השאלון המעפן !!

English Muffin

New member
השאלון המעפן !!../images/Emo13.gif

בנתיים היו לנו שאלונים רק על הדברים שאתה הכי אוהבים או הכי מאמינים בהם אז עכשיו אני רוצה שתענו על כל הדברים הכי מעפנים שלכם!! 1.השם הכי מעפן: 2.הגיל הכי מעפן: 3.המקום הכי מעפן: 4.המין הכי מעפן: 5.הצבע הכי מעפן: 6.המזל הכי מעפן: 7.השיר הכי מעפן: 8.הזמר הכי מעפן: 9.השחקן הכי מעפן: 10.הסרט הכי מעפן: 11.הקליפ הכי מעפן: 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך : 13.הבן אדם הכי מעפן: 14.המתנה הכי מעפנה : 15.המאכל הכי מעפן: 16.הממתק הכי מעפן: 17.המשחק הכי מעפן: 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: 19.החיה הכי מעפנה: 20.המקצוע הכי מעפן: 21.הרגש הכי מעפן: 22.הקללה הכי מעפנה : 23.המילה הכי מעפנה : 24.החלום הכי מעפן: 25.המוזיקה הכי מעפנה: 26.החג הכי מעפן: 27.החלום הכי מעפן: 28.הנשיקה הכי מעפנה: 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: 30.משפט הכי מעפן: 31.האיבר בגוף הכי מעפן: 32.הפורום הכי מעפן: 33.האתר הכי מעפן: 34.השאלון הכי מעפן:(ואם אתם אומרים השאלון הזה אז אתם מעפנים...סתם כפרה עליכם!!!
) 35.השאלה הכי מעפנה:

s h e e p i t

New member
עונה - בלי להעלב ../images/Emo3.gif

1.השם הכי מעפן: שרגא 2.הגיל הכי מעפן: 119 (תמיד מאחלים עד 120) 3.המקום הכי מעפן: בית. 4.המין הכי מעפן: נקבה. 5.הצבע הכי מעפן: חום. 6.המזל הכי מעפן: דלי. 7.השיר הכי מעפן: לא'דעת. 8.הזמר הכי מעפן: כל המזרחיים למינהם... 9.השחקן הכי מעפן: לא'דעת =\ 10.הסרט הכי מעפן: הכפר. 11.הקליפ הכי מעפן: =\ 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך : היו יותר מדי... 13.הבן אדם הכי מעפן: יש הרבה
14.המתנה הכי מעפנה : כסף =\ 15.המאכל הכי מעפן: קישוא. 16.הממתק הכי מעפן: פופקורן מתוק. 17.המשחק הכי מעפן: לא'דעת. 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: משאית. 19.החיה הכי מעפנה: קרציה. 20.המקצוע הכי מעפן: זבלן. 21.הרגש הכי מעפן: שנאה. 22.הקללה הכי מעפנה : ת'הומו. 23.המילה הכי מעפנה : בטטה. 24.החלום הכי מעפן: ליפול. 25.המוזיקה הכי מעפנה: מזרחית. 26.החג הכי מעפן: טו בשבט. 27.החלום הכי מעפן: שוב ? 28.הנשיקה הכי מעפנה: בראש כאילו בשיער למעלה.
29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: יש יותר מדי. 30.משפט הכי מעפן: כן ? יופי. 31.האיבר בגוף הכי מעפן: פופיק
32.הפורום הכי מעפן:
33.האתר הכי מעפן:
34.השאלון הכי מעפן:(ואם אתם אומרים השאלון הזה אז אתם מעפנים...סתם כפרה עליכם!!!) - לא'דעת... 35.השאלה הכי מעפנה: מה השעה ?

מסטולית

New member
תשובות לנוג המעפנה ../images/Emo3.gif ../images/Emo25.gif

1.השם הכי מעפן: נבות חחחחחחחח 2.הגיל הכי מעפן: 70 כי עומדים למות
3.המקום הכי מעפן: כפר בלום 4.המין הכי מעפן: גברים כמובן! 5.הצבע הכי מעפן: צהוב בעעע 6.המזל הכי מעפן: דלי... זה כזה מזל של מעפנים חחח 7.השיר הכי מעפן: 'זה היה ביתי' עם גינה ולולללל היה ביתי 8.הזמר הכי מעפן: קובי פרץ מעפן לאללה 9.השחקן הכי מעפן: לאדעת 10.הסרט הכי מעפן: כל מיני סרטים ישראלים... רובם מעפנים 11.הקליפ הכי מעפן: חחחחח הקליפ המעפן הזה עם צ'ינו שהם רבים על בחורה מעפנה וגם השיר מעפן של יהודה פוליקר 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך : חחחחחח שמתי חילזון על הכביש וחיכיתי שהוא יידרס 13.הבן אדם הכי מעפן: נוג
חחחח סתם אני מתה עליך
14.המתנה הכי מעפנה : גרבים זה מתנה של רוסים חחחח 15.המאכל הכי מעפן: אפרסמון בעעע 16.הממתק הכי מעפן: מרציפן זה ממש מעפן 17.המשחק הכי מעפן: מונופול פחחחח 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: הקלנוע של הזקנים והנכים והשילואים חחחח
19.החיה הכי מעפנה: חמוס 20.המקצוע הכי מעפן: מנקה רחובות וזה 21.הרגש הכי מעפן: אנאערף 22.הקללה הכי מעפנה : 'יא בן של נערת ליווי!!' [אמיתי, ידיד שלי אמר את זה] 23.המילה הכי מעפנה : אחושלוקי חחחחחחחחחחח 24.החלום הכי מעפן: מאיפה לי 25.המוזיקה הכי מעפנה: פופ ישראלי זה מעפן 26.החג הכי מעפן: ראש השנה די מעפן 27.החלום הכי מעפן: עוד פעם זה?1 יא נכהההההההה 28.הנשיקה הכי מעפנה: חחחח מה? 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: חחחחח כל החולצחות ביצפר 30.משפט הכי מעפן: 'יא בן של נערת ליווי!' 31.האיבר בגוף הכי מעפן: מה? חחח 32.הפורום הכי מעפן: רוני! חסמו אותי שמה :(( 33.האתר הכי מעפן: לא יודעת 34.השאלון הכי מעפן:(ואם אתם אומרים השאלון הזה אז אתם מעפנים...סתם כפרה עליכם!!!) שאלון עם שאלות מוזורת... לא יודעת 35.השאלה הכי מעפנה: "החלום הכי מעפן?"

English Muffin

New member
גילל חח../images/Emo99.gif

כפרה עליך הרגת אותי עם השאלה עם הקלנוע חחחחחחחח
וכן אני נכה כתבתי תשאלה עם החלום פעמיים אבל את יותר חח

מסטולית

New member
לא...

פשוט הכרתי מישהו שקוראים לו נבות... במשך די הרבה זמן קראתי לו גבות

English Muffin

New member
עונה לעצמי !!!!../images/Emo3.gif

1.השם הכי מעפן:חן 2.הגיל הכי מעפן:14 3.המקום הכי מעפן:רמת ישי
סתם לא חח נופית 4.המין הכי מעפן:הגבר!!!
5.הצבע הכי מעפן:כתום
6.המזל הכי מעפן:דגים 7.השיר הכי מעפן:תזיזי תישבן של שורטי וביגי 8.הזמר הכי מעפן:יורם גאון
9.השחקן הכי מעפן:בילי קריסטל 10.הסרט הכי מעפן:חלף עם הרוח 11.הקליפ הכי מעפן:לילות קסומים של שראל
12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך :חברה שלי הסניפה לורדים לצומי
13.הבן אדם הכי מעפן: אהמ...ברק
14.המתנה הכי מעפנה :מברשת שיניים
15.המאכל הכי מעפן:חמין
16.הממתק הכי מעפן:תפוצ'יפס עושה כואב בשפתיים ותמיד שמים בחטיפים האלה חצי שקית ריקה בלאט
17.המשחק הכי מעפן:מלחמה
18.הכלי תחבורה הכי מעפן:אוטובוס !!!!!
19.החיה הכי מעפנה:זבוב
20.המקצוע הכי מעפן:שרת בבצפר
21.הרגש הכי מעפן:קינאה
22.הקללה הכי מעפנה :מכשפה שכמותך
23.המילה הכי מעפנה :פראחים
24.החלום הכי מעפן:שחלמתי שחברה של ידיד שלי בהריון
25.המוזיקה הכי מעפנה:מוזיקה אפריקאית של אבא
26.החג הכי מעפן:טו בשבט כי אין בו חופש
27.החלום הכי מעפן:אופס כתבתי את זה פעמיים
28.הנשיקה הכי מעפנה:חבר שלי הראשון
29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן:טרנינג שלא עולה עלי
30.משפט הכי מעפן:30 שנה אני מחבל ולא ראיתי פצצה כמוך
31.האיבר בגוף הכי מעפן:הפופיק בישביל מה צריך אותו ?
32.הפורום הכי מעפן:פורום איסוף מפיות
33.האתר הכי מעפן:האתר של אגם רודנברג(אין לי מושג איך הגעתי לשם)
34.השאלון הכי מעפן:(ואם אתם אומרים השאלון הזה אז אתם מעפנים...סתם כפרה עליכם!!!)השאלון הזה עם האופנה רציתי להרביץ לבן אדם שכתב אותו
35.השאלה הכי מעפנה:אז מה חדש ?
חולה עליכם !!!

---->

1.השם הכי מעפן: רבקה 2.הגיל הכי מעפן: 10-12 3.המקום הכי מעפן: קרית מלאכי 4.המין הכי מעפן: זכר 5.הצבע הכי מעפן:בורדו 6.המזל הכי מעפן: ענארף 7.השיר הכי מעפן: היט מי בייבי וואן מור טיים של בריטני 8.הזמר הכי מעפן: דניאל בדינגפילד 9.השחקן הכי מעפן: 10.הסרט הכי מעפן: צעקה 11.הקליפ הכי מעפן: היט מי בייבי וואן מור טיים של בריטני 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך : ... 13.הבן אדם הכי מעפן: המנהל לשעבר של הבציפר שלי 14.המתנה הכי מעפנה : כול השטויות האלה מהחרסינה וזה 15.המאכל הכי מעפן: קניידלאכ 16.הממתק הכי מעפן: במבה אדומה 17.המשחק הכי מעפן: סוליטר 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: תלת אופן 19.החיה הכי מעפנה: חתול 20.המקצוע הכי מעפן:לשון 21.הרגש הכי מעפן: אהבה 22.הקללה הכי מעפנה : דביל 23.המילה הכי מעפנה : אז"ש 24.החלום הכי מעפן: "האביר על הסוס הבן...." (עלק!!!) 25.המוזיקה הכי מעפנה: כול הקלאסיקות האלה 26.החג הכי מעפן: טו בשבט 27.החלום הכי מעפן: לא היה את זה כבר??? 28.הנשיקה הכי מעפנה: במצח 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: פיג'מה עם דובים 30.משפט הכי מעפן: על הלב שלי אין מבצעים ואים הנחות - שברת שילמת ! ( = פרחות .. לכו תבינו אותם..) 31.האיבר בגוף הכי מעפן: האצבע הגדולה ברגל 32.הפורום הכי מעפן: משהו של החלפת מפיות.... 33.האתר הכי מעפן: של השיכבה שלי ! 34.השאלון הכי מעפן:(ואם אתם אומרים השאלון הזה אז אתם מעפנים...סתם כפרה עליכם!!!) אלון שהיה פה על שירים מועדפים של זמרים מעפנים (;מאיה בוסקילה , צביקה פיק ועועד מישהו שאני לא זוכרת..) 35.השאלה הכי מעפנה: מה הגיל שלך?

Sky F

New member
../images/Emo6.gif

קרית מלאכי באמת המקום הכי מעפן..חח סתם

קוקו 28

New member
תשובות בהתאמה

1.השם הכי מעפן: ים(נניח) 2.הגיל הכי מעפן: 13-15 3.המקום הכי מעפן: רואנדה, מחנה פליטים בלטה... 4.המין הכי מעפן: זכר 5.הצבע הכי מעפן: ורוד מסטיק 6.המזל הכי מעפן: אין 7.השיר הכי מעפן: שווווווובפ (של הנסון) 8.הזמר הכי מעפן: יש כ"כ הרבה...למשל אדם 9.השחקן הכי מעפן: עומר ברנע, כל הטלנובלות 10.הסרט הכי מעפן: עם פריס הילטון, יום בניו יורק או משהו. 11.הקליפ הכי מעפן: לא רואה קליפים 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך : לא יודעת. 13.הבן אדם הכי מעפן: ? 14.המתנה הכי מעפנה : דיסק שיש כבר, ולא אוהבים 15.המאכל הכי מעפן: כבד 16.הממתק הכי מעפן: טופי חלב 17.המשחק הכי מעפן: ? 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: קורקינט 19.החיה הכי מעפנה: נחש? 20.המקצוע הכי מעפן: מורה, שוחק ושכר מינימום 21.הרגש הכי מעפן: מרירות 22.הקללה הכי מעפנה : עד כאן 23.המילה הכי מעפנה : הא? 24.החלום הכי מעפן: חלומות זה נייטרלי 25.המוזיקה הכי מעפנה: היפ הופ, דאנס, טראנס... 26.החג הכי מעפן: ט"ו בשבט, לא ממש חג 27.החלום הכי מעפן: שוב? 28.הנשיקה הכי מעפנה: לא מובן 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: ז'קט ירוק שאי אפשר לסגור 30.משפט הכי מעפן: יש הרבה 31.האיבר בגוף הכי מעפן: ??? 32.הפורום הכי מעפן: אני מתחילה לחשוב שזה... 33.האתר הכי מעפן:יש לי את האתרים הקבועים, והם 10 34.השאלון הכי מעפן:זה, והשאלון הגועלי 35.השאלה הכי מעפנה: קשה לבחור, כולן מפגרות למדי.

tuty fruty

New member
תשובות

מקווה לא להעליב אף אחד 1.השם הכי מעפן:אכזבה(כן כבר שמעתי על שם כזה) 2.הגיל הכי מעפן:10 3.המקום הכי מעפן:באר שבע 4.המין הכי מעפן:בנים(חחח..) 5.הצבע הכי מעפן:חרדל 6.המזל הכי מעפן:בתולה 7.השיר הכי מעפן:"אני לא זמין אני לא פנוי..." 8.הזמר הכי מעפן:מושיק עפיה (ע"ע שאלה 7) 9.השחקן הכי מעפן:אממ.. אניטה פללי? 10.הסרט הכי מעפן:אממ.. לא יודעת 11.הקליפ הכי מעפן:לא יודעת 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך :וואי אין לי מושג 13.הבן אדם הכי מעפן:לא יודעת 14.המתנה הכי מעפנה :משהו שלא ממש זקוקים לו 15.המאכל הכי מעפן:חצילים 16.הממתק הכי מעפן:אין! 17.המשחק הכי מעפן:לא יודעת 18.הכלי תחבורה הכי מעפן:עגלה 19.החיה הכי מעפנה:לא יודעת 20.המקצוע הכי מעפן:כמעט כל מקצוע 21.הרגש הכי מעפן:שנאה 22.הקללה הכי מעפנה :אין 23.המילה הכי מעפנה :כלח המילים שלא משתמשים בהם כבר 24.החלום הכי מעפן:לא יודעת 25.המוזיקה הכי מעפנה:מזרחית 26.החג הכי מעפן:שמחת תורה 27.החלום הכי מעפן:היה כבר! 28.הנשיקה הכי מעפנה:הייתה לי רק אחת! 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן:חצאית לבלט 30.משפט הכי מעפן:"אני כבר את הבגרות שלי עשיתי.." 31.האיבר בגוף הכי מעפן:הגבות למה הן משמשות? 32.הפורום הכי מעפן:לא יודעת! 33.האתר הכי מעפן:לא יודעת! 34.השאלון הכי מעפן:(ואם אתם אומרים השאלון הזה אז אתם מעפנים...סתם כפרה עליכם!!!)לא יודעת.. 35.השאלה הכי מעפנה:ששואלים מה קורה ואחרי זה שואל מה המצב או מה העיינינים?

NiKi†a

New member
חחחחחחח מעפן לגמרי ../images/Emo13.gif

1.השם הכי מעפן: אפריים P: 2.הגיל הכי מעפן: 50+ 3.המקום הכי מעפן: בני ברק? לאדעת 4.המין הכי מעפן: נקבה 5.הצבע הכי מעפן: ורוד 6.המזל הכי מעפן: טלה..בתולה 7.השיר הכי מעפן: מזרחית 8.הזמר הכי מעפן: חחחח וואי כמה יש 9.השחקן הכי מעפן: לאדעת 10.הסרט הכי מעפן: 11.הקליפ הכי מעפן: של זמרי ראפ...שוב בחורות חצי ערומות, שרשראות ובגדים ענקיים. 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך: המבחנים שלי. 13.הבן אדם הכי מעפן: חחח יש לי מלא בביצפר 14.המתנה הכי מעפנה: מסטיק?
15.המאכל הכי מעפן: אורז 16.הממתק הכי מעפן: במבה. 17.המשחק הכי מעפן: מחניים [שונאת את זה!] 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: טרקטור? P: 19.החיה הכי מעפנה: זבוב 20.המקצוע הכי מעפן: תנ"ך 21.הרגש הכי מעפן: קינאה 22.הקללה הכי מעפנה: דביל [אבל אני אומרת אותה הרבה
] 23.המילה הכי מעפנה: כפרה 24.החלום הכי מעפן: ? 25.המוזיקה הכי מעפנה: מזרחית 26.החג הכי מעפן: שבועות 27.החלום הכי מעפן: לא היה כבר? 28.הנשיקה הכי מעפנה: ..... 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: בטח איזו שימלה 30.משפט הכי מעפן: "אני מאושפזת עליך כפרהההההההההההה" 31.האיבר בגוף הכי מעפן: כפות רגליים? 32.הפורום הכי מעפן: חחחחח יש המון 33.האתר הכי מעפן: כנ"ל 34.השאלון הכי מעפן:(ואם אתם אומרים השאלון הזה אז אתם מעפנים...סתם כפרה עליכם!!!) השאלון הזה. 35.השאלה הכי מעפנה: "מה חדש?"

adis90

New member
הנה......./images/Emo29.gif

1.השם הכי מעפן: תאיר. כן כן יש שם כזה. וזה נוראאאא 2.הגיל הכי מעפן: 99 3.המקום הכי מעפן: כל ארצות ערב. 4.המין הכי מעפן: בנים כאילו דההההה?! 5.הצבע הכי מעפן: אפור. ככה. 6.המזל הכי מעפן: דגים. פחחחח 7.השיר הכי מעפן: "אני אפס" זה כ"כ מעפן!!!!! 8.הזמר הכי מעפן: בן ארצי. אם אפשר לקרוא לו זמר. 9.השחקן הכי מעפן: שחקני "חמורדים" 10.הסרט הכי מעפן: יש המוווון 11.הקליפ הכי מעפן: murder on the dance floor יכלה להוציא הרבה יותר מזה... 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך: לא יודעת(?) 13.הבן אדם הכי מעפן: מי שחיבר את השאלון הזה 14.המתנה הכי מעפנה : עיפרון(?) 15.המאכל הכי מעפן: ביצה. לא יודעת למה. 16.הממתק הכי מעפן: "ביצת הפתעה של קינדר!" סתם סתם במבה. 17.המשחק הכי מעפן: תיפסוני
18.הכלי תחבורה הכי מעפן: קורקינט 19.החיה הכי מעפנה: ג'וק 20.המקצוע הכי מעפן: תנכס 21.הרגש הכי מעפן: רחמים 22.הקללה הכי מעפנה : נשנש 23.המילה הכי מעפנה : "מעפנה" 24.החלום הכי מעפן: לא יודעת(?) 25.המוזיקה הכי מעפנה: לטינית 26.החג הכי מעפן: טו בשבט 27.החלום הכי מעפן: שאלתם כבר... 28.הנשיקה הכי מעפנה: נשיקה אסקימואית(?) 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: לא יודעת(?) 30.משפט הכי מעפן: "היפ היפ הריי" 31.האיבר בגוף הכי מעפן: מזה השאלות האלה?! 32.הפורום הכי מעפן: זה.רחמים. 33.האתר הכי מעפן: עוד לא הייתי באתר הכי מעפן. 34.השאלון הכי מעפן:(ואם אתם אומרים השאלון הזה אז אתם מעפנים...סתם כפרה עליכם!!!) אממ...טוב. 35.השאלה הכי מעפנה: זו.

../images/Emo6.gifחחחח עונה ../images/Emo70.gif

1.השם הכי מעפן: שימעונה
חחח דון את כאן?
... סתם ... שימעונה רולז
2.הגיל הכי מעפן: 40 - ביי ביי איש צעיר . היי איש מבוגר
3.המקום הכי מעפן: מקומות עם סכנה לחיינו
4.המין הכי מעפן:
חס וחלילה. אף מין. 5.הצבע הכי מעפן: כל צבע יכול להיות גם יפה וגם מכוער. תלוי בגוון שלו. 6.המזל הכי מעפן: דגים
אמרה דגים ושמה תמנון. חבל שאין מזל "תמנון" היה יכול להיות נחמד
7.השיר הכי מעפן: "זוזי זוזי"
8.הזמר הכי מעפן: כל המזרחים האלה שלא יודעים לשיר בעצם
9.השחקן הכי מעפן: לא יודעת 10.הסרט הכי מעפן: לא זוכרת 11.הקליפ הכי מעפן:
חחחחחח יש אחד. לא יודעת איך לתאר לכם אותו. אבל הוא מצחיק אותי כל פעם מחדש. ויש עוד אחד עם שתי זמרות אופרה שעולות לי על העצבים. 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך: אין לי שמץ 13.הבן אדם הכי מעפן: פודי
ואורטיז
14.המתנה הכי מעפנה: דאודורנט
15.המאכל הכי מעפן: בעע לאדעת 16.הממתק הכי מעפן:
אין כזה דבר 17.המשחק הכי מעפן: פאזל של פוקהונטס
אני זוכרת לפני כמה שנים נאבדו לי חלקים והייתי ממש מסכנה. 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: משאיות ענקיות ומעצבנות...וטרקטורים 19.החיה הכי מעפנה: ג'וק 20.המקצוע הכי מעפן: מתמטיקה 21.הרגש הכי מעפן: קנאה 22.הקללה הכי מעפנה:
כל הקללות יפהפיות
23.המילה הכי מעפנה: אנטישמיות 24.החלום הכי מעפן: חלום שחלמתי פעם
25.המוזיקה הכי מעפנה: מזרחית 26.החג הכי מעפן: כל חג שאין בו חופש
27.החלום הכי מעפן:
תחזור על עצמך? 28.הנשיקה הכי מעפנה: עם **** ***
בעע 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן:
אלה שכבר קטנים עלי
30.משפט הכי מעפן:
משפטי מורות למינהם. למרות שזה מצחיק. 31.האיבר בגוף הכי מעפן: אוזן
בשביל מה? בעצם לא...אפשר לשים עגילים
אז...אמממ....אין כזה
32.הפורום הכי מעפן: אין לי שמץ 33.האתר הכי מעפן:
זה יהיה רע להגיד את זה, אז אני לא אגיד. 34.השאלון הכי מעפן:(ואם אתם אומרים השאלון הזה אז אתם מעפנים...סתם כפרה עליכם!!!)
חחח לא זה דווקא שאלון חמוד. הכי מעפן זה מהשאלונים האלה שכל השאלות מסתמכות על תשובה אחת. זאת אומרת ששואלים אותך נגיד: "האם אתה אוהב את חנוכה?" ואתה אומר לא ... ואז: "למה אתה אוהב את חנוכה??"
וכל מיני כאלה
35.השאלה הכי מעפנה:
לא יודעת .

למעלה