השאלון השבועי!

השאלון השבועי! ../images/Emo205.gif

השבוע שעבר:
- שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע:
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם:
- תמונת השבוע: שבת שלום

JaboGirl

New member
אני ראשונה!!11 ז'בוגירל שולתתת!!1

השבוע שעבר:
- שיר השבוע: עבדים- ברי סחרוף
- סרט השבוע: ספיידרמן 3 למרות שכבר ראיתי אותו לפני 3 שבועות.. אהבתי לגמרי, אין לי מושג למה אבישג מתעקשת שזה חרא של סרט.
- ספר השבוע: מתמטיקה שאלון 007 בהוצאת לחמן
- האדם שעשה לכם את השבוע: חזי, שקפץ לרעננה לקפה והוציא לי בובה לפני הבגרות במתמטיקה.
- משפט השבוע: אל יתהלל חוגר כמפתח
- דבר שהשגתם השבוע: סכום נכבד של כסף
- מאכל השבוע:
- משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אתמול ביום הסטודנט היה כיף לגמרי.. והיום בצילומים גם כן
- משהו שהרס את השבוע: להלהלה כלום לא עצוב
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: לאאאאא לבגרות בתנ"ך.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אני מקווה שבבגרות בתנ"ך תשרה בי רוח הקודש.. או משהו כזה
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בוחן נורמלי בבגרות(אני מקורית) ולא זקן בן 100 שחושב שכל חמש דקות הוא צריך להודיע כמה זמן עבר.
סתם:
- תמונת השבוע:

בישי89

New member
ספיידרמן 3 היה גרוע...

אמריקאי ברמה מטורפת ארוך ומייגע קיצ'י זה היה כל כך רע שכל הסרט התפוצצתי מצחוק
כל פעם שהוא נפל/קיבל מכה/נתקע בעמוד וכן הלאה... כל האולם עשה "אויי.... אההה... מסכן...." ואילו רק אני והבחור שישב מאחוריי התפקענו מצחוק
אגב עדיף בוחן שכל 5 דקות אומר כמה זמן עבר... מאשר בוחנת שמפריעה לך כל שנייה (שמה תנ"ך על השולחן- וראוי לציין שהבגרות הייתה במתמטיקה!, משחקת עם הבובה שלך, מיישרת לך את הדפים ומסדרת לך את השולחן באמצע הבגרות...)

שלי...

השבוע שעבר: - שיר השבוע: נערי שובה אלי בביצועה של מרגלית צנעני(מרגול) - אלבום השבוע: אלבום התמונות מהבר מצווה שלי (תשאלי את אור) - סרט השבוע: "מת לחיות" - מבוסס על החווית של הנוסעות אור ואסתר באוטו שלי - ספר השבוע:שוקי זיקרי - האדם שעשה לכם את השבוע: ציפי שגרמה למחזרת שלי לקנא כי היא חשבה שהיא חברה שלי... - משפט השבוע: "ההבדל בין חכמה לטיפשות היא שלחכמה יש גבול" מוקדש באהבה לאור אלקס... - דבר שהשגתם השבוע: תשומת לב - מאכל השבוע: עוגת הגבינה שאחותי עשתה לי... - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום הסטודנט אתמול - משהו שהרס את השבוע: שאבישג שמחה אתמול ולא היה לה קול מרגיע כתמיד השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להתחיל להבין כלכלה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אתחיל להבין את עצמי - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד. אני מיזנטרופ בשבוע זה סתם: - תמונת השבוע:ללא ספק...

תורי..

השבוע שעבר: - שיר השבוע: ניצוצות (השיר הזה פשוט קופץ לראש אחרי אימון קרב מגע) - אלבום השבוע: סינרגיה - מרגיש אחר - סרט השבוע: 300, כבר חודשים שמבטיחים להקרין אותו, וגם השבוע עבדו עלינו - ספר השבוע: אם יש גן עדן - האדם שעשה לכם את השבוע: הממ אף אחד מיוחד - משפט השבוע:"בטח אתה אומר לי יש מצב" - דבר שהשגתם השבוע: עוד הכשרה :p - מאכל השבוע: מנת קרב, ועדיף את הזאת שיש בה חלווה - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הכדורי שוקולד שקיבלנו בסוף השבוע.. פינוק! - משהו שהרס את השבוע: ע"ע שיר השבוע השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: עוד הכשרה :D :D - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ביסלח :), והמבין יבין סתם: - תמונת השבוע:

בישי89

New member
שלי

השבוע שעבר - שיר השבוע: The Ballad Of Chasey Lane - אלבום השבוע: fort minor - סרט השבוע: יוקרה (סרט מדהים) ושבועיים מראש (לבנות בלבד) - ספר השבוע: מאדים ונוגה יוצאים לפגישה
- האדם שעשה לכם את השבוע: אמא - משפט השבוע: "כמה פלאפל אוכל רב אלוף אחד?" - דבר שהשגתם השבוע: ציון טוב בבגרות במתמטיקה (אני מקווה) - מאכל השבוע: שוקולד (האמת שזה מאכל השנה... אבל נו טוב....) - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שהמאבטח בצילומים ניסה להתחיל איתי
והבובה שחזי נתן לי לפני הבגרות במתמטיקה (שעמדה על השולחן שלי במהלך כל הבגרות והביאה לי מזל
) - משהו שהרס את השבוע: גיליתי שחזי לא אוהב אותי כשאני שמחה
השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חברות שלי רוצות לגרור אותי לקומדי קלאב... אולי זה יקרה השבוע - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמשיח יגיע (רצוי לפני הבגרות בתנ"ך) - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המשיח? סתם - תמונת השבוע: אין לי...

JaboGirl

New member
חחח פלאפלים..

מצחיקה, הרגת אותי. וזה לא היה רב אלוף, זה היה סא"ל

בישי89

New member
אה... כי אם זה סגן אלוף זה משנה את התשובה ../images/Emo3.gif

חחח מאיפה אני אמורה לדעת מה זה פלאפל

לוח הדרגות עבור אבישג

רב אלוף = חרבות מצלטבות + 2 פלאפלים אלוף=חרבות מצלטבות+פלאפל תת אלוף=חרבות מצלטבות אלוף משנה=3 פלאפלים סגן אלוף=2 פלאפלים רב סרן=פלאפל אחד סרן=3 ארונות סגן=2 ארונות סגן משנה=ארון אחד... כשאני אהיה קצין אני אהיה סגן ישר ואהיה לי 2 ארונות.... אני מסתכל לא להגיד לאבא שלי שאני אסיים עם 2 ארונות כי זה לא נשמע טוב...

ואני עדיין מחכה לקצין שהבטחת לי..

אולי תגיד לחבר שלך שיעשה ניתוח או משהו? כי חוץ מאיך שהוא ניראה הכל מעולה אצלו

=]

השבוע שעבר: - שיר השבוע: רק אהבה תנצח . . - אלבום השבוע: מוש בן ארי - סרט השבוע: 90 דקות לרצח.. - ספר השבוע: אין =\ - האדם שעשה לכם את השבוע: הילה . . . - משפט השבוע: " עם מלצרית כמוך אני לא אתפלא אם אני אצטרך להתחנן לבן שלי שנלך מכאן "
- דבר שהשגתם השבוע: עבודה.. חח - מאכל השבוע: מוקרם של נוי - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היום הולדת של ספיר - משהו שהרס את השבוע: החום השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מממ עבודה לימודים מבחנים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהילה תתחיל לעבודד איתיי - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליטל ...
סתם: - תמונת השבוע:

Atex445

New member
השאלון הראשון שלי ../images/Emo175.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: משינה - אנה -שאלבום השבוע: זוהר ארגוב - המיטב -סרט השבוע: עולם המים -ספר השבוע: יוסף הלר - לח''י 1940-1949 -האדם שעשה לכם את השבוע: האנשים החדשים שפגשתי מבית''ר =] -משפט השבוע:"הידעת? כדור הארץ לא באמת מתחמם, האנשים נעשים יותר קרים". -דבר שהשגתם השבוע: הכרתי אנשים חדשים מבית''ר
-מאכל השבוע: אבטיח
-משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: פגשתי חבר ישן =] - משהו שהרס את השבוע: יותר מידי מתכונות בשבוע אחד...
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לפגוש את המעו''ז שלי.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לבקר את המעו''ז בפעם הראשונה =] - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את האנשים במעו''ז =] סתם: - תמונת השבוע סתם תמונה מצחיקה שמצאתי באינטרנט,משביתת הסטודנטים =] יאללה אנשים סאלמט =] שבת שלום...

yanivregi

New member
זה ממש לא מצחיק

כאשר מישהו צוחק על איש ביטחון, ועוד בסוג כזה של הומור וזה עוד יותר לא מצחיק כשהצוחק הוא מישהו שמפר את החוק

בישי89

New member
זה כמו שלא יפה לצחוק מבדיחות שחורות....

נכון התמונה מסמלת משהו לא נכון ולא צודק ומי שצילם/יזם את התמונה מאוד לא בסדר והוא/הם לא היו צריכים לעשות את זה אבל אחרי שזה כבר נעשה, זה תמונה משעשעת
זה לא הוא בתמונה, הוא סתם מצא את זה באינטרנט.... וזה שהוא שם את זה פה, זה חסר משמעות לחלוטין ולא אומר שהוא תומך בתמונה...

למעלה