השאלון השבועי!

השאלון השבועי!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע שבוע טוב אחוקים

קריסי

New member
עניתי!!!

השבוע שעבר: סבבה חוץ מכמה קטעים מגעילים! - שיר השבוע: מענטזת של הצל! - אלבום השבוע: ***** - סרט השבוע: ***** - ספר השבוע: ****** - האדם שעשה לכם את השבוע: יאנה! - משפט השבוע: טוב אמאא.. תמיד אמרתי את זה באיטיות כזאתי כאילו כבר חרוש לי.. - דבר שהשגתם השבוע: נפתחתי.. אמרתי את האמת בקשר לעניין כלשהו [בעזרת יאנה אני מודה] ואחרי זה הרגשתי מדהים!!!! - מאכל השבוע: האא קוסקוס ומרק של אמא.! - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הסטודיו ביום רביעי! :) - משהו שהרס את השבוע: כמה דברים אבל מעדיפה לא להגיד! :/ השבוע שבפתח: יהיה סבבה בעזרת ה' - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הא..לא! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הא.. כן! אבל בלי פירוטים.. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ילדים ממעו"זים רחוקים! P: סתם: תעשו שאלון יותר ארוך!!!!!!!! קצר לי מדי לענות על זה! זה עובר בשניה! חחח היה פעם שאלון שישבנו עליו איזה חמש דקות!!

הדר, תוכלי להסביר לעומק את המשפט הזה?

זה לקוח מתוך השאלון שלך: דבר שהשגתם השבוע: נפתחתי.. אמרתי את האמת בקשר לעניין כלשהו [בעזרת יאנה אני מודה] ואחרי זה הרגשתי מדהים!!!! אני מקווה שאני לא אצטרך להעביר את ההודעה הזאת לקומונה של ביתרים מעל גיל 18.

קריסי

New member
חחחח

דיברתי עם איזה ילד חמודי ועכשו אנחנו סופסוף מבינים אחד את השני. זה הכל.

עצם העובדה שילד חמודי מעורב בזה

ש"נפתחת" לא משנה כל כך את מה שחשבתי....

אני...

השבוע שעבר: - שיר השבוע: שווים- רן דנקר ועילי בוטנר - אלבום השבוע: לא היה לי יותר מדי חשק למוזיקה השבוע.. - סרט השבוע: מחבואים.. אבל זה היה במוצ"ש שעבר.. - ספר השבוע: חהחהחה - האדם שעשה לכם את השבוע: חזי, כי הוא נתן לי לבכות לו, ואסתר כי היא היחידה שגרמה לי לצחוק השבוע
- משפט השבוע: "אנט, על המצפון שלך אם חוטפים אותנו היום.." - דבר שהשגתם השבוע: התפקיד שרציתי במעו"ז, 90 בבגרות בלשון. - מאכל השבוע: קוסקוס - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הניצחון המדהים של ריאל.. - משהו שהרס את השבוע: כל דבר אפשרי בערך. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פגישה חשאית במשרדים בר"ג. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהשבוע יהיה יותר נורמלי מהשבוע שעבר. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דן קינן ואסתר.. סתם: - תמונת השבוע

אני...

השבוע שעבר: מלא לימודים - שיר השבוע: "נפרדנו כך"/נורית גלרון - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: אל תשלח ידך אל הנער/הרב ישראל לאו - האדם שעשה לכם את השבוע: אסתר שבאה במקרה לאונבירסיטה שעה לפני המבחן הכי חשוב לי ועודדה אותי!! (למרות שהיא גם עשתה פדיחות בארומה- תראו במשפט השבוע) - משפט השבוע: אסתר לקןפאית בארומה- "תגידי, זה שאת עובדת מול האוניברסיטה זה נותן לך השראה של לימודים?" אסתר ממשיכה להפגיז...."אמא, נראה לי שדניאל(הקופאי השני) מצוברח כי לא הזמנו ממנו כלום...." אסתר ממשיכה להפגיז:..."אם פקצות יכולות ללמוד בבר אילן- אז גם אני....הנה אלה שיושבות בארומה בטח פקצות שלומדות בבר אילן" חזי:"לא נראה לי...הם בטח גרות פה קרוב והם יושבות פה כדי למצוא חבר סטודנט ולהגיד שהכירו אותו באוניברסיטה..." - דבר שהשגתם השבוע: למעט מיקרו מקרו הקטלניים עברתי את כל המבחנים - מאכל השבוע: אחותי כרגע מבשלת, אחזור עם עדכונים.... - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אני ואמא של משה/אסתר עושים אותו קורס באוניברסיטה. סוף סוף יהיה לי ממי להעתיק... - משהו שהרס את השבוע: אנשים רעים באמצע הדרך ? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טירונות, פגישה חשאית במשרדים ברמת גן - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה אחלה טירונות, ושהפגישה החשאית במשרדים ברמת גן תצליח - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המכי"ת שאני בטוח אהיה דלוק עליה. בנות חזקות עושות לי את זה. סתם: - תמונת השבוע

יש 2 שירים...

נפרדנו כך שגם קרוי "שיר אהבה" והוא מבוצע במקור ע"י נורית גלרון ובוצע בכוכב נולד ע"י ממ"ב. ונפרדנו כך המיתולוגי של אבנר גדסי ("כל זאת היה אתמול ונדמה שחלפה לה שנה....") את שניהם אני אוהב, אבל בחרתי את ה-1.

yanushhh

New member
שלי =]

השבוע שעבר: בסדר לא משו מיחוד... - שיר השבוע: Dont stop the music/ Rihanna - אלבום השבוע:-------- - סרט השבוע:"אחוות הג'ינס" - ספר השבוע:-------- - האדם שעשה לכם את השבוע: יותר מידי.... - משפט השבוע: הדר זה בשבילך " יש לי משו להגיד לך....."....חחחחחח - דבר שהשגתם השבוע: תיק חדש..... - מאכל השבוע:------ - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שעזרתי להדר לעשות משו שהיא רצתה..... - משהו שהרס את השבוע: לא דיברתי עם בנאדם שממש רציתי לדבר איתו.... השבוע שבפתח: נקווה יהיה מעולה... - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממממממ ראש השנה....חחח חופש.... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתהיה עוד שביתה.... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חחח את הדר....לא ראיתי אותה מיום שלישי...... סתם: - תמונת השבוע:

קריסי

New member
חחח יפה שלי...

אלף.. אני מתה מתה מתה מתה מתה מתה עליך!! שתדעי את זה! בית.. ראית מה הם חושבים? חיחח הם חושבים לא טוב! את מבינה אותי.. והעיקר שעכשו אני יותר שמחה.. ולא חושבת על את יודעת.. אז כן אני ססבבה :) את רואה אותי היום במעו"ז דרך אגב חח! אהה ויאנה : האאא "יש לי משו להגיד לך..." חחח P: דרך אגב אותו האדם שלא דיברת איתו.. זה ההוא? ולמה לא?!?!?! אמרתי לך לדבר איתו!!!!

yanushhh

New member
יחחחחח כה....

יש כאן אנשים עם ראש מעוות..חחחח סתם..... וכה זה הוא...הוא לא מחובר.......

גמני רוצה..

השבוע שעבר: אמממ אפשר להגיד שמעייף..שנת שירות התחילה רישמית חחח. - שיר השבוע: הבוקר הבנתי = הילה זיתון. - אלבום השבוע: -- - סרט השבוע:למי יש זמן לראות סרטים.!!!! - ספר השבוע: ולקרוא?!?! - האדם שעשה לכם את השבוע: אמממ..אין ממש - משפט השבוע: משפט שלי מהקורסים.."נראה לכם הגיוני.." חחח פ"ת מבינים למה אני מתכוונת. - דבר שהשגתם השבוע: היום משכורת חחח - מאכל השבוע: מחר יש ג'חנוןןן אזז ברור שזה. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מפגש סגל קורס ד'. היה כיף.!! - משהו שהרס את השבוע: שום דבר מיוחד. השבוע שבפתח: יהיה טובבבבבבבב בע"ה. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לפגוש אנשים שלא יצא לי לפגוש זמן מה.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב לא יותר מיזה. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אם אני יראה אותו אני מאוד ישמח אבל לא נראה לי חחח.. סתם: שיהיה לכם אחלה סופ"ש ושבת שלום. - תמונת השבוע

JaboGirl

New member
אני אני אני ../images/Emo3.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: יזהר אשדות/צילו של יום קיץ - אלבום השבוע: - סרט השבוע:
- ספר השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: יש בערך 20 כאלה - משפט השבוע: "פיקדתי על אנשים עם בעיות, חיילים יותר פחות חברותיים, זאת אומרת אנטי-סוציאלים. חיילים עם בעיות של דפ"ר נמוך, זאת אומרת, אינטלגנציה קצת פחות נמוכה". - דבר שהשגתם השבוע: נזיפה מהמ"פ. עליתי למשפט בגין הפרת "השילוב הראוי"
- מאכל השבוע: מנות קרב.. הממ חטיפי אנרגיה - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היינו בשבוע קליעה בשטח והמטווחים נמצאים בערך מטר מהגדר של עזה, אז ראינו ודיברנו עם הכוחות הגדולים שנכנסו לשם השבוע. - משהו שהרס את השבוע: לפני כמה שעות הודיעו לי שאני צריכה לחזור לבסיס מחר ב10 בלילה.. נראה לי שזה לוקח הכל השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבוע שמירות זה נחמד..(לפני שבוע פרט חוליה
) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אני כבר לא כותבת כאן "שלום עולמי", כי זה אומר שאהיה מובטלת. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יש 20 וכמה כאלה

למעלה