השאלון השבועי!

השאלון השבועי!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע: שבוע טוב

אני ../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: הבוקר יאיר/ שירה גבריאלוב - אלבום השבוע: ירח- שלמה ארצי - סרט השבוע: קופה אמריקה נחשב לסרט? חח זה הדבר היחיד שראיתי השבוע.. - ספר השבוע: -- - האדם שעשה לכם את השבוע: חזי ועודד.. - משפט השבוע: "מה מה מה" - דבר שהשגתם השבוע: שיזוף! ומיכאל שתוק עם ההערות שלך. - מאכל השבוע: במבה - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לשבת עם אוריה מיכאל בבריכה כל השבוע P: - משהו שהרס את השבוע: נדב סרוסי [חזי תשמח, עכשיו אתה יודע גם את השם משפחה שלו]
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מתכונת במתמטיקה.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אין משהו מסויים. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אמממ סתם: - תמונת השבוע: היא בפון ואין לי כוח להעביר אותה למחשב עכשיו..

sharonhaimov16

New member
תשובות:

שיר השבוע: חיילים אלמונים של אברהם שטרן אלבום השבוע: אין לי שמץ סרט השבוע: יצא לי לראות רק את אמריקן פאי 4 השבוע... ספר השבוע: האדמה רעדה, אילן כפיר האדם שעשה לכם את השבוע: שרון חיימוב משפט השבוע: אין טעם שתעמוד דום בהמנון, אם מישהו מנצל זאת כדי לכייס אותך. של ז'בוטינסקי! דבר שהשגתם השבוע: כוסות גילבט (קשור לקוקטילים, עזבו..) מאכל השבוע: כריך יווני של ארומה! משהו (אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: כמובן... הראיונות! משהו שהרס את השבוע: היה לי שבוע די רגוע וכיפי... שום דבר לא נהרס... השבוע שבפתח: עמוס משהו שאתם מחכים לו השבוע: מיליון דולר שיופקדו בחשבון הבנק שלי בשוויץ משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שמישהו באמת יפקיד מיליון דולר בחשבון הבנק שלי האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: א' תמונת השבוע: כל הזכויות שמורות למישהו מפורום הומור שחור.... ---)

אמריקן פאי 4../images/Emo99.gif

סרט מעולה.. רק בסרט החמישי משהו נדפק אצלהם..הם פשוט הרסו את משפחת סטיפלר

אמריקאן פאי 5!

באמת הם הרסו קצת ת'סרט עם משפחת שטיפלר אבל לא נורא... נ.ב יש לי את אמריקאן פאי 5 בדי וי די
חהחהחה יום טוב :)

תעודה זה מה שיגרום לך לדבר כמו פקצה ?

אולי זה שלא יהיה לך חברים בקרוב ?? (תעודה אני אביא לך אם תמשיכי בשיפור עד הקורסים...)

אההממ...אני..

השבוע שעבר: - שיר השבוע: אין כמו במבה....ההבטחה שנתתי לינה לגבי הקורסים... - אלבום השבוע: תערוכת "שדרות. לא רוטשילד" . סטודנטים ממלכת ספיר בשדרות נתנו לתל אביבים הרגשה מה זה קסאם - סרט השבוע: הסיפור של סאקי וונזטו (סיפור מעניין על "צדק" אמריקאי. סרט דוקומנטרי- לא דרמטי) - ספר השבוע: הסקה סטטיסטית -יחידה 13 - האדם שעשה לכם את השבוע: אור שהביאה לי קישור לקופה אמריקה, וציפי שפתחה איתי משרד פרסום - משפט השבוע: "אני לא ציפי" - דבר שהשגתם השבוע: הודעה שרומזת לי דברים.. - מאכל השבוע: ג'חנון שאני אנסה לארגן למיכאל בקורסים... - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: כלום - משהו שהרס את השבוע: כלום השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מתחילה תקופת המבחנים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אעבור את המבחן הראשון הכי חשוב! מאקרו! - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: החננות שעוזרים לי לעבור.. סתם: - תמונת השבוע: אני באמצע קמפיין פרסומי, אז אין לי זמן לחפש...

sharonhaimov16

New member
רגע, אני רוצה להבין....

אתה בתקופת מבחנים ואתה עסוק בחבורת אינפנטילים מוגבלת שחייהם סובבים סביב פורום אינטרנטי של תנועת נוער? נשמע כמו אליבי טוב.

אין לי ברירה. גוררים אותי לזה.

ואם אני לא אעשה שטויות עם אינפנטילים - המוח שלי יישרף. זה כבר קרה פעם...

Atex445

New member
זה כל הקטע בפורם..

כל מה שאתה קורא פה הכל בצחוק... כולנו אוהבים את בית"ר,ואת האדיאולוגיה שלה ואת הערכים שהיא מייצגת.. יש פה אנשים וותיקים שעברו ומעבירים פעילויות,ככה אינפנטילים זה לא.. נכון שלא הכל פה בדיאולוגיה ופוליטיקה כי בכל זאת מדובר בתנועת נוער,ולכן תנועת נוער היא גם סוג של מסגרת חברתית..ולכן חובה לשמור על איזון בין הדברים,למרות שהוא לא תמיד קיים,אבל מנסים לשמור עליו... אתה לא מצפה מילד בן 10 להצטרף לתנועת נוער,אם כל מה שתעשה זה תדבר איתו על ז'בוטינסקי..

Atex445

New member
../images/Emo2.gif

מזל טוב על הבדיחה הגרועה הראשונה שלך =]

Atex445

New member
איזה סמיילי מפגר..

חזי שלא יעלו לך רעיונות לראש!!

למעלה