השאלון השבועי!

Atex445

New member
חחחח מה קשור?

אני רוסי!! אני כל החיים באגם! ברוסיה אין לך ים..עם אתה נוסע לים זאת פריבילגיה...

Atex445

New member
כן אני יודע..

סתם אמרתי

JaboGirl

New member
גם אני הופתעתי.

אני חושבת שפשוט הופעל עליו יותר מדי עומס. האפשרות השנייה היא כמובן שאני גוססת.

את לא יודעת מה זה מרקו פולו?! ../images/Emo12.gif

איזה ילדות עשוקה! זה ככה- מישהו עוצם עיניים ואז כל השאר בורחים לו במים והוא צריך לתפוס אותם לפי קריאות של "מרקו פולו".. אחלה משחק לשחק בו אחרי שעה של "גשרים" כשאתה כבר לא יכול לנשום

Atex445

New member
ככה באיחור קצת...אבל יש פירגון לציפי

- שיר השבוע: אחרית הימים - פתחי לי את הדלת - אלבום השבוע:יוני בלוך - הרגלים רעים - מומלץ.. - סרט השבוע: אני ממליץ שרק 3.. - ספר השבוע:NO MOVIE - אין לי סרט,זה לא שם של סרט - האדם שעשה לכם את השבוע: תגידו הוא צריך להיות חבר בתנועה?|דגש| - משפט השבוע:עומר מעביר מהילוך ראשון לשלישי - דבר שהשגתם השבוע:משהו סודי.. - מאכל השבוע:פסטה - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:בוקר - משהו שהרס את השבוע:שבוע טוב השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:XXXXXX - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני ישן כמו שצריך כל לילה.. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:XXXX סתם: - תמונת השבוע:ככה בשביל ציפי,לפרגן לה קצת..

JaboGirl

New member
חה חה בואו נצחק על ציפי

זהו? מספיק שמעתי מיום חמישי ועד היום תיאוריות קונספירציה מפה ועד להודעה חדשה על איך ולמה עברתי טסט ראשון(כשהמילים "מחשוף" ו"עיניים" מככבות בכל אחת מהן יש לציין). ואולי אני פשוט נוהגת טוב?(כן, בטח) שוביניסטים.

הגיע תורי

השבוע שעבר: - שיר השבוע: שיר כאב\מאיר אריאל "בסוף כל משפט בעברית יושב ערבי עם נרגילה" - אלבום השבוע: הולך בטל (מועד ונופל) - מאיר אריאל - סרט השבוע: THE SHOOTER - ספר השבוע: נער החידות ממומביי - האדם שעשה לכם את השבוע: כל מי שהיה בברקן - משפט השבוע: הממ, "הספגטי הזה יצא פצצה!" - דבר שהשגתם השבוע: אוזניות חדשות לMP! - מאכל השבוע: ספגטי - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: רגילה!!! - משהו שהרס את השבוע: הידיעה שאוטוטו נכנסים לאימון מתקדם השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ביאת המשיח - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלום עולמי (כולל הסדר לא"י השלמה) - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חבר טוב סתם: - תמונת השבוע: אין לי כח להעלות תמונה..

אבל אבל..

השיר זה "בסוף כל משפט שאתם אומרים בעברית יושב ערבי עם נרגילה.."

למה להיות קטנונית?

אותך לחזי... ומה זה משנה אם את אומרת או אם הוא קיים סתם ככה? תמיד יהיה ערבי עם נרגילה!!

למעלה