השבוע שעבר: - שיר השבוע: gym class heroes- cupid chokehold - אלבום השבוע: אין - סרט השבוע: אושן 13 - ספר השבוע: ספר מחזור של החניכים שלי - האדם שעשה לכם את השבוע: חאלד חלאילה - משפט השבוע: בגלל שאור לקחה לי את המשפט אני צריך לחשוב על אחר.. "i heard 80 shekels/ no spaek english" - דבר שהשגתם השבוע: שוקו - מאכל השבוע: פיצה - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: המשחק של ריאל (שניהם) - משהו שהרס את השבוע: היה שבוע טוב השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין משהו מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אין - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין
השבוע שעבר: - שיר השבוע: עניין של זמן - אלבום השבוע: . - סרט השבוע:. - ספר השבוע: ספר מחזור ! - האדם שעשה לכם את השבוע: ליטל - משפט השבוע: "את המחזור הזה אף טמפון לא יעצור "
- דבר שהשגתם השבוע: תעודה מגעילה ביותר - מאכל השבוע: סלט יווני של נויה - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מסיבת סיום - משהו שהרס את השבוע: הנ"ל .. חבל שנגמרר.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ברקן.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני לא יתעורר עם מבט רצחני של נלה [הכלבה של נתלי] - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דרור החבר שלי.. =] סתם: - תמונת השבוע: אני ושלומי
השבוע שעבר:- שיר השבוע: Love Today-Mika - אלבום השבוע:- סרט השבוע:- ספר השבוע: סיפור פשוט/ ש"י עגנון - האדם שעשה לכם את השבוע: הבוחן בטסט.. - משפט השבוע:-"תעשי חנייה ליד המאזדה" -"מה מאזדה? דבר איתי צבעים" - דבר שהשגתם השבוע: מחשב חדש, רשיון - מאכל השבוע:- משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: נחשו - משהו שהרס את השבוע: הפקידות המחורבנות מלשכת הגיוס(ויסלחו לי הפקידות המחורבנות מלשכת הגיוס)
השבוע שבפתח:- משהו שאתם מחכים לו השבוע: בגרות אחרונה! וגם כנס חתימה על חוזה, של הצבא. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לישון יותר מ6-7 שעות ברצף. משום מה השעון הביולוגי שלי החליט להסתדר פתאום. נמאס להתעורר בשמונה
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יאן השתיין, לייק דה.
השבוע שעבר: שימעמום.. - שיר השבוע:סינריגה אחד מהם - אלבום השבוע:סינרגיה - סרט השבוע:לא יודע... - ספר השבוע:לא קורא - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע:אם אין אני לי, מי לי? - דבר שהשגתם השבוע:בריכה - מאכל השבוע:ארטיק - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:בריכה - משהו שהרס את השבוע:כלור בעין השבוע שבפתח:שיעמום ושינה - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לישון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שלא יגמר החופש הזה בחייםםםםם - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מממ... לא יודע.. אני גם ככה כל היום יושן ובבריכה.. סתם: - תמונת השבוע:אין
כן כן,לא ים בגלל המלח! לא בריכה בגלל הכלור! רק אגם !! אתה יוצא כמו אחרי מלקחת =] ומרקו פולו זה לא כמו,תופסת? רק בגלל שזה במים צריכים לשנות את השם? אני לא מבין את הבירוקרטיה הזאת...