השאלון השבועי!

השאלון השבועי!../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע:
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם:
- תמונת השבוע שנה טובה

שלי..

שעבר:התחלה בבצפר.. - שיר השבוע: לא יודע.. - אלבום השבוע:--- - סרט השבוע:--- - ספר השבוע:--- - האדם שעשה לכם את השבוע: אחים שלי באו והינו כל המישפחה.. - משפט השבוע: מזה כרפס? מזה סלק מזה מזה.. - דבר שהשגתם השבוע: נעץ ברגל - מאכל השבוע: על האש.. עשיתי פעמיים פעם עם חברים ב5 בבוקר ופעם עם המישפחה - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: להיות עם כל המישפחה - משהו שהרס את השבוע: התלבלבו לי כל השעות שינה השבוע שבפתח:עוד מעט סוכות לא..? - משהו שאתם מחכים לו השבוע: למצוא עבודה לימי שישי.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני יחצה כביש בחדרה ומשאית תידרוס אותי ואני יקבל פיצוים - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ואוייי יש מלא.. אבל את חזי.. סתם: לילילילי - תמונת השבוע

קריסי

New member
:]

השבוע שעבר: היה סבבה לחלוטייןןןןן - שיר השבוע: האאאאא when there was you and me - אלבום השבוע: --- - סרט השבוע: האאא תזיזו ת'רגלייים חחח חלק א' - ספר השבוע: --- - האדם שעשה לכם את השבוע: דודה רחל.. P: - משפט השבוע: האא...לא היה השבוע - דבר שהשגתם השבוע: האא.. שתי חולצות חדשות,גינ'ס,ואחלה של חופשה!! - מאכל השבוע: העדשים של אמא והאורז והאפונה של דודה רחל - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אין - משהו שהרס את השבוע: לא חושבת. השבוע שבפתח: יהיה דבש.. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אההה ביקור של בית"ר בבצפר שלי! חחח. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא.. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אהה... אין סתם: משעמם לייייייייייייייי

יאללה בית"רררררררר

השבוע שעבר: - שיר השבוע: מונסון- ברי סחרוף - אלבום השבוע: לא היה אחד ספציפי.. - סרט השבוע: כל הסרטים ביס בערך חח - ספר השבוע: --- - האדם שעשה לכם את השבוע: דן ואסתר.. - משפט השבוע: "היא כאילו חיכתה לפתוח ת'פה כדי לפתוח ת'פה" [אני והמשחקי מילים המטורפים שלי] - דבר שהשגתם השבוע: נהייתי כחולה
- מאכל השבוע: כל הערב חג חחחח - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אממ שומדבר מיוחד - משהו שהרס את השבוע: שאישפזו את אחותי =/ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: צ'מפיונס ליג!!!!!!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שריאל תנצח דהה - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד.. סתם: - תמונת השבוע

sapirdanino

New member
אניי!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: start of something new - אלבום השבוע: ---- - סרט השבוע: וואי הסרט הכי מדהים בעולם ממליצה בחום!! " מבול של צרות" - ספר השבוע: ---- - האדם שעשה לכם את השבוע: אמממ... - משפט השבוע: חחחחחחחחחח דינה והשטויות שלה " גבותיי ורבותיי" חחחחחחח דיאנה מבינה!! - דבר שהשגתם השבוע: למדתי לשחק סנוקרר ועכשיו אני מקצוענית חחח!! : ] [ אחמממ אחחמ אפילו ניצחתי את שנינעע חח וזה ממש הישגג כי שני מעולה...] - מאכל השבוע: עוף ותפוחי אדמה יאמייי! - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חחחח מחר בית"ר באה לבקרר בבצפר שלנו חח יהיה מצחיק! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא אומרת... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אפחד!! :p סתם: - תמונת השבוע

yanushhh

New member
שלי =]

השבוע שעבר: לא משו..... - שיר השבוע: אין הגיון באהבה..... - אלבום השבוע:----- - סרט השבוע:----- - ספר השבוע:----- - האדם שעשה לכם את השבוע: סבתא.....נתנה לי 300 שקל....חחח - משפט השבוע: "איפה זה שמאל?" חחח בר יבין אותי..... - דבר שהשגתם השבוע: 300 שקל מסבתא - מאכל השבוע: אמממ תפוח... - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: סוף סוף נסעתי לים.... - משהו שהרס את השבוע: שהייתי חולה..... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שההורים שלי כבר יסעו ויהיה לי בית ריק.....חחח - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שידחו את המבחן במתמטיקה
....... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את קטיה חברה שלי מאשדוד......

למעלה