פאקינג צפרדע ירוקה
New member
../images/Emo139.gif
1.השם הכי מעפן:סיגלית(נכון?שם מעצבן ביותר..מזל שלא קוראים לי ככה) 2.הגיל הכי מעפן:11..12.. 3.המקום הכי מעפן:מממממ 4.המין הכי מעפן:זכר
חחחחחח 5.הצבע הכי מעפן:אדום!!!!כאילו דהההה 6.המזל הכי מעפן:שהוא? 7.השיר הכי מעפן:של אבריל לאבין לבובספוג..חחחחחחחחח 8.הזמר הכי מעפן:אבריל לאבין נחשבת לזכר? 9.השחקן הכי מעפן:זה שראיתי היום.. 10.הסרט הכי מעפן:מממ 11.הקליפ הכי מעפן:ממממממממממממממממממממ 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך :מממממממממ 13.הבן אדם הכי מעפן: בויסמק הבן זונה 14.המתנה הכי מעפנה :מחק! 15.המאכל הכי מעפן:חצילים 16.הממתק הכי מעפן:מממממממממממממ תפוצ'יפס 17.המשחק הכי מעפן:CATWOMAN 18.הכלי תחבורה הכי מעפן:רובה עם האצבעות 19.החיה הכי מעפנה:החיפושית הירוקה 20.המקצוע הכי מעפן:הכל 21.הרגש הכי מעפן:רגשנות 22.הקללה הכי מעפנה :מממ לי אין קללות מעפנות
הכל שווה 23.המילה הכי מעפנה :מעפן! 24.החלום הכי מעפן:אוךךךךך עוד פעם אחת מעפן וארררררררררר 25.המוזיקה הכי מעפנה:פופפ מזרחית....וכדומה 26.החג הכי מעפן:ממ חג שאין בו חופש 27.החלום הכי מעפן:עוד פעם?! 28.הנשיקה הכי מעפנה: \: 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: 30.משפט הכי מעפן:לכו למעפנהההה אני עצבנית די עם המעפן 31.האיבר בגוף הכי מעפן:המעפן בתחת שלכם 32.הפורום הכי מעפן: 33.האתר הכי מעפן: 34.השאלון הכי מעפן
ואם אתם אומרים השאלון הזה אז אתם מעפנים...סתם כפרה עליכם!!!)-זה.....כןכן 35.השאלה הכי מעפנה:הכל פה ח סתם סתם..
1.השם הכי מעפן:סיגלית(נכון?שם מעצבן ביותר..מזל שלא קוראים לי ככה) 2.הגיל הכי מעפן:11..12.. 3.המקום הכי מעפן:מממממ 4.המין הכי מעפן:זכר