השאלון המעפן !!

../images/Emo139.gif

1.השם הכי מעפן:סיגלית(נכון?שם מעצבן ביותר..מזל שלא קוראים לי ככה) 2.הגיל הכי מעפן:11..12.. 3.המקום הכי מעפן:מממממ 4.המין הכי מעפן:זכר:pחחחחחח 5.הצבע הכי מעפן:אדום!!!!כאילו דהההה 6.המזל הכי מעפן:שהוא? 7.השיר הכי מעפן:של אבריל לאבין לבובספוג..חחחחחחחחח 8.הזמר הכי מעפן:אבריל לאבין נחשבת לזכר? 9.השחקן הכי מעפן:זה שראיתי היום.. 10.הסרט הכי מעפן:מממ 11.הקליפ הכי מעפן:ממממממממממממממממממממ 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך :מממממממממ 13.הבן אדם הכי מעפן: בויסמק הבן זונה 14.המתנה הכי מעפנה :מחק! 15.המאכל הכי מעפן:חצילים 16.הממתק הכי מעפן:מממממממממממממ תפוצ'יפס 17.המשחק הכי מעפן:CATWOMAN 18.הכלי תחבורה הכי מעפן:רובה עם האצבעות 19.החיה הכי מעפנה:החיפושית הירוקה 20.המקצוע הכי מעפן:הכל 21.הרגש הכי מעפן:רגשנות 22.הקללה הכי מעפנה :מממ לי אין קללות מעפנות
הכל שווה 23.המילה הכי מעפנה :מעפן! 24.החלום הכי מעפן:אוךךךךך עוד פעם אחת מעפן וארררררררררר 25.המוזיקה הכי מעפנה:פופפ מזרחית....וכדומה 26.החג הכי מעפן:ממ חג שאין בו חופש 27.החלום הכי מעפן:עוד פעם?! 28.הנשיקה הכי מעפנה: \: 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: 30.משפט הכי מעפן:לכו למעפנהההה אני עצבנית די עם המעפן 31.האיבר בגוף הכי מעפן:המעפן בתחת שלכם 32.הפורום הכי מעפן: 33.האתר הכי מעפן: 34.השאלון הכי מעפן:(ואם אתם אומרים השאלון הזה אז אתם מעפנים...סתם כפרה עליכם!!!)-זה.....כןכן 35.השאלה הכי מעפנה:הכל פה ח סתם סתם..

LoOoOoOoOoK

New member
../images/Emo60.gif

1.השם הכי מעפן: דנה 2.הגיל הכי מעפן: 14 3.המקום הכי מעפן: תל אביב 4.המין הכי מעפן: זכר 5.הצבע הכי מעפן: צהוב 6.המזל הכי מעפן: דלי/ גדי 7.השיר הכי מעפן: "בלבלי אותו" ואחרים מסוגו 8.הזמר הכי מעפן: קובי פרץ ואחרים מסוגו
9.השחקן הכי מעפן: בראד פיט [?] 10.הסרט הכי מעפן: "איך להיפטר מבחור ב-10 ימים" 11.הקליפ הכי מעפן: לא יודעת 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך: לא יודעת 13.הבן אדם הכי מעפן: לא יודעת 14.המתנה הכי מעפנה : פרחים 15.המאכל הכי מעפן: כרוב ממולא 16.הממתק הכי מעפן: ביסלי [חטיף] 17.המשחק הכי מעפן: מחבואים 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: קטנוע 19.החיה הכי מעפנה: חתול 20.המקצוע הכי מעפן: ספרות 21.הרגש הכי מעפן: לא יודעת 22.הקללה הכי מעפנה : בן זונה 23.המילה הכי מעפנה : זונה
24.החלום הכי מעפן: לא יודעת 25.המוזיקה הכי מעפנה: מזרחית 26.החג הכי מעפן: פורים 27.החלום הכי מעפן: עוד הפעם?! 28.הנשיקה הכי מעפנה: לא יודעת!!!! 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: ג'ינס מרוט 30.משפט הכי מעפן: ל-א יודעת! 31.האיבר בגוף הכי מעפן: תחת 32.הפורום הכי מעפן: אוף טופיק 33.האתר הכי מעפן: וואלה 34.השאלון הכי מעפן:(ואם אתם אומרים השאלון הזה אז אתם מעפנים...סתם כפרה עליכם!!!) הזה! ישששש כפרה עלי! 35.השאלה הכי מעפנה: "הנשיקה הכי מעפנה"

AndreaCorr ©

New member
~~~>

1.השם הכי מעפן: סיתוונית החורש. שמעתי אתמול. כמה פלצנות, יא אללה. 2.הגיל הכי מעפן: 5-14. 3.המקום הכי מעפן: בי"ס. 4.המין הכי מעפן: נקבות. 5.הצבע הכי מעפן: לבן. 6.המזל הכי מעפן: הא ? 7.השיר הכי מעפן: יש יותר מדי. 8.הזמר הכי מעפן: גם. 9.השחקן הכי מעפן: גם. 10.הסרט הכי מעפן: שר הטבעות. 11.הקליפ הכי מעפן: שיהיה של הפסטיגל. 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך: הרחבתי כימיה. (אבל פרשתי, והעוול תוקן!) 13.הבן אדם הכי מעפן: ילדה מהשכבה. 14.המתנה הכי מעפנה: שרשרת. 15.המאכל הכי מעפן: בשר. 16.הממתק הכי מעפן: טופי. 17.המשחק הכי מעפן: מונופול. 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: איןלי מושג. 19.החיה הכי מעפנה: דגים. הם סתם שותקים ולא קשורים לעולם. 20.המקצוע הכי מעפן: הסטוריה. 21.הרגש הכי מעפן: קנאה. 22.הקללה הכי מעפנה: "מעפן"? חח סתם, לא יודעת. 23.המילה הכי מעפנה: שיואו. 24.החלום הכי מעפן: אה? 25.המוזיקה הכי מעפנה: מזרחית. 26.החג הכי מעפן: טו בשבט. אין חופש, סתם יומולדת לעצים המזורגגים. 27.החלום הכי מעפן: עברנו על זה כבר. 28.הנשיקה הכי מעפנה: לפני שנה ומשהו. 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: משהו ורוד כזה. 30.משפט הכי מעפן: לא יודעת. 31.האיבר בגוף הכי מעפן: כפות רגליים. 32.הפורום הכי מעפן: מקובלים ולא מקובלים. 33.האתר הכי מעפן: שאלה טובה. 34.השאלון הכי מעפן: לא זוכרת. 35.השאלה הכי מעפנה: "תנו 3 תכונות שאתם שונאים בעצמכם". שונאאאת שאלות כאלה.

nettus

New member
השאלון הזה ממש מעפן

1.השם הכי מעפן:מזל 2.הגיל הכי מעפן:6-12 3.המקום הכי מעפן:בצפר 4.המין הכי מעפן:זכר 5.הצבע הכי מעפן:יש הרבה 6.המזל הכי מעפן:תאומים בעעעעע 7.השיר הכי מעפן:יש מספיק 8.הזמר הכי מעפן:אבי ביטר 9.השחקן הכי מעפן:יש מספיק 10.הסרט הכי מעפן:לא יודעת 11.הקליפ הכי מעפן:אין לי שמץ 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך:התחרפנתי לגמרי? 13.הבן אדם הכי מעפן:לא יודעת 14.המתנה הכי מעפנה :לא יודעת 15.המאכל הכי מעפן:לא יודעת 16.הממתק הכי מעפן:ביסלי 17.המשחק הכי מעפן:יש מספיק 18.הכלי תחבורה הכי מעפן:אופנוע 19.החיה הכי מעפנה:ג'וק 20.המקצוע הכי מעפן:מט'מ 21.הרגש הכי מעפן:דיכאון 22.הקללה הכי מעפנה :בן זונה? 23.המילה הכי מעפנה :מעפנה 24.החלום הכי מעפן:לא יודעת 25.המוזיקה הכי מעפנה:מזרחית 26.החג הכי מעפן:פסח 27.החלום הכי מעפן:לא כבר היה את השאלה הזאת? 28.הנשיקה הכי מעפנה:אה? 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן:לא יודעת 30.משפט הכי מעפן:לא יודעת 31.האיבר בגוף הכי מעפן:האוזניים 32.הפורום הכי מעפן:לא יודעתתת 33.האתר הכי מעפן:לא יודעת 34.השאלון הכי מעפן:(ואם אתם אומרים השאלון הזה אז אתם מעפנים...סתם כפרה עליכם!!!)זההההה 35.השאלה הכי מעפנה:אממממממ לא יודעת

תשובות מעפנות

1.השם הכי מעפן: ים 2.הגיל הכי מעפן: 60 3.המקום הכי מעפן: נגב 4.המין הכי מעפן: שני המינים מעפנים 5.הצבע הכי מעפן: ירוק 6.המזל הכי מעפן: דגים 7.השיר הכי מעפן: נומה יה 8.הזמר הכי מעפן: דוד דאור 9.השחקן הכי מעפן: אנערף 10.הסרט הכי מעפן: לא זוכרת איך קוראים לו חחח 11.הקליפ הכי מעפן: יש הרבה כאלה.. 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך : אנערף יש הרבה 13.הבן אדם הכי מעפן: יש גם הרבה 14.המתנה הכי מעפנה : כוס, פסל. 15.המאכל הכי מעפן: פלאפל.. לא אוהבתתת 16.הממתק הכי מעפן: אמממ... כיף כף? 17.המשחק הכי מעפן: יש הרבה.. 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: טוסטוס 19.החיה הכי מעפנה: חרק 20.המקצוע הכי מעפן: ספרנית 21.הרגש הכי מעפן: אנערף 22.הקללה הכי מעפנה : בן אלף? 23.המילה הכי מעפנה : פאק (שישראלים אומרים) 24.החלום הכי מעפן:אנרף 25.המוזיקה הכי מעפנה: רוק 26.החג הכי מעפן: חנוכה 27.החלום הכי מעפן: אנערף 28.הנשיקה הכי מעפנה: ביד 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: מכנס ספורט 30.משפט הכי מעפן: שמרי על קשר 31.האיבר בגוף הכי מעפן:מותניים 32.הפורום הכי מעפן: יש כאלה 33.האתר הכי מעפן: אנערף 34.השאלון הכי מעפן:(ואם אתם אומרים השאלון הזה אז אתם מעפנים...סתם כפרה עליכם!!!) 35.השאלה הכי מעפנה: בעע

MikeY fReAk

New member
יהי../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

1.השם הכי מעפן: שמות של מתנחלים
[אין לי משהו נגדם
] 2.הגיל הכי מעפן: 15. כזה תקוע:O 3.המקום הכי מעפן: ירושלים:\! אין מפה רכבת!! 4.המין הכי מעפן: העעע..שניהם 5.הצבע הכי מעפן: אפור 6.המזל הכי מעפן: שלי
7.השיר הכי מעפן: כל ההיפ הופ/מזרחי/ראפ 8.הזמר הכי מעפן: ליאור נרקיס 9.השחקן הכי מעפן: נערף 10.הסרט הכי מעפן: ממ כל הקיטש.. 11.הקליפ הכי מעפן: הדלת מסתובבת 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך: לודעת:S 13.הבן אדם הכי מעפן: המורה ל***א!!
14.המתנה הכי מעפנה: שוקולד.. 15.המאכל הכי מעפן: שניצל מדגים.. 16.הממתק הכי מעפן: אגוזי..נכון יש תמשלוחי מנות או סתם אריזות של ממתקים..וכולם אוכלים הכל, אפילו את הופלים הפושטים, ואז כולם קולטים שנשאר רק איזה אגוזי אחד..ובא איזה מישהו מעפן "היי, אני אוהב אגוזי!
" [היי, בלי שומדבר נגד אנשים שאוהבים אגוזי! חברה שלי אהבה אגוזי והיא יצאה מזה!
] 17.המשחק הכי מעפן: דמקה 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: קורקינט 19.החיה הכי מעפנה: עצלן 20.המקצוע הכי מעפן: ראש הממשלה 21.הרגש הכי מעפן: אהבה [ויסלחו לי כל המאוהבים..] 22.הקללה הכי מעפנה: כשלאמא שלו/ה/ם 23.המילה הכי מעפנה: תיכון[תגידו את זה מלא פעמים. לא מעפן?!] 24.החלום הכי מעפן: לחלום שהלהקה שאתם אוהבים מתעלפים;[ 25.המוזיקה הכי מעפנה: פופ/היפהופ/מזרחית 26.החג הכי מעפן: חנוכה 27.החלום הכי מעפן: היי, לא היינו בשאלה הזאת כבר?
28.הנשיקה הכי מעפנה: שפוגשים/נפרדים מ/מישו..ועושים כזה כאילו מנשקים על הלחי אבל זה באויר 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: כל החצאיות, והחולצות חורף. אללי. 30.משפט הכי מעפן: שעוד אומרים "זאת לא את זה אני" וחושבים שזה מצחיק 31.האיבר בגוף הכי מעפן: אף! איכס! איזה איבר מכוער! שלא נדבר על האוזניים
32.הפורום הכי מעפן: ממ:| 33.האתר הכי מעפן: >< 34.השאלון הכי מעפן:(ואם אתם אומרים השאלון הזה אז אתם מעפנים...סתם כפרה עליכם!!!)לודעת..כאלה שמוציאים אותך מהדעת 35.השאלה הכי מעפנה: אממ..

יואו איזה מעפן...

1.יוכבד .12 3.שירותים בבית אבות 4.זכר! 5.חום קקה 6.תאומים 7.הלילה לא 8.מייקל גקסון 9.מני לוי 10.יש הרבה 11.אין לי כוח ביי

victoria777

New member
תשובות

.השם הכי מעפן:יוסי וחיים שמות מעפנים 2.הגיל הכי מעפן:11-12 3.המקום הכי מעפן:בית הספר 4.המין הכי מעפן:זכר 5.הצבע הכי מעפן:אפור כהה 6.המזל הכי מעפן:לא מתמצאת בזה 7.השיר הכי מעפן:כל השירים של שרונה ודניאלה פיק 8.הזמר הכי מעפן:קובי פרץ 9.השחקן הכי מעפן:לא יודעת 10.הסרט הכי מעפן:הענק סרט די מעפן,אולי לא הכי אבל זה מה שעולה לי בראש 11.הקליפ הכי מעפן:yellow של קולדפליי 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך :באתי לבית הספר בבוקר כשביטלו לי שעתיים ראשונות 13.הבן אדם הכי מעפן:יש הרבה כאלה... 14.המתנה הכי מעפנה :נרות 15.המאכל הכי מעפן:לא יודעת 16.הממתק הכי מעפן:סוכריות גומי 17.המשחק הכי מעפן:שח מט 18.הכלי תחבורה הכי מעפן:אוטובוס 19.החיה הכי מעפנה:אין כזאת 20.המקצוע הכי מעפן:מתמטיקה ואנגלית 21.הרגש הכי מעפן:שעמום 22.הקללה הכי מעפנה :... 23.המילה הכי מעפנה :לא יודעת 24.החלום הכי מעפן:חלומות על אנשים מעפנים 25.המוזיקה הכי מעפנה:מזרחית ורוק ישראלי 26.החג הכי מעפן:יום ירושלים-אין חופשה 27.החלום הכי מעפן:כבר שאלת 28.הנשיקה הכי מעפנה:כולן כאלה 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן:טרנינג ישן ומגעיל 30.משפט הכי מעפן:כבר שבע בבוקר תתעוררי 31.האיבר בגוף הכי מעפן:אמממ... כולם נראים לי נורא חשובים.. 32.הפורום הכי מעפן:אין לי מושג 33.האתר הכי מעפן:כנ"ל 34.השאלון הכי מעפן:(ואם אתם אומרים השאלון הזה אז אתם מעפנים...סתם כפרה עליכם!!!)כל השאלונים שמתאימים רק לחיילים או רק לאנשים שמתאימים לקטגוריה מסויימת 35.השאלה הכי מעפנה:מילה הכי מעפנה

Keenan RiP

New member
ווועעעעעעע

1.השם הכי מעפן: תמוז 2.הגיל הכי מעפן: 79 סתם כי אח שלי אמר
3.המקום הכי מעפן: דימונה.. מה יש שם בכלל? 4.המין הכי מעפן: אתרוג.. כי יש לו פיטם:0P 5.הצבע הכי מעפן: צהוב 6.המזל הכי מעפן: בתולה.. 7.השיר הכי מעפן: מאיה בוסקילה - הלב 8.הזמר הכי מעפן: כל המזרחיים.. בעע 9.השחקן הכי מעפן: ג'ון קיוזק 10.הסרט הכי מעפן: Rocky horror pictue show 11.הקליפ הכי מעפן: קליפי 80's 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך : קניתי דיסק של אווריל לאבין8-} 13.הבן אדם הכי מעפן: אתם לא באמת מכירים אותו.. 14.המתנה הכי מעפנה : מגבת 15.המאכל הכי מעפן: עמבה 16.הממתק הכי מעפן: שוקולד ליקר 17.המשחק הכי מעפן: שולה המוקשים 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: קורקינט ממונע שמגיע ל50 קמ"ש! וואו! 19.החיה הכי מעפנה: אח שלי 20.המקצוע הכי מעפן: מערבב צבע 21.הרגש הכי מעפן: באסה 22.הקללה הכי מעפנה : בן אלף 23.המילה הכי מעפנה : אפיפית 24.החלום הכי מעפן: כזה שמתעוררים ממנו 25.המוזיקה הכי מעפנה: מזרחית 26.החג הכי מעפן: פורים.. בקושייש חופש 27.החלום הכי מעפן:זה כבר היה..אממ 28.הנשיקה הכי מעפנה: כזאת שמנדנדים לך באמצע.. 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: אממ.. שלייקס 30.משפט הכי מעפן: "אני מחכה לשקט" תנחשו לבד מי אומר/ת את זה 31.האיבר בגוף הכי מעפן: זרת ברגל 32.הפורום הכי מעפן: אין ואאוט 33.האתר הכי מעפן: ogrish 34.השאלון הכי מעפן: זה..
35.השאלה הכי מעפנה:28

EROTOMANIA

New member
יופי

1.השם הכי מעפן: אנטוני. 2.הגיל הכי מעפן: 17 3.המקום הכי מעפן: אורלינס 4.המין הכי מעפן: הזכרים. כולם מעפנים. 5.הצבע הכי מעפן: כתום 6.המזל הכי מעפן: המזל שלי. 7.השיר הכי מעפן: הכל 8.הזמר הכי מעפן: אבא שלי 9.השחקן הכי מעפן: התחת שלי 10.הסרט הכי מעפן: החיים שלי 11.הקליפ הכי מעפן: כל האלה עם הדם והערפדים והבתי קברות. לא יודעת 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך: הייתי איתו. 13.הבן אדם הכי מעפן: אנטוני. 14.המתנה הכי מעפנה: איכס. 15.המאכל הכי מעפן: פלאפל. נמאס. 16.הממתק הכי מעפן: שוקולד. אבל טעים. 17.המשחק הכי מעפן: מונופול. 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: טוסטוס. 19.החיה הכי מעפנה: צרצר 20.המקצוע הכי מעפן: מורה 21.הרגש הכי מעפן: מכירים את ההרגשה הזאת אחרי שמישהו שממש אהבתם זרק אתכם? ההרגשה הזאת. 22.הקללה הכי מעפנה: זונה 23.המילה הכי מעפנה: כובע 24.החלום הכי מעפן: לא יודעת 25.המוזיקה הכי מעפנה: קאונטרי 26.החג הכי מעפן: כריסמס 27.החלום הכי מעפן: הא? לא היה את זה כבר? 28.הנשיקה הכי מעפנה: של אנטוני 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: חולצה אדומה מכוערת כזאת 30.משפט הכי מעפן: "זה לא את, זה אני" במיוחד אם משתמשים בזה פעמיים. 31.האיבר בגוף הכי מעפן: זין. 32.הפורום הכי מעפן: זה. 33.האתר הכי מעפן: ישראבלוג 34.השאלון הכי מעפן:(ואם אתם אומרים השאלון הזה אז אתם מעפנים...סתם כפרה עליכם!!!) זה 35.השאלה הכי מעפנה: זאת

Vdrums

New member
../images/Emo136.gif

1.השם הכי מעפן: גיתית. 2.הגיל הכי מעפן: 75 שאתה מתחיל להתפרק 3.המקום הכי מעפן: כל מקום שרחוק מהים. 4.המין הכי מעפן: נשים? 5.הצבע הכי מעפן: חום זה הרי צבע של קקי 6.המזל הכי מעפן: מזל נאחס 7.השיר הכי מעפן: כל שיר של הוויט סטרייפס 8.הזמר הכי מעפן: כל בכייני הזמר המזרחי 9.השחקן הכי מעפן: וודי אלן הוא משעמם 10.הסרט הכי מעפן: טיטאניק 11.הקליפ הכי מעפן: קליפים של זמרים מזרחיים 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך : לקנות דברים מהר מדי 14.המתנה הכי מעפנה : ארוחה במסעדה 15.המאכל הכי מעפן: חלווה 16.הממתק הכי מעפן: צימוקים, למה סבתות חושבות שזה ממתקים? 17.המשחק הכי מעפן: מונופול 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: מונית שירות מסריחה 19.החיה הכי מעפנה: זבוב 20.המקצוע הכי מעפן: תנ"ך 21.הרגש הכי מעפן: מעפנות 22.הקללה הכי מעפנה : הומו 23.המילה הכי מעפנה : מעפן 24.החלום הכי מעפן: שנחש ענק רודף אחרי 25.המוזיקה הכי מעפנה: מזרחית וטראנסים 26.החג הכי מעפן: חנוכה, לא קורה שם כלום 27.החלום הכי מעפן: היה כבר 28.הנשיקה הכי מעפנה: עם בנות שאיכשהו השיניים שלהם מתערבות בנשיקה 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: איזה חולצה שאני לא לובש 30.משפט הכי מעפן: בוא'נה אתה מעפן 31.האיבר בגוף הכי מעפן: גרוגרת, מי שם את זה שם? 32.הפורום הכי מעפן: פורום קיצורי קיבה 33.האתר הכי מעפן: אתרים חובבנים עם מיספור כניסות 34.השאלון הכי מעפן:(ואם אתם אומרים השאלון הזה אז אתם מעפנים...סתם כפרה עליכם!!!) זה. 35.השאלה הכי מעפנה: זאת.

ady18

Well-known member
תשובות שלי

1.השם הכי מעפן:יוכבד 2.הגיל הכי מעפן:גיל 10 3.המקום הכי מעפן:יש הרבה נגיד חיפה 4.המין הכי מעפן:נקבה 5.הצבע הכי מעפן:שחור 6.המזל הכי מעפן:אין לי כזה 7.השיר הכי מעפן:צליל מיתר של איל גולן בעעע 8.הזמר הכי מעפן:איל גולן 9.השחקן הכי מעפן:אין לי כזה 10.הסרט הכי מעפן:כול סרטי הקומדיה למינהם 11.הקליפ הכי מעפן: 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך :אמממ 13.הבן אדם הכי מעפן:רעות 14.המתנה הכי מעפנה :דאורדנט 15.המאכל הכי מעפן:דגים 16.הממתק הכי מעפן:ביגלה ומרציפין 17.המשחק הכי מעפן:אמממ קלאס 18.הכלי תחבורה הכי מעפן:סקטבורד 19.החיה הכי מעפנה:חתול 20.המקצוע הכי מעפן: 21.הרגש הכי מעפן:שנאה 22.הקללה הכי מעפנה :ימניאק 23.המילה הכי מעפנה : 24.החלום הכי מעפן:להיות מושלם 25.המוזיקה הכי מעפנה:קלאסית ולועזית 26.החג הכי מעפן:כיפםור 27.החלום הכי מעפן:להיות מושלם 28.הנשיקה הכי מעפנה: 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן:אין לי כזה בארון 30.משפט הכי מעפן: 31.האיבר בגוף הכי מעפן:תחת 32.הפורום הכי מעפן: 33.האתר הכי מעפן:נענע 34.השאלון הכי מעפן:(ואם אתם אומרים השאלון הזה אז אתם מעפנים...סתם כפרה עליכם!!!) 35.השאלה הכי מעפנה:מה חדש מה קורה

5.

1.השם הכי מעפן: יורם. 2.הגיל הכי מעפן: 30. 3.המקום הכי מעפן: אילת. 4.המין הכי מעפן: בנות. 5.הצבע הכי מעפן: ורוד. 6.המזל הכי מעפן: דלי. 7.השיר הכי מעפן: הו, יש המון. 8.הזמר הכי מעפן: הצל. 9.השחקן הכי מעפן: אנערף. 10.הסרט הכי מעפן: נמו?.. 11.הקליפ הכי מעפן: אנערף. 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך : יש המון. 13.הבן אדם הכי מעפן: יואב. 14.המתנה הכי מעפנה : נרות. 15.המאכל הכי מעפן: ג'חנון. 16.הממתק הכי מעפן: ביסלי. 17.המשחק הכי מעפן: אנערף. 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: אוטובוס. 19.החיה הכי מעפנה: חתול. 20.המקצוע הכי מעפן: ספורט. 21.הרגש הכי מעפן: אנערף. 22.הקללה הכי מעפנה : אנערף. 23.המילה הכי מעפנה : "מעפן". 24.החלום הכי מעפן: אנערף. 25.המוזיקה הכי מעפנה: פופ. 26.החג הכי מעפן: טו בשב"ט. יום אחד. / 27.החלום הכי מעפן: שוב?.. 28.הנשיקה הכי מעפנה: בלחי. 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: כולם, בערך. 30.משפט הכי מעפן: "יש עוד דגים בים". 31.האיבר בגוף הכי מעפן: בטן. 32.הפורום הכי מעפן: תיכוניסטים?... 33.האתר הכי מעפן: איזה אחד. 34.השאלון הכי מעפן:(ואם אתם אומרים השאלון הזה אז אתם מעפנים...סתם כפרה עליכם!!!) כפרה עליי. 35.השאלה הכי מעפנה: זו.

רונקי

New member
אחלה שאלון ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

1.השם הכי מעפן: נורית 2.הגיל הכי מעפן:14 3.המקום הכי מעפן: כל החורים[בד"כ חניונים של טיולים שנתיים] 4.המין הכי מעפן:תלוי 5.הצבע הכי מעפן:בז' 6.המזל הכי מעפן:סרטן 7.השיר הכי מעפן:סופרסטאר [אבל יש מלא] 8.הזמר הכי מעפן:מושיק עפיה,רון שובל, כל החדשים האלה שיש מהסוג שלהם מליונים 9.השחקן הכי מעפן: 14.המתנה הכי מעפנה : להביא סתם שקית במבה ..מדכא
15.המאכל הכי מעפן:גבינה לבנה על לחם שחור דלוח 16.הממתק הכי מעפן:ארטיק תותי פרוטי 17.המשחק הכי מעפן:קווקה דה לה אומה 18.הכלי תחבורה הכי מעפן:חד אופן 19.החיה הכי מעפנה:סנאי 20.המקצוע הכי מעפן:פקיד 21.הרגש הכי מעפן:מרמור 22.הקללה הכי מעפנה : מטומטם 23.המילה הכי מעפנה :אוף 32.הפורום הכי מעפן:פאזלים [!?], 35.השאלה הכי מעפנה:[בשאלון זה?] מה הקליפ הכי מעפן

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo163.gif

1.השם הכי מעפן: יששכר P: 2.הגיל הכי מעפן: ממ 13 סתם גיל מעצבן :> 3.המקום הכי מעפן:.. 4.המין הכי מעפן: בנים, כמובן 5.הצבע הכי מעפן: ירוק זוהר :\ חום 6.המזל הכי מעפן: ממ עקרב 7.השיר הכי מעפן: יש הרבה.. דיכאון :| 8.הזמר הכי מעפן: ממ ג'סטין :| אה ומייקל ג'קסון P: 9.השחקן הכי מעפן: ממ.. 10.הסרט הכי מעפן: ממ.. 11.הקליפ הכי מעפן: מ.. 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך: לוידעת :\ 13.הבן אדם הכי מעפן: יש הרבה :> 14.המתנה הכי מעפנה: ממ.. 15.המאכל הכי מעפן: ממ גזר :| 16.הממתק הכי מעפן: אין דבר כזה P: 17.המשחק הכי מעפן: אממ.. 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: סקטבורד P: 19.החיה הכי מעפנה: בואש? 20.המקצוע הכי מעפן: מתמטיקה :| ספורט 21.הרגש הכי מעפן: קנאה :< 22.הקללה הכי מעפנה: מנוולת 23.המילה הכי מעפנה: אשכרה, כפרה 24.החלום הכי מעפנה: .. 25.המוזיקה הכי מעפנה: דיכאון בע 26.החג הכי מעפן: מממ אף אחד :> 27.החלום הכי מעפן: .. 28.הנשיקה הכי מעפנה: בלחי P: 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: לא חסר.. 30.משפט הכי מעפן: ממ.. 31.האיבר בגוף הכי מעפן: אוזניים P: 32.הפורום הכי מעפן: ממ.. 33.האתר הכי מעפן: ממ.. 34.השאלון הכי מעפן:(ואם אתם אומרים השאלון הזה אז אתם מעפנים...סתם כפרה עליכם!!!) ממ.. 35.השאלה הכי מעפנה: מממ יש פה הרבה :>

Lucy987

New member
חח מצחיק השאלון הזה

1.השם הכי מעפן: אורטל 2.הגיל הכי מעפן: 16, 17 3.המקום הכי מעפן: תל אביב 4.המין הכי מעפן: נקבה 5.הצבע הכי מעפן: ורוד, ירוק 6.המזל הכי מעפן: סרטן 7.השיר הכי מעפן: כל שיר של היהודים 8.הזמר הכי מעפן: היהודים 9.השחקן הכי מעפן: וין דיזל 10.הסרט הכי מעפן: צ'אקי 11.הקליפ הכי מעפן: נו לא יודעת 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך : לא זוכרת 13.הבן אדם הכי מעפן: כולם 14.המתנה הכי מעפנה : עט 15.המאכל הכי מעפן: בורקס 16.הממתק הכי מעפן: רבע לשבע 17.המשחק הכי מעפן: רמי 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: אראבנה 19.החיה הכי מעפנה: אין חיה כזאת 20.המקצוע הכי מעפן: כימיה, ביולוגיה, מתמטיקה, תנ"ך, מחשבים 21.הרגש הכי מעפן: קינאה 22.הקללה הכי מעפנה : כל הקללות טובות. אין מעפנה 23.המילה הכי מעפנה : צילצול 24.החלום הכי מעפן: מפחיד 25.המוזיקה הכי מעפנה: פופ 26.החג הכי מעפן: טו בשבט 27החלופ הכי מעפן. היה כבר 28.הנשיקה הכי מעפנה: הראשונה 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: חולצה פרחונית 30.משפט הכי מעפן: אני אוהב אותך 31.האיבר בגוף הכי מעפן: אף 32.הפורום הכי מעפן: רוק. זונות שם לא רוציפ אותי. אבל ה האחלה פיפול. באמת 33.האתר הכי מעפן: לא יודעת 34.השאלון הכי מעפן:(ואם אתם אומרים השאלון הזה אז אתם מעפנים...סתם כפרה עליכם!!!) חחח 35.השאלה הכי מעפנה: יש לך כוח ללכת ברגל?

למעלה