השאלון השבועי

Evil Pig

New member
ברוכה הבאה בררררררררר

אתמול הייתי במשמרת עד 11 ואז הלכתי לשתות וודקה ולאכול פיצה עם החברה.. ולא בדיוק הייתי בבית עד 3... אוף למה אני ער מ7 וחצי?! למה?!? אני אגיד לכם למה! בגלל המתכונת הבת בת בת בת בת זונה שיש לי מחר במתמטיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כוס אמק!

barbar27

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gifדורקייייייייייי

כ"כ התגעגעתי! לאכול פיצה. ממ. בא לי פיצה;[ וואי דורקי בהצלחה במתכונת היום!!!!11 בצהלחהבהצלחהבהצלחה ותודה לך המון^^

barbar27

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gifאה,

כשקראתי את ההודעה הייתי בטוחה שכתבת אותה אתמול משום מה לא משנה, בהצלחה מחרP:

Big bear

New member
../images/Emo26.gif

לא כתבתי פה בזמן האחרון, לא יודע למה... בכל מקרה, חזרתי לפני כמה שעות מטיול שנתי בהרי אילת... מהו שיר השבוע של סיסטם שלכם? - Vicinity of Obscenity מהו שיר השבוע לא של סיסטם שלכם? - Where is my Mind \ Ghoti Hook מהו אלבום השבוע שלכם? - \\ מהו קליפ השבוע שלכם? - \\ צרפו תמונה לבחירתכם? -
השאלה המתחלפת- איזה ענף ספורט אתם הכי אוהבים? - אופניים [אקסטרימלי
]

barbar27

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gifוואי גם אתה היית בטיו

ל שנתי?D: ברוך השב!

Magical Fairy

New member
*דיליי*

מהו שיר השבוע של סיסטם שלכם? BYOB מהו שיר השבוע לא של סיסטם שלכם? The Lion King London Musical - They Live In You
|נוסטלגיה| מהו אלבום השבוע שלכם? Toxicity מהו קליפ השבוע שלכם? לאדעת צרפו תמונה לבחירתכם:
לאחר 2 שיעורי אומנות, הפסים הלאקשורים הושלמו
השאלה המתחלפת- איזה ענף ספורט אתם הכי אוהבים? לשחק או לראות? לראות- איגרוף וכאלה (זה מצחיק :p), ולשחק- כדורסל :]

ORONTZ

New member
מממממממממ

שיר השבוע של סיסטאם: אטאק לא של סיסטאם: Tears For Fears - Woman In Chains.mp3 אלבום השבוע: SOAD-HYPNOTIZE קליפ השבוע: מממ ואללה לא עולה לי עכשיו ספורט: כדורסל, סקייטבורדינג...

למעלה