השאלון השבועי!

השאלון השבועי! ../images/Emo188.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע:

מה לא נתתי והיא שלחה בי אש../images/Emo79.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: קטורנה מסאלה/ אתניקס - אלבום השבוע: מקסימום אתניקס.. של אתניקס - סרט השבוע: אחד מההארי פוטר, לא זוכרת איזה.. - ספר השבוע: מכתב בבקבוק - האדם שעשה לכם את השבוע: אסתר - משפט השבוע: "אם את לא יושבת ביציע של מכבי נתניה כמו שהיית יושבת פעם כשהייתי לוקח אותך למשחקים, אין לך מה להיכנס אלי הביתה ביום ראשון בלילה.. בטח לא עם צעיף של בית"ר"
- דבר שהשגתם השבוע: אולסטאר אדומות - מאכל השבוע: מסטיקים - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ששרון חזרה מפולין - משהו שהרס את השבוע: ---- השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ראיון לקורס שופטים ומשחק של בית"ר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אתקבל לקורס שופטים... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דוד שלי סתם: - תמונת השבוע:

JaboGirl

New member
חורף ר-ע../images/Emo188.gif../images/Emo190.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: במרחק נגיעה מכאן/יזהר אשדות - סרט השבוע: מועדון קרב - ספר השבוע: שמשון. נשארו לי 10 עמודים בערך(ככה אני מייעלת את השמירות שלי) - האדם שעשה לכם את השבוע: אסיייי - משפט השבוע: "תפסיקי לשתות כל כך הרבה קפה" - דבר שהשגתם השבוע: מקוצרת - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היה שבוע מצויין באופן גורף - משהו שהרס את השבוע: המקוצרת. אולי... קצת.. לא נורא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אנחנו מנצלים את המקוצרת בשביל להרים מסיבה מטורפת
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא להירדם בשיעורים ביום ראשון בבוקר.. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: תומר, המתרגל במיקרו כלכלה
סתם: - תמונת השבוע: לא מהשבוע דווקא

JaboGirl

New member
אה, ברור..

התעפצות בשיעור תוך מימוש עקרונות ההסוואה.. להפנים וליישם.

betarishon

New member
OMG!

באיזה תחום במודיעין את שמשקיעים לכם באולמות ומחשבים שכאלה?! (אה...את לא אמורה להגיד לי...)

מי זה אסי?

נשמע מוכר הבחור. אולי אני מכיר אותו מ... עולם מקביל שם אנחנו אוהבים תמיד במרחק נגיעה מכאן במרחק נגיעה מכאןןןןןןןןןןןןןןןןןן

שלי

השבוע שעבר: - שיר השבוע: צליל מכוון - אלבום השבוע: מאיר אריאל - סרט השבוע: טיפשים בלי הפסקה - ספר השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: איזה אחת ממודיעין - משפט השבוע: "אז יש לך גור להביא לך " ? - דבר שהשגתם השבוע: כלב! - מאכל השבוע: מרקים - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אני מאמצת כלב :) - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הכלבה... :]] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אקבל את הכלבה חח - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את האישה מביאה לי תכלבה חחחח סתם: - תמונת השבוע:

מנדה1

New member
שליי

השבוע שעבר: נחמד ביותרר - שיר השבוע: את המחר שלי.. - אלבום השבוע: נייט - סרט השבוע: נייט - ספר השבוע: לא.. - האדם שעשה לכם את השבוע: האאא.. כל הכיתה! - משפט השבוע: "יואוווו איזה מחורפנים אנחנו" - דבר שהשגתם השבוע: כלום.. - מאכל השבוע: חטיפים!! P: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הטיול של היום!! - משהו שהרס את השבוע: נייט השבוע שבפתח: יהיה מדהים - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שלא יההי מבחן בפיזיקה מחר! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: חזרות למופע לברצלונה - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: האא לא ממש.. כל אחד יהיה נחמד!

למעלה