יעריתושתושתושתוש
New member
שיושושו
איך היית מגדיר את עצמך? thats that- snoop dogg אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... Camillionaire - Riding Dirty מה הדבר הראשון שהיית אומר למייקל ג'קסון?Nelly Furtado - Promiscuous הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? lets go [דווקא איתה ללכת? אני אגמור בכלא=/ לאלטון ג'ון? bring it back- unk מה יהיה כתוב על מצבתך? rock steady
מה תעשה לאיש אשר תמשך אליו ?Kylie Minogue - Cant Get You Out Of My Head הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? ghetto lip gloss וזאת מחמאה אדירה להשתייך לגטו המטרה הראשית של חייך, היא: שביתה- הדג נחש
והמטרה המשנית? just a lil bit- 50 cent אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: sing for the moment- eminem
למה אתה עונה על השאלון הזה?2 step- unk מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? גבי ודבי- הדג נחש מה הוא יאמר לך?gazolina חבל אני לא מבינה ספרדית כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: birdman and lil wayne -leather so soft למה אתה מגניב? gangsta- akon חחחחח אכן
אתה הולך ברחוב ורואה ארנק ובתוכו 5000 ש"ח, מה אתה עושה?: wonnderwall כל כמה זמן אתה מתקלח?: JT- sexy backkkk כמה ילדים יהיו לך?thug love remix איך יראו החיים שלך עוד 20 שנה? אלוהים שלי- הדג נחש. זה אומר שאני אמות כנראה הא
איך היית מגדיר את עצמך? thats that- snoop dogg אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... Camillionaire - Riding Dirty מה הדבר הראשון שהיית אומר למייקל ג'קסון?Nelly Furtado - Promiscuous הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? lets go [דווקא איתה ללכת? אני אגמור בכלא=/ לאלטון ג'ון? bring it back- unk מה יהיה כתוב על מצבתך? rock steady