השאלון השבועי

JaboGirl

New member
השאלון השבועי ../images/Emo205.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע: שבת שלום

Atex445

New member
שבת שלום =]

השבוע שעבר: - שיר השבוע: שלמה ארצי + מוקי - החיים - אלבום השבוע: אייבי נתן - קול השלום האוסף (אחלה קלאסיקות..) - סרט השבוע: הארי פוטר למרות שלא ראיתי - ספר השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: כולכם =] - משפט השבוע: אני יכול לצאת,אבל לא מרשים לי - דבר שהשגתם השבוע: לא מצליח לחשוב על משהו - מאכל השבוע: גלידה - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - לא יודע.. - משהו שהרס את השבוע: שבוע טוב השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: --- - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ---- - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ---- סתם: - תמונת השבוע:

אניניני

השבוע שעבר: אהה.. כלום? - שיר השבוע: צועקים על אהבה סינרגיה - אלבום השבוע: - סרט השבוע: מיסטר בין החופשה.. סרט מטומטם אבל מצחיק - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: שני - משפט השבוע: אני עציף קנאביס מאיסלנד הקומוניסטית ברשות סטאלין גראסבגר והCIA מחפשים אותו.. מישפט מאיזה מישחק לא משנה.. משחק של שלו עזר .. חחח - דבר שהשגתם השבוע: למדתי את המישחק הכי מצחיק בארץ... והשגתי עוד משהו.. סוד.. - מאכל השבוע: אהה.. בטח לא בשר... - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יש לי חברה. [יפה וחמודה.. ברור שתמניה...]. ננה בננה - משהו שהרס את השבוע: אני לא אוכל בשר ולא הולך לבריכה אהאהאה השבוע שבפתח: חומש בעזרת השם.. וחתונה של אימרי - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חתונה מקווה ששוטרים לא יבוא ללות אותי בעיקבות חומש.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני יגיע לחומש חי - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:חומש ואחי הגדול.. סתם:חומש - תמונת השבוע:חומש

CHEN106

New member
XD

תמיד מצחיקים אותי שילובים מוזרים ורוסי עם תמניה זה די מאגניב!! ^^

CHEN106

New member
לא אני...

לא ציפי אני לא רוסי אבל אמר לאוניד שיש לו עכשיו חברה תמניה אז...תמניה ורוסי...

CHEN106

New member
אופס...

לא של לאוניד אלא של מיכאל...סורי לאוניד התבלבלתי קצת...

אני אני ואני ../images/Emo3.gif

השבוע שעבר:פגשתי את כל הביתר''ים. - שיר השבוע: ככלות הכל והתמונה. - אלבום השבוע: - סרט השבוע: יש לה ביצים. - ספר השבוע: לא יצא לי לקרוא. - האדם שעשה לכם את השבוע: הדר קריסי, מיכאל אביטן!!! - משפט השבוע: מי זוכר?! - דבר שהשגתם השבוע:את המחשב שלי, וכמו שמיכאל אמר...סוד! - מאכל השבוע: לא יצא לי לאכול הרבה ולא משהו מיוחד. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: האזכרה של ז'בוטינסקי. - משהו שהרס את השבוע:כלום ברוך ה'. השבוע שבפתח:מה איתו? נחיה ונראה - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מחכה ליומולדת של לינויה ביום ראשון! (מחר) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע: אין :(

שבת מדהימה ../images/Emo204.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: Richard Marx - Right Here Waiting - אלבום השבוע:.... - סרט השבוע:הארי פוטר ומסדר עוף החול - ספר השבוע: אות קין - ספר מדהים
- האדם שעשה לכם את השבוע: ממממ גל?? - משפט השבוע: אחי מתן והרובה - דבר שהשגתם השבוע: ממממ בגדים ונייייקקקק - מאכל השבוע: פרוזן
- משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: קניון עם חברה שלי ליטל, אחד הימים המצחיקים - משהו שהרס את השבוע:מממ כלום ברוך ה' השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ממממ לא יודעת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: חח פגישה חחחחחחח הדר תעזרי לי? - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ג-ל-ל-ל-ל-ל-ל-ל-ל-ל-ל-ל!!! סתם: - תמונת השבוע:

שלי !

השבוע שעבר: - שיר השבוע: Pain - אלבום השבוע: blackfield & Aviv Gefen - סרט השבוע: הסרט שליטל חיה בו
- ספר השבוע: ספר הכנה לבגרות באנגלית - האדם שעשה לכם את השבוע: ליטל אך ורק ליטל - משפט השבוע: "הוא חפר לי בנשמה עם כפית" - דבר שהשגתם השבוע: כלום - מאכל השבוע: במבה - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היעידה שהקורסים קרבים - משהו שהרס את השבוע: הגיוס של מתן השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופ"ש שמתן יצא שבת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שקושקוש יצא שבת - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מתן אך ורק מתן סתם: - תמונת השבוע:

JaboGirl

New member
שלי ../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: ככה זה/ברי סחרוף - סרט השבוע: הארי פוטר החדש. מספיק לרצוח ספרים בדם קר! סרט גרוע. - דבר שהשגתם השבוע: נייקי שוקס חדשות, הכי מהממות שראיתי. - מאכל השבוע: ענבים - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לוידעת - משהו שהרס את השבוע: כלום השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיסה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הממ - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד, אני סוציומטית. סתם: - תמונת השבוע:

CHEN106

New member
שלי

שיר השבוע: רוני ראסטה-הקיץ בא אלבום השבוע: חיות מחמד של מוניקה סקס סרט השבוע: הארי פורט ספר השבוע: אממ...ספר טיסה של קיציץ ופרידמן? האדם שעש לי את השבוע: וואי קשה אבל...הדר ביטן נראה לי משפט השבוע: אם תשים את המוח שלה בכפית עוד ישאר מקום לחביטה (בדיחה פרטית) דבר שהשגתי השבוע: ניטים!! מאכל השבוע: פיצה אירוע השבוע: האזכרה לז'בו ובעצם הפעולה הראשונה שלי בבית"ר הרס ת'שבוע: אממ...בעיות עם האקסית המיתולוגית מחכה ל: וואי זה קשה...אין משהו מיוחד... מקווה שיקרה השבוע: אצא להארי פוטר או משהו... אדם שאני משתוקק לראות השבוע: ת'אקסית או...החבר העיראקי המחונן מהבצפר שלי, אחלה גבר תומנת השבוע:

Philipil

New member
שלי

השבוע שעבר: בצב"א לשמוע מוזיקה חוץ מבשעת ט"ש ושקמ"פ - אלבום השבוע: איזה אלבום? - סרט השבוע: הסרט עם תום אבני ואגם רוטברג בבקו"ם שבו מראים את שלבי שרשרת החיול בבקו"ם. - ספר השבוע: הפקלפ"ט - ספר עם הרבה חוקי ותקנות שמפרטות לך על איך אין לך חיים ב3 שנים הקרובות. - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: "המפקד, אני נשבע!" / "פתחו שעונים, 30 שניות נגעתם במשאית וחזרתם מסודרים בשלשות" תאמינו לי לא חסר משפטים - דבר שהשגתם השבוע: מדים, כותפות מגניבות, ונעליים קלות - מאכל השבוע: ביצה וגבינה לבנה, 3 פעמים ביום - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לחזור הביתה. - משהו שהרס את השבוע: לעמוד דום בשיא השמש של באר שבע עם נעלי צבא שסופגות את כל החום וההרגשה שהאצבעות ברגליים עוד שניה הופכות למצב עשיה "וול דאן" (WD) השבוע שבפתח: גם בצבא - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לחזור הביתה אני לא אחזור, למה כבר יש לצפות? אני יודע שעות שקמ"פ (שק"ם פלפונים - אגב אם כבר שק"ם אז יש לנו ממש אחלה שק"ם) ונוהל שבת שזה כמו שקמ"פ רק כל השבת ולא רק שעה אחת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מטווחים - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל החבר'ה בקרית אונו ובית"ר סתם: - תמונת השבוע: אאהההה וואלה אין לי

אנה פת 15

New member
שלי 3>

השבוע שעבר: היה בסדר
שיר השבוע: Paramore - Misery Business אלבום השבוע:?????
סרט השבוע: שודדי הקראביים 3 ספר השבוע: הבטיחי לי -הרלן קובן האדם שעשה לכם את השבוע: בר שהיא עזרה לי כשהייתי צריכה
משפט השבוע: מחר תהייה התחלה חדשה דבר שהשגתם השבוע:כתיבת עוד שיר מאכל השבוע:האוכל של סבתא
משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - ההופעת שמחר אני נוסעת אליה משהו שהרס את השבוע:שום כלום השבוע שבפתח משהו שאתם מחכים לו השבוע: הנסיעה לאילת משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ה' גדול האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע :לא'דעת סתם: - תמונת השבוע: שבת שלום

גם אני עונה!=]

השבוע שעבר: - שיר השבוע:את יפה- עידן יניב!שיר פשוט ש-ו-ל-ט!=] - אלבום השבוע:--- - סרט השבוע:עידן הקרח 2!מצחיק בטירוף
- ספר השבוע:לא קראתי השבוע בגלל חוסר זמן... - האדם שעשה לכם את השבוע:אמא- יצאנו לשופינג מטורף והיה ממש כיף=] - משפט השבוע:..."יאא איזה פרה היא...אוייש כפרה..חח"-משפט קטלני של בן אדם קטלני ביותר! - דבר שהשגתם השבוע:2 זוגות נעליים בשווי 600 ש"ח-מדהימות... - מאכל השבוע:פיצה...פיצה...ופיצה חחח - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:שופינג עם אמא!ונסיעה לנחל עם החבר'ה! - משהו שהרס את השבוע:משהו שהאקס אמר=/ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:נסיעה לאילת...ולקנות משקפי שמש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה לי חבר ביום ה-3> [אהבה] - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ספירוש-חברה שלי שלא ראיתי פול זמן סתם: - תמונת השבוע: תמונה של איך אני נראית בבוקר חחח...

למעלה