השאלון השבועיימי P:

השאלון השבועיימי P:

אל תתעצלו לענות
מהו שמך המלא? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? גר עם ההורים/לבד/עם שותף? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? ניסית להתאבד פעם? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: להקה אהובה: איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ושלי ;P : מהו שמך המלא? דנה, מוהאהא ^^ תאריך לידה: 5.10 :) מקום מגורים: מרכז. כמה אחים/אחיות? 2 ^^ גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים. צבע עיניים? חום. צבע שיער? משונה כזה : D משקל: OO'' גובה: נחסוךP: מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? - על מה היית רוצה לנגן? גיטרה P: אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? - יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? - יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אוזן. התנסת בעבר בסמים? איזה? כל יום D; באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? חחחחחחחחחחח ניסית להתאבד פעם? - אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לאP: מה מתנגן עכשיו? רמיקס >< עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפחד P: איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אפחד. ישנת טוב אתמול? אהא^^ תישן טוב הלילה? אולי (; מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטה וחציD: תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות:S: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: - איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? - מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היוםP: אכלת? היוםP: התנשקת? היום; התאהבת? - נשבר לך הלב? - צחקת? היום P: בכית? ממזמן >< אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? - מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? - חיבקת מישהו/י? היוםP: עישנת? - שתית משקה אלכוהולי? - השתכרת? - שכבת עם מישהו/י? - היית במועדון? המממממממ >< לבשת חצאית? שלשום : D קנית בגד? ואי ממזמן לא \: אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? - הקדישו לך שיר? - שיפרו לך את המצברוח? המממ . XD מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי : D חשבת עליו? לאזוכרת :p התקשרת אליו? הממממ חברה D: התקשר אלייך? חברה אחרת : D פגע בך? - שימח אותך? חברות ^^ היום: באיזו שעה התעוררת? לאדעת. מה/מי העיר אותך? אמאבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? לאזוכרת : D מה היה הדבר הראשון ששמעת? - מה היה השיר הראשון ששמעת? - מה אכלת? גיבינה ;P איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ?! מיקום כרגע: בית... להקה אהובה: פאניק, MCR, Paramore .. ועוד כמה P: איזה כיתה את: ט' ^^ הבנאדם הכי יפה שראית: ואי היו כמה D:::: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: חחחחחחחחחח היו הרבה(((; את חושבת שאת יפה? לא S: את חושבת שאת צבועה? לא O: את חושבת שאת קנאית? המממ באמצע כזאת ;P את חושבת שאת קרצייה?חחחחח קצת :p את חושבת שאת עקשנית? יחסית >< את אוהבת את עצמך? חחחחחחחחחח מאודמאוד XD בזבזנית או חסכנית? באמצע ;P .

chen010189

New member
גם לי בא לשאול היום: מי קורא?

מהו שמך המלא?מירון. חן מירון. 007 תאריך לידה:1.1.89 מקום מגורים:חיפה כמה אחים/אחיות?0 גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עם ההורים צבע עיניים?חום צבע שיער?חום משקל:56 גובה:1.65 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?מתיימרת לנגן על הגיטרה ששוכבת לי כבר 3 שנים על הארון על מה היית רוצה לנגן?על הגיטרה! אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?אחד? וואו. אממ...אריק ברמן יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא אבל זה בתכנון יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?2 לובים בתנוך ימין, 1 בתנוך שמאל ונזם התנסת בעבר בסמים? איזה?לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?ילדה טובה בציניות? בכיתה ז' ככה ניסית להתאבד פעם?לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא מה מתנגן עכשיו?Sting - Mad About You עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?הוינאמפ ישנת טוב אתמול?כן תישן טוב הלילה?מקווה שכן מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:דו פרצופיות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:זה חופר ואין לי כח איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?בתל אביב בדירה קטנה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום בצהריים אכלת?לפני שעה התנשקת?לפני 5 חודשים התאהבת?לפני שנה נשבר לך הלב?בכיתה ט' צחקת?בצהריים בכית?חודש שעבר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?היום בבוקר מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?גם חיבקת מישהו/י?אתמול עישנת?לפני כמה שנים שתית משקה אלכוהולי?לפני 5 חודשים השתכרת?גם היית במועדון?גם לבשת חצאית?לפני יותר מחצי שנה קנית בגד?חודש שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?הבוקר הקדישו לך שיר?לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח?אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא חשבת עליו?אולגה, חברה שלי התקשרת אליו?לעבודה התקשר אלייך?ביקי, חברה שלי פגע בך?לא זוכרת שימח אותך?בל, חברה שלי היום: באיזו שעה התעוררת?11:00 מה/מי העיר אותך?כלום מה היה הדבר הראשון שאמרת?"היי" מה היה הדבר הראשון ששמעת?"שלום" מה היה השיר הראשון ששמעת?FOB-Fame Infamy מה אכלת?מרק ירקות וקצת פתיתים עם אפונה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?שלא יקפיצו אותי למשמרת... מיקום כרגע:החדר שלי להקה אהובה:הטופ: פוב, פאניק, קוברה סטארשיפ, טוקיו הוטל איזה כיתה את:תזכירו לי מזה? הבנאדם הכי יפה שראית:הכי יפה לא כי תמיד יש יותר אבל לפני כמה ימים ראיתי ברחוב אחד שדרש שידפקו בו מבט ממושך...פאק הוא היה כל כך מיוחד! הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:לא זוכרת...או יותר נכון לא רוצה לזכור את חושבת שאת יפה?ככה אומרים(אני גם אומרת שאני צנועה) את חושבת שאת צבועה?עכשיו אני לא אהיה צבועה ואגיד שיש תקופות שכן את חושבת שאת קנאית?מאוד!!! את חושבת שאת קרצייה?יכולה להיות את חושבת שאת עקשנית?מאוד!!! את אוהבת את עצמך?כן, עד שהבטן והמראה מתחברות בזבזנית או חסכנית?יש תקופות שככה וככה הודגש באמצעות מדגישומטיק
©

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifעונה:] שמישהו יקרא!!XD

מהו שמך המלא? אביב :] תאריך לידה: 20.4.93 מקום מגורים: ראשון כמה אחים/אחיות? 2 אחיות גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: לא רלוונטי
XD גובה: 1.67 מוסיקה
אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה קלאסית על מה היית רוצה לנגן? גיטרה חשמלית, תופים, פסנתר.. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? פטריק סטאמפ, פיט וונטז, ברנדון יורי, ריאן רוס.. קצת יותר מאחד.. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא.. אבל מתה לעשות יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? הליקס התנסת בעבר בסמים? איזה? קוקאין, הרואין מה לא... סתאם באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 12 ניסית להתאבד פעם? כן
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא מעשנת מה מתנגן עכשיו? הטלוויזיה- גיא פינס
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? נו באדי איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? יוטיוב, מסנג'ר ישנת טוב אתמול? אההה... נראלי?
תישן טוב הלילה? לא
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטה וחצי
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אדישות, שקרנות, צביעות.. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שאני ילמד ויגור בארה"ב [יו זה החלום הכי גדול שלי] איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ארה"בבבבבבבב מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום בבוקר כשהלכתי לבצפר אכלת? לפני בערך... חצי שעה
התנשקת? מממ...
התאהבת? חחחחח כיתה ז' נראלי נשבר לך הלב? כנ"ל צחקת? לא זוכרת
בכית? כנ"ל אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול נראלי... אבל לאחותי
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? גם אתמול... גם אחותי.. חיבקת מישהו/י? היום את חברה שלי אחרי שראיתי מישהו שאני דלוקה עליו
עישנת? קצת לפני החופש הגדול שתית משקה אלכוהולי? בחופש הגדול השתכרת? אף פעם לא שכבת עם מישהו/י? כנ"ל היית במועדון? פוי... לא זוכרת לבשת חצאית? נראלי שנה שעברה קנית בגד? אהה... שבוע שעבר.. חולצות בצפר נחשב? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לאחותי תמיד הקדישו לך שיר? מממ... חברה שלי תמיד מקדישה לי שיריםXD שיפרו לך את המצברוח? היום
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא שלי חשבת עליו? ...
... התקשרת אליו? אבא שלי התקשר אלייך? כנ"ל פגע בך? ידיד... או שכבר לא ידיד שימח אותך? ...
... היום: באיזו שעה התעוררת? לפי דעתי זה היה ב-7.45 מה/מי העיר אותך? אמא שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? נוווווווווווווווו עוד מעטטטטטטטטטטט מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא שלי אומרת לי לקום מה היה השיר הראשון ששמעת? i write sins not tragedies
מה אכלת? בבוקר- 2 לחם שום עם קוטג', בצהריים- שניצל ועוד כמה דברים.. ובין לבין עוגיות.. חח איזה מפורט.. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מממ... אהה... לא משנה
מיקום כרגע: החדר היפה שלי להקה אהובה: פול אאוט בוי
פאניק
איזה כיתה את: ט
הבנאדם הכי יפה שראית: מישהו מהבצפר
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא יודעת.. אני לא עד כדי כך מטורפת.. את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? תלוי במי ומה... אבל בד"כ לא את חושבת שאת קרצייה? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן את חושבת שאת עקשנית? תלוי קשר למה.. לפעמים אני גם יודעת לוותר, אבל לפעמים ממש לא!XD את אוהבת את עצמך? קצת בזבזנית או חסכנית? לא זה ולא זה מה זהו? היה לי כיף

אהה! את רואה גיא פינס ../images/Emo122.gif

אני לא יכולה לחיות בלי הדבר הזה XDDD |כלכךאבלכלכךחבולה|

fat lip

New member
לפני שאני הולכת.

מהו שמך המלא? ג'ורג' ריאן רוס השלישי. תאריך לידה: 2.10.93 מקום מגורים: ראשלצ כמה אחים/אחיות? 3 אחים גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים ושני אחים צבע עיניים? חום צבע שיער?.. חום משקל: אבוי גובה: 1.63 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה, חשמלית על מה היית רוצה לנגן? תופים אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? בילי ג'ו ארמסטרונג, דריק וויבלי, טראוויס בארקר, טום דלונג' יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? הלוואי יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 6 באוזניים התנסת בעבר בסמים? איזה? as if באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? never was ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 0_0 מה מתנגן עכשיו? ROOFTOPS של לוטספרופטס, אקוסטי עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? סיון3333333333333333> בייב. וחלי. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? וורד, אייטונז, אימיול ישנת טוב אתמול? אהה.די. תישן טוב הלילה? אולי מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: מלאאאא! שאנשים חולים על עצמם יותר מדי מעצבן אותי התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מוזיקאית איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ארה"ב מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לבצפר.. ועוד כמה דקות לחברה אכלת? הרגע..גלידה לול התנשקת? -___- התאהבת? טחחחחחחחח נשבר לך הלב? רחן'/ח/'ן/'כעחךדגעד. צחקת? תמידדד בכית? לפני שלושה ימים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרת מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום D: חיבקת מישהו/י? אהה. עישנת? -_- שתית משקה אלכוהולי? רדבול לא נחשב אה. השתכרת? -____- שכבת עם מישהו/י? עוד לא היית במועדון? פייי לבשת חצאית? טחחחחחחחחח קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? בטח לבנאדם האחרון שאמרתי הקדישו לך שיר? לא יודעתרץעקרעקר. שיפרו לך את המצברוח? הרגע שסיון אמרה שיכול להיות ריאן וקלטי נפרדו מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אבא שלי חשבת עליו? אדווה חברה שלי התקשרת אליו? אמא שלי התקשר אלייך? אדווה פגע בך? אהה. לא בא לי לדבר על זה. שימח אותך? סיון בייב3> היום: באיזו שעה התעוררת? 7 וחצי..ווהפס מה/מי העיר אותך? אמא שלי- "קומי שבע וחצי את מאחרתתתת" מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אני יבוא בשעה השניה כבר 0_0" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא שלי. דהע. מה היה השיר הראשון ששמעת? לאזוכרת. מה אכלת? גאההאעאע. רוצים לדעת מה אבא שלי עושה גם?? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? כואב הגשר הזה אינעל רבאק. מיקום כרגע: החדר שלי |= להקה אהובה: סאם 41 איזה כיתה את: ט' הבנאדם הכי יפה שראית: מאט רובאנו מטייקינג בק סאנדיי הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אוהו.כל יום זה משו חדש את חושבת שאת יפה? לא בדיוק את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? ממש לא את חושבת שאת עקשנית? ממש כן את אוהבת את עצמך? אין לי גוף אחר בזבזנית או חסכנית? בזבזנית

DarkRomance

New member
עוננההה D: ../images/Emo185.gif

מהו שמך המלא? המלא מלא? מיכל שקד... תאריך לידה:16.11.93 מקום מגורים: זכרון יעקוב כמה אחים/אחיות?2 אחים גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים אני בת 14 וחצי..חח.. צבע עיניים?כחול :) צבע שיער? אממ שטני-חום ביום שישי גם קצת ורוד או ירוק חח.. משקל:נורמאלי כזה....בידיוק כמו שצריך ליהיות.. גובה: גם נורמאלי כזה.. חח אני ממוצאת.. מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? השנה הפסקתי לנגן... אבל ניגנתי הרבה... 5 שנים... על מה היית רוצה לנגן?תופים P: אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?להקות? הו יש מלאא יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?נופ.. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?אין.. התנסת בעבר בסמים? איזה?לאאאא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?אמ.. ניסית להתאבד פעם?לאא...!! אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא מעשנת.. מה מתנגן עכשיו?Mindless Self Indulgence - Stupid MF עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?התיקיית שירים שלי..הנגן...מסנג'רר... ישנת טוב אתמול? אממ הכלב שלי ישן עלי בלילה אבל סבבה חוץ מזה שהייתי צריכה לקום בשש וחצי לבצפר
תישן טוב הלילה? נראה לי שכן P: מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי D: תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:שקרים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: הו הרבה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? איפה שעכשיו- בזכרון, אני מתה עליה! הכי שווה שיש! יש לנו את המדרחוב D: מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום בחמש בערך.. אכלת? עכשיו חח.. התנשקת? נשיקה נשיקה? או.. נשיקה? התאהבת?אממ ברגע זה.. נשבר לך הלב? צחקת? חייכתי חיוק גדול... בגלל שצדקתי בזיהוי שיר חחח בכית?לפני הרבה זמן... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? חח כל היום אני מחבקת אנשים עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? אני לא לובשת חציות... קנית בגד? היום P: אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? אממ לא זוכרת... בכנס ט' ניגנו לי בגיטרה והקדישו לי, איזה חמודים חח שיפרו לך את המצברוח? אתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עם הזיהוי שיר וגם מישהו שעשה לי את השבוע!!!%#$&$# מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא חשבת עליו?כל הזמן על מישהו התקשרת אליו? ענבר חברה אבל היא לא ענתה...חח.. התקשר אלייך? אממ לא זוכרת.. פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? 6 וחצי :( מה/מי העיר אותך? אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? אעאעא.. -_- מה השעה?? מה היה הדבר הראשון ששמעת? "בוקר טוב" חח מה היה השיר הראשון ששמעת?Dido - Here With Me אני ץמיד שומעת אותו בדרך לבצפר כי הוא מרגיע ושקט ויפה כזה...חח מה אכלת? אממ בכל היום? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?ממ.. מיקום כרגע: החדר- מחשב.. להקה אהובה: כרגע סינמה ביזאר אבל זה משתנה לי כל הזמן.. איזה כיתה את: ט' הבנאדם הכי יפה שראית:הווו הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:אממ לא זכור לי את חושבת שאת יפה? סבבה כזה.. את חושבת שאת צבועה?לא.. את חושבת שאת קנאית? כן... את חושבת שאת קרצייה? לא יודעת חח את חושבת שאת עקשנית?בדברים מסוייימים כן.. את אוהבת את עצמך? אממ כן... למה לא? רק כשיש לי ייסורי מצפון אני ממש כועסת על עצמי.. בזבזנית או חסכנית?כל כך בזבזנית !! אין לכם מושג אפילו עד כמה!!

למעלה