.....
- שיר השבוע: akon- lonely - סרט השבוע: בוראט (סרט קורע מצחוק) - ספר השבוע: פיזיקה- לקט בגרויות - האדם שעשה לכם את השבוע: דודה שלי שבאה להציל אותנו מידי המקק - משפט השבוע: "אבישג, את כותבת במבחן דברים מאוד חכמים ומגיעה לתשובות חכמות... כל כך חכמות שלא נראה לי ששאר העולם מפותח כמוך בשביל להבין אותם ובגלל זה התשובות בספר שונות משלך" (המורה לפיזיקה מנסה להסביר לי למה לא כדאי להמציא פיזיקה חדשה בבגרות. שאר העולם לא יהיה מבין כמוה בנוגע לתשובות שלי
) - דבר שהשגתם השבוע: מורה לתפירה - מאכל השבוע: משהו ירוק ונוזלי שהיה אתמול במסיבה. מי שהיה לידי טעם ואמר שאולי זה מיונז מקולקל... - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שאבא, אמא והאחים הקטנים נסעו לסופ"ש ויש לאחותי ולי בית ריק
- משהו שהרס את השבוע: זה קרה אתמול בלילה... אני בדיוק עמדתי לצאת ואחותי עלתה למעלה... פתאום נשמע צעקה! "אההההה!!!!!" ואז נתגלה מראה מזעזע לעינינו... מקק באמבטיה. והיות ואבא ואח שלי נסעו לסופ"ש, נוכחנו לגלות שמדובר בטרגדיה ממש. אחותי התחילה לבכות עם דמעות ענקיות... רעדה וצעקה עליי שאני אהרוג אותו.. אני צעקתי בחזרה שאני לא הורגת שום מקק!! לא מתקרבת לשום מקק! ולא כלום! העיניין הסתיים כשהחלטתנו לנעול אותו באמבטיה ולשים מגבת כדי שלא יברח מהחריץ של הדלת. היום בבוקר דודה שלי הגיעה כדי לרסס אבל המקק כבר נעלם.... כולנו עדיין מזועוזעים מהעיניין
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: בגרות בפיזיקה... (יום שני זה קורה) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שכל המקקים בעולם יושמדו באיזה דרך פלא