי. =כאילו, דאאא! ג.הפיג'מות וגרי. - אה, יש את האופציה הזאת...
ד.דמות חדשה. - לא יזיק... 5.איזה חידוש הייתם מעדיפים שיהיה בעונות הבאות? א.צילומים מול קהל חי, כפי שהפיג'מות רצו. - כןןןןן!!!!! ג.התפתחויות עלילתיות מפתיעות. - תמיד טוב שיהיה. 6.מהן סדרות הבת האהובות עליכם(יש לבחור ב-2 אופציות!)? למה רק שתיים? ב."האחים דה גמה". ג.מנדלבאום בלש פרטי". שאלת ספיישל, לכבוד החנוכה: 7.באיזה מופע תהיו בחנוכה? ד.שום מופע מהמופעים שמצויינים פה. - יקקקררר מדי! ה.אחכה למופעים הבאים של המופע החדש("הפיג'מות").נ.ב.מומלץ בחום! - תודה
עכשיו תורכם/ן!

עונה

1.מרוצים שיש עונה שישית ושביעית? א.כן. 2.איזה דמות נשית הייתם מעדיפים שתככב בעונה השישית והשביעית? א.ימית. 3.מה חסר בפיג'מות? ג.שום דבר (שצריך בשבילו להיות קטנוני).למרות שאני אוהב הפתעות חדשות. 4.איזה דמות גברית(או דמויות) הייתם מעדיפים שתככב בעונה השישית והשביעית? ג.הפיג'מות וגרי.למרות שדמות גברית חדשה תעזור. 5.איזה חידוש הייתם מעדיפים שיהיה בעונות הבאות? א.צילומים מול קהל חי, כפי שהפיג'מות רצו. 6.מהן סדרות הבת האהובות עליכם? נ.ב. לא ראיתי "העיר שלנו". ב."האחים דה גמה". ג.מנדלבאום בלש פרטי". 7.באיזה מופע תהיו בחנוכה? ד.שום מופע מהמופעים שמצויינים פה.אבל אני הולך למופע חנוכה.

למעלה