....
- שיר השבוע: "בלה לה לה לה/ גם רצה צה לה/ שתובליבול שבא/ יוצא בה לה בלה בלה/ זזזייי זייי ייא!!!" (סימפוניה מאת ב' שמעדיפה להישאר בעילום שם מהסיבות הברורות מאליהן.....) - סרט השבוע: יש לי סדרה שהתמכרתי אליה.... "הנפילים" (זה אומנם ב"יס" אבל הם גם מפרסמים את הפרקים באינטרנט. סוף סוף תוכנית מדא"ב ישראלית שלא יצא דפוק) - ספר השבוע: "100 סיבות למה לשרוף את העונה הזאת של זארה" (העלון השבועי לילדה. עובר במייל מידי פעם) - האדם שעשה לכם את השבוע: ערן
- משפט השבוע: "I am what I am, cause someone has to be" (מתוך ממלכת גן עדן...) - דבר שהשגתם השבוע: בעיות רציניות בקרקפת אחרי שאחותי החליטה לעשות לי ניסויים בשיער לפני הטקס סיום ותלשה לי כמעט חצי ראש.....
- מאכל השבוע: פיצה של אמא - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מתכונת במעבדות בפיזיקה. קיבלתי את המעבדה הכי קלה שקיימת!! והוצאתי בה 100 מן הסתם... - משהו שהרס את השבוע: טקס סיום התיכון (פשוט בדיחה של טקס.... ההורים עדיין מנסים להבין מה לעזאזל היה שם? האמת שגם אני...
) - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בגרות בפיזיקה (מעבדות) ובספרות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהניסוי של e/m יתקלקל בצורה בלתי הפיכה ולא ניתן יהיה לעשות אותו ביום ראשון.... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המשיח