השאלון השבועי!

JaboGirl

New member
לדיאט קולה אני מכורה..

הקלקר והגזר נחוצים לטובת הקהל הרחב שמגיע לים ולבריכה הקיץ.

כאילו כמה כבר אפשר לעלות אם לא אוכלים

את הגועל נפש הזה.. אני לא מבינה איך אפשר לעשות דיאטה.. זה עינוי.

who is this

New member
."..

השבוע שעבר: - שיר השבוע: gym class heroes- cupid chokehold - אלבום השבוע: אין - סרט השבוע: אושן 13 - ספר השבוע: ספר מחזור של החניכים שלי - האדם שעשה לכם את השבוע: חאלד חלאילה - משפט השבוע: בגלל שאור לקחה לי את המשפט אני צריך לחשוב על אחר.. "i heard 80 shekels/ no spaek english" - דבר שהשגתם השבוע: שוקו - מאכל השבוע: פיצה - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: המשחק של ריאל (שניהם) - משהו שהרס את השבוע: היה שבוע טוב השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין משהו מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אין - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין

נו ספיק אינגליש../images/Emo6.gif ענק ענק..

וברור ששני המשחקים.. אחח איזה אליפות מדהימה. והקטלונים נשראו רק עם השחקן שלהם שמכניס גולים עם היד

תורי =]

השבוע שעבר: - שיר השבוע: עניין של זמן - אלבום השבוע: . - סרט השבוע:. - ספר השבוע: ספר מחזור ! :) - האדם שעשה לכם את השבוע: ליטל - משפט השבוע: "את המחזור הזה אף טמפון לא יעצור "
- דבר שהשגתם השבוע: תעודה מגעילה ביותר - מאכל השבוע: סלט יווני של נויה - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מסיבת סיום - משהו שהרס את השבוע: הנ"ל .. חבל שנגמרר.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ברקן.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני לא יתעורר עם מבט רצחני של נלה [הכלבה של נתלי] - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דרור החבר שלי.. =] סתם: - תמונת השבוע: אני ושלומי

JaboGirl

New member
../images/Emo205.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: Love Today-Mika - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: סיפור פשוט/ ש"י עגנון - האדם שעשה לכם את השבוע: הבוחן בטסט.. - משפט השבוע:-"תעשי חנייה ליד המאזדה" -"מה מאזדה? דבר איתי צבעים" - דבר שהשגתם השבוע: מחשב חדש, רשיון - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: נחשו - משהו שהרס את השבוע: הפקידות המחורבנות מלשכת הגיוס(ויסלחו לי הפקידות המחורבנות מלשכת הגיוס)
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בגרות אחרונה! וגם כנס חתימה על חוזה, של הצבא. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לישון יותר מ6-7 שעות ברצף. משום מה השעון הביולוגי שלי החליט להסתדר פתאום. נמאס להתעורר בשמונה
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יאן השתיין, לייק דה.
סתם: - תמונת השבוע:

שלי...../images/Emo3.gif

השבוע שעבר: שימעמום.. - שיר השבוע:סינריגה אחד מהם - אלבום השבוע:סינרגיה - סרט השבוע:לא יודע... - ספר השבוע:לא קורא - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע:אם אין אני לי, מי לי? - דבר שהשגתם השבוע:בריכה - מאכל השבוע:ארטיק - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:בריכה - משהו שהרס את השבוע:כלור בעין השבוע שבפתח:שיעמום ושינה - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לישון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שלא יגמר החופש הזה בחייםםםםם - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מממ... לא יודע.. אני גם ככה כל היום יושן ובבריכה.. סתם: - תמונת השבוע:אין

הוי הוי הוי..

מישהי פה הייתה בבריכה עד עכשיו והשתזפה לה.. חעחעחע עד שבוע הבא אני אהיה שחורה כמו אח שלי

בריכה יותר שווה..

כי יש חצי ישוב שבא לשחק איתך מרקו-פולו במים ואח"כ כדורגל בדשא.. ויש את נועם שגיא
אבל ת'כלס.. הכי שווה זה ים.

JaboGirl

New member
מה זה מרקו פולו?

וחשבתי שאת שונאת ים. בואו מפגש פורום ים שבוע הבא!

בישי89

New member
את לא מכירה?

יש אחד במים שעוצם עיניים וצועק "מרקו" ומנסה לתפוס את כולם, כל שאר האנשים עונים "פולו" ומנסים לברוח....

Atex445

New member
הכי טוב זה אגם! ומקרו פולו =תופסת ...

כן כן,לא ים בגלל המלח! לא בריכה בגלל הכלור! רק אגם !! אתה יוצא כמו אחרי מלקחת =] ומרקו פולו זה לא כמו,תופסת? רק בגלל שזה במים צריכים לשנות את השם? אני לא מבין את הבירוקרטיה הזאת...

בישי89

New member
לא בדיוק... זה בערך תופסת...

רק שהתופס צריך לעצום עיניים ורק דרך זה שכולם צועקים "פולו" הוא יכול לעקוב אחרי הקול שלהם ולתפוס אותם

למעלה