השאלון השבועי!

אנה לא פקצה.

היא הכי נורמלית שכותבת מפתח תקווה...... ולאוניד, אם אתה אוהב את אנה, ככה לא מתחילים עם בחורות...

Atex445

New member
וואלה...

דבר ראשון נתחיל מזה,שאנה - כל מה שאני אומר הכל בצחוק אפילו שזה לא כל כך מצחיק... ולעומת חזי אני יכול להודות בזה!

י נ ה

New member
שבת שלום =]

חזי. חזי...מפ"ת כולם נורמאלים אז מה אם הפכנו להיות מעו"ז קצת "פערקסי" ככה קוראים לזה ניראה לי... ככה יוצא כשהמעו"ז הוא חיבור של רוסים ותמנים... קיצור-אין על מעו"ז פ"ת....כולכם מוזמנים מחר למסיבה =].... תבואו ותיראו את מעו"ז פ"ת ...לא תפסידו... ^-^ מי הכי נורמאלית עכשיו? =] (סתם ..)

בטוח שלא את....

ההשתלטות של פתח תקווה על הפורום נמשכת. גם ינה הצטרפה לקרב. אני מאחל לכל מעו"ז חומר אנושי כמו שלכם (בייחוד רכזת ש"צ כל כך מקסימה). רק חבל ש"מחלקת לוגיסטיקה" שלכם לא משהו, כי מישהי שכחה לתת לי הזמנה אישית למסיבה, אז כנראה שנתראה בקורסים... פתח תקווה- תמונות של המסיבה לפורום מחר!!

אור באלי להעיר ננה בננה.. קצת בגרות נוו..

השבוע שעבר: שיעמום - שיר השבוע: אהה אהה.. משהו משבק ס.. לא ניראה לי שאתם מכירים.. - אלבום השבוע: כנען. ושבק.. [של שבק ס] - סרט השבוע: אמור להיות הוסטל 2 - ספר השבוע: לא קורא כבר ממ חצי שנה.? - האדם שעשה לכם את השבוע: אור.. עלק אני יהיה שחורה.. - משפט השבוע: "אני יהיה שחורה.. " - דבר שהשגתם השבוע: שמן תפוחים אגוזים וגזר... - מאכל השבוע: ג'חנון שחזי הבטיח לי - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שהלכתי בלי חוצלה.. בבריכה.. שהיה אמור להיות "רחצה ניפרת" - משהו שהרס את השבוע:אמממ ניראה לי כלום..? השבוע שבפתח: שיעמום.. אולי עצרת בכיכר מלכי ישראל - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לכיכר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאור תבוא איתי לכיכר כי אני מפחד לללכת לבד.. ושניראה שם אתה אחי הגדול.. חזי! - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אמרתי כבר.. 1 חזי.. 2 את אור הגרסה השחורה!!!
סתם: - תמונת השבוע: אני ינסה להעלות כי לא הצלחתי ליפני..

מיכאל**

אבל לא נורא עדיף להיות חזי.. מלהיות משה חחח קצת לפני שגמרתי לילמוד בבצפר המ_______ אני לא יקלל..

Atex445

New member
תורם את חלקי

השבוע שעבר: - שיר השבוע:--השיר הכי פתטי בעולם --- אלון דה לוקו - אדום אש!! - אלבום השבוע:אין.. - סרט השבוע:The 9th Company - ספר השבוע:לא יצא.. - האדם שעשה לכם את השבוע:שרון הצטרף לפורם שלנו,ככה שזה ארוע משמח! - משפט השבוע:לא רק שיש לי חברים , יש לי מלא בחורות ואני מז**ן בערמות" - דבר שהשגתם השבוע:טופס ירוק!! עוד צעד לרישיון נהיגה - מאכל השבוע: פירות - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: נגיד הראיון? - משהו שהרס את השבוע:ציפי.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שעור הנהיגה הראשון שלי =] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני יעבור את המבחן ביום שני... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לא יודע.. סתם: - תמונת השבוע:הקרמלין!

JaboGirl

New member
עכשיו אני כי ההוא הלך...

השבוע שעבר: - שיר השבוע: ניסים/עברי לידר, שווים/רן דנקר - אלבום השבוע: אריק איינשטיין - סרט השבוע: סדרה, הנפילים. - האדם שעשה לכם את השבוע: הרבה אנשים - משפט השבוע: משפט קצב - מאכל השבוע: סיני!! - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מסיבת גיוס של חברה - משהו שהרס את השבוע: נאדה.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא במיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלום עולמי יהיה נחמד - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חזי.. אחרי תקופה ארוכה שהיינו מתראים בערך יום כן יום לא, לא התראנו הרבה זמן. אבל הוא אמר שהוא יבקר אותי השבוע אחרי המבחן במיקרו.
סתם: - תמונת השבוע: ממש מעכשיו

באמת ??

אז אם זה ככה זה יהיה רק עוד שבועיים (המבחן במיקרו ב-23)... איזה מזל- חשבתי שאמרתי מקרו (שזה ב-12)

בישי89

New member
.....

- שיר השבוע: akon- lonely - סרט השבוע: בוראט (סרט קורע מצחוק) - ספר השבוע: פיזיקה- לקט בגרויות - האדם שעשה לכם את השבוע: דודה שלי שבאה להציל אותנו מידי המקק - משפט השבוע: "אבישג, את כותבת במבחן דברים מאוד חכמים ומגיעה לתשובות חכמות... כל כך חכמות שלא נראה לי ששאר העולם מפותח כמוך בשביל להבין אותם ובגלל זה התשובות בספר שונות משלך" (המורה לפיזיקה מנסה להסביר לי למה לא כדאי להמציא פיזיקה חדשה בבגרות. שאר העולם לא יהיה מבין כמוה בנוגע לתשובות שלי
) - דבר שהשגתם השבוע: מורה לתפירה - מאכל השבוע: משהו ירוק ונוזלי שהיה אתמול במסיבה. מי שהיה לידי טעם ואמר שאולי זה מיונז מקולקל... - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שאבא, אמא והאחים הקטנים נסעו לסופ"ש ויש לאחותי ולי בית ריק
- משהו שהרס את השבוע: זה קרה אתמול בלילה... אני בדיוק עמדתי לצאת ואחותי עלתה למעלה... פתאום נשמע צעקה! "אההההה!!!!!" ואז נתגלה מראה מזעזע לעינינו... מקק באמבטיה. והיות ואבא ואח שלי נסעו לסופ"ש, נוכחנו לגלות שמדובר בטרגדיה ממש. אחותי התחילה לבכות עם דמעות ענקיות... רעדה וצעקה עליי שאני אהרוג אותו.. אני צעקתי בחזרה שאני לא הורגת שום מקק!! לא מתקרבת לשום מקק! ולא כלום! העיניין הסתיים כשהחלטתנו לנעול אותו באמבטיה ולשים מגבת כדי שלא יברח מהחריץ של הדלת. היום בבוקר דודה שלי הגיעה כדי לרסס אבל המקק כבר נעלם.... כולנו עדיין מזועוזעים מהעיניין
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: בגרות בפיזיקה... (יום שני זה קורה) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שכל המקקים בעולם יושמדו באיזה דרך פלא

למעלה