השאלון השבועי!

השאלון השבועי!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע:
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונת השבוע: שבוע טוב!

שלי..

השבוע שעבר: - שיר השבוע: ג'ורג'יה/ אפרת גוש. - אלבום השבוע: רדיו חזק/ תיסלם - סרט השבוע:לא ראיתי.. - ספר השבוע: מיקודית בלשון.. - האדם שעשה לכם את השבוע: עומר. - משפט השבוע: "השופט אוהד סכנין" - דבר שהשגתם השבוע: צעיף של ריאל מדריד, פלאפון חדש ו95 במגן בלשון
- מאכל השבוע: חח לא אכלתי שום דבר מיוחד השבוע. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: משחק של ריאל וסיום חוק חינוך חובה
- משהו שהרס את השבוע: מערכת ימים מרוכזים במתמטיקה לחופש... איזה עגום.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בגרות בלשון. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אין משהו מיוחד... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עודד..
סתם: - תמונת השבוע:

אחחח השיעמום הזה..שלי..

השבוע שעבר: ואייייי היה פשוט..סבבה..חחח כאילו גם בגרות אחרונה גם לסיים ללמוד 12 שנות לימוד וגם חצי שנה לרישיון וגם אא קנה אוטו חדש אזזזז הכל בא לי בטוב. - שיר השבוע: Umberela - אלבום השבוע:.. - סרט השבוע: אממ.. - ספר השבוע: אני בהליכים של קריאת ספר חח עוד לא סיימתי אותו..מלאך או שטן של שרה אנג'ל. - האדם שעשה לכם את השבוע: אבא, קנה אוטו חדש..אחלה אוטו.=] - משפט השבוע: ברוך שפטרנו.חחח סתאם עלה לי פתאום. - דבר שהשגתם השבוע: חופש. - מאכל השבוע: אממ היום אכלנו אחי עדי ואני מלאווח עם ביצ ורסק היה אחלה. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: סוף הלימודים.אבל אצלי זה לתמיד חחח - משהו שהרס את השבוע: שום דבר לא יכול להרוססס את השבוע הזה. השבוע שבפתח: בע"ה יהיה יפה יותר ומעניין יותר. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להנות, למצוא עבודה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להנות. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אממממ.. סתם: משעממממממממממממממם לי בשעה כזא של הלילה..חחח אני ואחי משחקים ארץ עיר מרוב השיעמום..הוא פרש לישון נראה לי גם אני יעשה את זה עוד מעט. - תמונת השבוע: יששששששש תמונות מגניבות..אבל נשמור אותן לעצמי. יאלללללה שיהיה שבת שלום.ואחלה סופ"ש.

נשתתף...

השבוע שעבר: - שיר השבוע: "לראות את האור" של אפרת גוש (איזה אשכנזי נהייתי...) - אלבום השבוע: - סרט השבוע: נבחר סדרה..."הפרקליטים" - ספר השבוע: "המאהב"/ א.ב יהושוע - נוסטלגיה מהתיכון... - האדם שעשה לכם את השבוע: הילדה בת 16 שאני מקשיב לה...היא שלחה לי שיר, וגם דרדרה אותי... - משפט השבוע: "אתה רוצה לשמוע איך היה ? תתקשר אליי...." (חבר מאוד טוב שלי חושב שהוא בשיחה אירוטית) - דבר שהשגתם השבוע: 84 באנגלית - מאכל השבוע: סטייק אנטריקוט עם לבבות ברוטב צי'לי מתוק מיוחד שאחותי מכינה.. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אין לי חיים בשבועות הקרובים!! - משהו שהרס את השבוע: שעות השינה שלי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור את השבוע הזה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להתחיל להבין כלכלה - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: זה לא משנה. גם ככה אני לא אראה אף אחד. סתם: - תמונת השבוע: המחשב שלי קפוט ואני מהלפטופ , אז אין לי מה להציג, אבל הייתי רוצה להשיג תמונה של מישהי שהתחמצנה....

בישי89

New member
....

- שיר השבוע: "בלה לה לה לה/ גם רצה צה לה/ שתובליבול שבא/ יוצא בה לה בלה בלה/ זזזייי זייי ייא!!!" (סימפוניה מאת ב' שמעדיפה להישאר בעילום שם מהסיבות הברורות מאליהן.....) - סרט השבוע: יש לי סדרה שהתמכרתי אליה.... "הנפילים" (זה אומנם ב"יס" אבל הם גם מפרסמים את הפרקים באינטרנט. סוף סוף תוכנית מדא"ב ישראלית שלא יצא דפוק) - ספר השבוע: "100 סיבות למה לשרוף את העונה הזאת של זארה" (העלון השבועי לילדה. עובר במייל מידי פעם) - האדם שעשה לכם את השבוע: ערן
- משפט השבוע: "I am what I am, cause someone has to be" (מתוך ממלכת גן עדן...) - דבר שהשגתם השבוע: בעיות רציניות בקרקפת אחרי שאחותי החליטה לעשות לי ניסויים בשיער לפני הטקס סיום ותלשה לי כמעט חצי ראש.....
- מאכל השבוע: פיצה של אמא - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מתכונת במעבדות בפיזיקה. קיבלתי את המעבדה הכי קלה שקיימת!! והוצאתי בה 100 מן הסתם... - משהו שהרס את השבוע: טקס סיום התיכון (פשוט בדיחה של טקס.... ההורים עדיין מנסים להבין מה לעזאזל היה שם? האמת שגם אני...
) - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בגרות בפיזיקה (מעבדות) ובספרות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהניסוי של e/m יתקלקל בצורה בלתי הפיכה ולא ניתן יהיה לעשות אותו ביום ראשון.... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המשיח

בישי89

New member
../images/Emo6.gif

אני ספרתי לפחות 9 פאדיחות רציניות (*מחזיקה 10 אצבעות באוויר*)

שמתי לב..

דרך אגב ניהיתם את האבא של צורי?? השחקן הזה כימעט בכל תוכנית משחק את העבריין..חחח תודה רבה שוב..

JaboGirl

New member
לא שמתי לב, הייתי עסוקה בלבהות בצורי.

סדרה מעולה.. עשוייה ברמה עם אווירה מאוד חו"לניקית. והם עוד השקיעו בלהמציא לנו סיפור כיסוי על הכור הגרעיני.. כל הכבוד.

Atex445

New member
אין לי כוח להתמכר לזה...

כל הכבוד של הקאסטינג,סה''כ אהבתי שהביאו את גרי מהפיג'מות =] מנהל הכור הגרעיני זה אחד מהרצועה (RULEZ AGAIN) את זאת מEXIT...

תמכרו רק לעקרות בית נואשות!

למרות שנגמרה העונה הרביעית והעונה החמישית מתחילה רק ב23 בספטמבר

בישי89

New member
ובל נשכח גם את ג'ייסון דנינו הולט (ג'דה)

הידוע גם בתור "גבר גבר" או בקיצור, הדמות הכי ערסית ומוזרה שיש להם שם.....

חחחח לא ניראה לי

נח יותר מוזר.. לי דעתי ה"ערס" הגיע מהחלל או משהו.. ניראה לי יש לו איזה בעיה מוזרה..

Atex445

New member
מה אתם רוצים מג'ייסון?

הוא נולד שם!! זה לא אשמתו,כל החיים לחיות בכור אטומי...

בישי89

New member
התאוריה שלי:

MTV דפקו לו איזה בורג בראש...... לא אכפת לי אם כל החיים הוא חי בכור האטומי, "גבר גבר" צריך לצאת לעולם ולהודות בפני כולם שהוא בכלל הומו

למעלה