השאלון השבועי!

השאלון השבועי!../images/Emo205.gif

תדמיינו שכבר יום שישי.. משעמם לי מדי
השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע:
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונת השבוע: שבת שלום אנשים ואנשות

...

השבוע שעבר:
- שיר השבוע: אהוב יקר/רונית שחר.
- אלבום השבוע:אוטוביוגרפיה.. ללא ספק אחד האלבומים הגאוניים שיצאו בשנים האחרונות.
- סרט השבוע: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1090229
- ספר השבוע: אממ לא קראתי..
- האדם שעשה לכם את השבוע: יוסי אבוקסיס.. אחח איזה משמח היה לראות אותו בוכה ככה ומודיע על פרישה
- משפט השבוע: "מה זה וומבלי?! זה שם של שבלול!"
- דבר שהשגתם השבוע: נייקי חדשות.
- מאכל השבוע: פטריות
- משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: כל השבוע היה מעולה עד היום..
- משהו שהרס את השבוע: חזי (עם כמה שעצוב לי להגיד את זה).
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: ימי הולדת של 5 חברים..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אמצא חיים.
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עודד..
סתם:
- תמונת השבוע: זה בערך הדבר היחיד שראיתי השבוע

JaboGirl

New member
השבוע שלי..../images/Emo66.gif

השבוע שעבר: -
שיר השבוע:
ירח- שלמה ארצי -
סרט השבוע:
קזלבן. זה מה שקורה כשמתעוררים מוקדם בבוקר ומה שיש לראות זה ערוץ הסרטים הישראלי או תוכנית הבוקר של קרין מגריזו. אבל זה סרט חמוד. אני אוהבת. -
ספר השבוע:
יפן המודרנית -
האדם שעשה לכם את השבוע:
אני מתלבטת בין הקיסרים מייג'י והירוהיטו. -
משפט השבוע:
"טעמת כבר את הנסטי החדש?!" כן, חלאס. והוא לא כזה שוס. -
דבר שהשגתם השבוע:
90 במגן באזרחות כבוד. -
מאכל השבוע:
קרטיב נסטי אפרסק שגיליתי רק היום. לא פסגה קולינרית, אבל נחמד. -
משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
מסיבת 40 שנה לכיבוש -
משהו שהרס את השבוע:
נאדה.
השבוע שבפתח:
-
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
שתי בגרויות מתוך השלוש שנשארו עד שאני אהיה אדם חופשי(למשך חודש, אבל נו
) -
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
לישון טוב -
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
נראה לי שהשבוע אני אראה בעיקר ספרים..
סתם: -
תמונת השבוע:

אני לא מבינה למה אנשים אוהבים נסטי..

זה הדבר הכי מגעיל שיש.. ועכשיו עוד עשו לזה ארטיק.. כמו קרמבו.. כאילו שהקרמבו עצמו לא מספיק גועלי, עוד עשו לזה גלידה.

נסטי זה ה-דבר הכי טוב שיש!

גם נסטי החדש אנסס מנגו טעים אבל אני מעדיף את האפרסק.. מה עדיף קולה???

שלוםםםם לכם..שיהיה לכם אחלה סופ"ש

השבוע שעבר: - שיר השבוע: ראש גדול של שירה גבראלוב - אלבום השבוע: סינרגיה אלבום של כל שבוע חחח - סרט השבוע: רכבת לקוטב חחח ראיתי אותו היום נחמד.. - ספר השבוע: אמממ..לא יצא. - האדם שעשה לכם את השבוע ....: - משפט השבוע: "אם מצאת את זה אל תוותרי על זה בקלות."=> משפט טוב רק שאני לא כ"כ מפנימה אותו..=/ - דבר שהשגתם השבוע: עוד קצת ביטחון עצמי..היום.חח - מאכל השבוע: בזמן האחרון אני לא אוכלת כמו שצריך.. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לסיים את הבגרות בתנ"ך. - משהו שהרס את השבוע: אחריי הבגרות בתנ"ך לא היה מה לעשות חחח השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור את הבגרות בהיסטוריה?!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב..קצת יותר טוב מהשבוע שעבר - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הלוואי והייתי יכולה לראות את הבנאדם הזה.! סתם: - תמונת השבוע: ישש אחלה תמונות מהשבוע אבל נשמור אותן לעצמי.=] יאלההההה השיעמום הזה יהרוג אותי בשלב מסויים..אני הייתי פה..

"שחורה"??

לינוי?? איפה את שנים לא ראיתי אותך פה... ושתדעי אני כבר עוקף אותך....

בישי89

New member
השבוע שלי

- שיר השבוע: שוב לא שקט / אביב גפן - סרט השבוע: "super size me" זה הסרט על הבחור שאכל רק מקדונלדס חודש שלם...פשוט אדיר! - האדם שעשה לכם את השבוע: לאוניד
(סוף סוף הראה אותות חיים במעו"ז
) - משפט השבוע: "כי עוף זה ציפור ופרה זה חיה" המשפט הזה אף פעם לא מתיישן
- מאכל השבוע: מלפפון - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההורים שלי נסעו ליומיים לצפון. יומיים של חופש מההורים
פשוט עילוי - משהו שהרס את השבוע: המורה לפזיקה שהחליטה היום בצהרים לתקוע לנו יום עיון מחר... כל היום... מ-8 בבוקר! :-{

אני :]

השבוע שעבר: - שיר השבוע: האהבה מתה-תמר גלעדי ...... בישי סחטיין על השיר "שוב לא שקט דו דו דו " :] - אלבום השבוע: אין - סרט השבוע: אביבה אהובתי - ספר השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: לירון .. - משפט השבוע: " מה קורה חווה " - דבר שהשגתם השבוע: דלקת בעיין - מאכל השבוע: עלי גפן ממולאים :] - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שסוף סוף ליטל עשתה צעד חכם בחייה !! - משהו שהרס את השבוע: סוף שנה :( השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום הולדת של הילה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה לי כסף..חחח - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד סתם: - תמונת השבוע:

השאלון שלי..

השבוע שעבר: משעמם.. - שיר השבוע: Eskimo [Balloonatic @ parte 2] - אלבום השבוע : - סרט השבוע: ראיתי 300 ראיתי ספידרמן ושרק 3 לא יודע.. אה נקסט אחלה סרט! - ספר השבוע: מזה ספר? - האדם שעשה לכם את השבוע: המורה שלא היסתכל עליי במיבחן.. - משפט השבוע: אל תיסתכל בקנקן קח אותו הביתה. - דבר שהשגתם השבוע: 92 [!] במטמתיקה[!!!!] - מאכל השבוע: שקשוקה של מיכאל - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ליצחוק על השפיץ של עומר.. - משהו שהרס את השבוע: כאב ראש השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סיום לימודים!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנסרראלה יפגיז את עזה - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מיטה סתם: חם לייי - תמונת השבוע: אין שבת שלום לכולם!! חופש לדרור שולטים!!!!!!!

אההממ...

השבוע שעבר: - שיר השבוע: הם לא מכירים אותך / הראל מויאל (מגולל סיפור של מישהו שכל הזמן אומרים לו לכתוב שירים...מוכר לי) - אלבום השבוע: אלבום תמונות הבר מצווה שלי - סרט השבוע: "מסביב לכיכר ב-80 יום" - סיפור על נהגת חדשה - ספר השבוע: מבוא לכלכלה-מקרו - האדם שעשה לכם את השבוע: פנינה שראיתי אותה למשך 20 דקות, אבל זה הספיק למלא את כל השבוע.. - משפט השבוע: "ככל שאתה רוצה יותר מלחמה- דבר על השלום" (ישראל מתכוננת למערכה מול סוריה) - דבר שהשגתם השבוע: את תפקיד ראש הממשלה במפלגה שלי. איזה קמפיינר מוצלח אני. - מאכל השבוע: אני לא אוהב שום אוכל השבוע - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: 2 בנות שיכורות נכנסו אלינו הביתה בטעות כי השארנו דלת פתוחה והם טעו בדירה כי היו שיכורות והיה קורע..... - משהו שהרס את השבוע: אסתר שהבטיחה לי שרשורשיר מרגול ולא קיימה..... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כלום - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד (אני ממש אדם מבאס...הא?) סתם: - תמונת השבוע: נשיא מדינת ישראל הבא. מי ייתן.

למעלה