השאלון השבועי

מריאן 3

New member
השאלון השבועי ../images/Emo13.gif

מהו שיר השבוע של סיסטם שלכם
מהו שיר השבוע לא של סיסטם שלכם
מהו אלבום השבוע שלכם
מהו קליפ השבוע שלכם
צרפו תמונה לבחירתכם
השאלה המתחלפת- איזה ענף ספורט אתם הכי אוהבים

מריאן 3

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: Dreaming שיר השבוע לא של סיסטם: Depeche Mode - Enjoy The Silence
אלבום השבוע: נהה, לא יודעת
קליפ השבוע: עוד יותר לא יודעת
תמונה
ענף הספורט שאני אוהבת הוא כדורסל, ויד לי עוד כמה שאני מחבבת, ובכללי אני אוהבת ספורט

ashkeloni

New member
נמנמ

מהו שיר השבוע של סיסטם שלכם
chop suey מהו שיר השבוע לא של סיסטם שלכם
draconian - heaven laid in tears מהו אלבום השבוע שלכם
draconian - arcane rain fell מהו קליפ השבוע שלכם
אין צרפו תמונה לבחירתכם
השאלה המתחלפת- איזה ענף ספורט אתם הכי אוהבים
אין לי משהו רציני

TwigTwig

New member
שלי שלי שלי שליש לשי שלי ילש

מהו שיר השבוע של סיסטם שלכם: BYOB מהו שיר השבוע לא של סיסטם שלכם: its alright של יוסלס אידי מהו אלבום השבוע שלכם: blink182 של בלינק D: מהו קליפ השבוע שלכם: What's My Age Again של בלינקה צרפו תמונה לבחירתכם: (של דארון בילדות) השאלה המתחלפת- איזה ענף ספורט אתם הכי אוהבים: אין מועדף

מריאן 3

New member
יאאאאו! ../images/Emo2.gif

XDDD XDDDD XDD XDDD XDD XDDDD מאיפה הבאת את התמונה הזאת? יווו, איזה קופיף קטן! יאאאאאאאאו! איך הוא מזכיר לי את ידיד שלי, וואי אני חייבת להראות לו!

silver and cold

New member
יאאייי שאלון ראשון שלי... מאאגניב

מהו שיר השבוע של סיסטם שלכם? Solider Side מהו שיר השבוע לא של סיסטם שלכם? Somewhere i belong- linkin park מהו אלבום השבוע שלכם? all the right reasons- nickelback מהו קליפ השבוע שלכם? someday- nickelback צרפו תמונה לבחירתכם? לא בא לי... :p השאלה המתחלפת- איזה ענף ספורט אתם הכי אוהבים? קשה לי לבחור... נראה לי צניחה חופשית (מוגדר כענף ספורט אתגרי) היה פנאן... צ'או לכם

V a m p

New member
תשובותיי...

מהו שיר השבוע של סיסטם שלכם? Science מהו שיר השבוע לא של סיסטם שלכם Depeche Mode - Enjoy the silence מהו אלבום השבוע שלכם
מהו קליפ השבוע שלכם
צרפו תמונה לבחירתכם השאלה המתחלפת- איזה ענף ספורט אתם הכי אוהבים? שחיה

DeLaSoul

New member
שלייייי....

מהו שיר השבוע של סיסטם שלכם? - highway song מהו שיר השבוע לא של סיסטם שלכם - The Offspring - Self Esteem מהו אלבום השבוע שלכם מהו קליפ השבוע שלכם - the offspring - crash צרפו תמונה לבחירתכם השאלה המתחלפת- איזה ענף ספורט אתם הכי אוהבים - ברור שכדורסל!!!

Evil Pig

New member
שלי!!!

מהו שיר השבוע של סיסטם שלכם?Streamline מהו שיר השבוע לא של סיסטם שלכם? מאיר אריאל-בשביל לעשן מהו אלבום השבוע שלכם? spultura- arais מהו קליפ השבוע שלכם מופע הארנבות של ד"ר קספר- אחלום לנצח צרפו תמונה לבחירתכם
השאלה המתחלפת- איזה ענף ספורט אתם הכי אוהבים? ספורט זה איכסה! אני שונא!!!!!!! ספורט!!!!!אבל אם חייבים אז האבקות חופשית

Ipecac0

New member
עונה...

מהו שיר השבוע של סיסטם שלכם: לא שמעתי סיסטם כל השבוע
מהו שיר השבוע לא של סיסטם שלכם: Snitchers and Talkers Get Stitches And Walkers-FOB מהו אלבום השבוע שלכם: השבוע אין לי אלבום מסוים... מהו קליפ השבוע שלכם: וואי לא ראיתי טלויזיה כל השבוע. חח צרפו תמונה לבחירתכם: השאלה המתחלפת- איזה ענף ספורט אתם הכי אוהבים: אף אחד. חח שונאת ספורט... טו נו רק הוקי. אה ומשחק חדש שהמצאתי עם כדור גומי שלדעתי צריך להיות ענף באולימפיאדה. חהחה

AlmogT4

New member
התשובות שלי

מהו שיר השבוע של סיסטם שלכם:Soil מהו שיר השבוע לא של סיסטם שלכם:The Ramones-Rock and Roll high school מהו אלבום השבוע שלכם:זמן סוכר-איפה הילד מהו קליפ השבוע שלכם:לא ראיתי קליפים.. צרפו תמונה לבחירתכם: השאלה המתחלפת- איזה ענף ספורט אתם הכי אוהבים:טניס

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifMe../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע של סיסטם שלכם? Psycho מהו שיר השבוע לא של סיסטם שלכם? Scotty Doesn't Know מיורוטריפ מהו אלבום השבוע שלכם? אין... שמעתי כל מיני שירים בודדים מהו קליפ השבוע שלכם? כנ"ל צרפו תמונה לבחירתכם
ציור שלי שאני קוראת לא מפגש ישרא
השאלה המתחלפת- איזה ענף ספורט אתם הכי אוהבים? שום כלום! ספורט זה רע רע רע

barbar27

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gifחזרתיייייי!!111

חזרתי, בשלום, בלי פציעות או עקיצות. והתגעגעתי. מאוד התגעגעתי. וואי אין לכם מושג כמה חרשתי על סיסטם בטיול. טוב, אמ, נענה. [מריאן תעשי לי ילד] מהו שיר השבוע של סיסטם שלכם
יש 3;[ 1. Suggestions 2. soldier side הגרסא המקוצרת יפה יותר 3. Sugar [שגם עזר לי מאוד להעיר ילדה מהחדר שלי שפשוט לא הצלחנו להעיר. שמתי את זה סדיסקמן שלי בפול ווליום והצמדתי לה את זה לאוזן. היא התעוררה, ועוד איך היא התעוררה. זה היה אכזרי. XD] מהו שיר השבוע לא של סיסטם שלכם
Nirvana - The Man Who Sold The World מהו אלבום השבוע שלכם
ממ לאדעת;[ קשה מדיי מהו קליפ השבוע שלכם
נו זה שהעלתי של המפגרים האלה שרקדו לצלילי צ'ופ סווי צרפו תמונה לבחירתכם
דיי, דארון כזה חתיך פה;[[ השאלה המתחלפת- איזה ענף ספורט אתם הכי אוהבים
ג'ודו [אני שונאת ספורט, אבל למדתי ג'ודו, אז לא איכפת ליP:]

ashkeloni

New member
ברוכה השבה../images/Emo24.gif

מקווה שנהנית המון
ולילה טוב עכשיו P:

מריאן 3

New member
ברררררררר! ../images/Emo13.gif

חזרתחזרתחזרת!
ו... אני אעשה לך ילד בשמחה
(אפילו שניים). אה ומצטערת שלא עניתי במסנג'ר, לאה ייתי ליד המחשב, ושכחתי לשים שאני לא נמצאת, ובדיוק שחזרתי, על השניה, את התנתקת.

barbar27

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gifחח לא נוראP:

הייתי חייבת לחזור רגע לפורום לכמה שניות כי ממש התגעגעתי, ואז הלכתי לחרופ[
?] כי הייתי ממש עייפה מהטיול.. וחזרנו יחסית מאוחר מהחזרה המשוערת.

למעלה