השאלון הזה עשה לי חשק :)

השאלון הזה עשה לי חשק :)

צבע עיניים: כחול צבע שיער: חום צבע קיר בחדר: קרם עדין ולבן גועלי , תכף ירוק צבע מקלדת: שחור צבע פלאפון: כסוף עשית ישור שיניים: לא חחחחחח מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים: לפני חודש וחצי מתי בפעם האחרונה היית בירושלים: לפני חצי שנה יש לך חברים סטרייטים: כן יש לך חברים הומוסקסואליים: כן התחבקת: מי לא ? נמשכת למישהי תפוסה: חחחח לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא , רק שיש ת'סדר עולמי אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: ככןן במבה אייכס ! הלכת מכות: מממ.. הרכבת עדשות: לללאא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: המחשב מידי פעם מעצבן פגעת במישהו: לא זכור לי מה היה הספר האחרון שקראת: קריוס ובקטוס D: האם אתה חבר בכת, אם כן איזו: לא האם אתה חבר בכת השטן: לא מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת: כנפיים האם אתה סובל מפיצול אישיות: לינוי אומרת שכן , לא נראה לי למה תה הוא משקה אקזוטי: כייי .. כיי ...כייייי .. הלאה מה המסטיק האהוב עלייך: זוום אבטיח מישהו הציל את חייך: כן ! הברזת מבית-ספר: חחחחח ווא ווא כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: אמא ! הסרט האחרון שראית: קינג קונג רק ת'התחלה , אחד המשעממים ! שתית אלכוהול: לא שונא מישהו : כ=ן ! קורנפלקס אהוב: קראנץ' ספורט אהוב: שונאת מוזיקה אהובה: ישראלי להקה אהובה: סינרגיה דמות אהובה: רן דנקר זמר אהוב : אביב גפן מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת : לינוייייייייייייייייייי , כמובן ! מי האדם הקרוב אליך ביותר: לינוי חמדתי D: מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? עליתי על גג ונפלתי ממנו האם יש משהו שמפחיד אותך בעצמך : אדישות מה יש מחוץ לדלת של הבית: שטיח , השלט נפל מה השם הכי מצחיק ששמעת: קסם , משי מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת.: טיסה לארצות הברית , וווי היה מדהים , לפני שנתיייים ! איפה חגגת יומולדת אחרון: אם המושבות , בסתם חור שנכנסו בו 90 ילדים איך אתה הכי אוהב לבלות: בצחוקייייים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל: אממ עכשיו השעה 4 וחצי , אני ילך לישון עוד שעה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך: 8 ועשרים יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר: יש , לא לובשים אותה אבל החבר הכי טוב שלך לחיים : אוריאן יעקב החבר הכי טוב שלך מהתנועה : אבי המאמי החברה הכי טובה שלך לחיים: שקד בסון החברה הכי טובה שלך מהתנועה : לינוי יעקב ספר או סרט: סרט את\ה אוהב\ת את כתב יד שלך: לאאאא יש לך הרגלים רעים: קנאית , אדישה איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? " איזה עיניים יפות , בואי נחליף " את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? יפית מתעקשת להגיד שאותה ! את/ה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם יפית בטלפון האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר: לא מה היית לוקח איתך לאי בודד: את לינוי ות'טלפון שחית בעירום : לא התעלפת: וואי כן איזה חופריים אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה: מזדה 6 ללינוי כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך: ביום לא מתקרבת אליו , בלילה עד הבוקר .. ממממ 4 שעות עובד על אנשים בצ'אטים: עברה התקופה הזאת כמה מרקרים יש לך בקלמר: 3 וחצי אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר: פיסיקה וביולוגיה מה לא היית שם בסנדוויץ' : חמאת בוטנים נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית : ורוד ---> זה יפה איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר : מזעזע מה אתה רואה כשאתה יוצא המחדר שלך: את שוקו המעצבן מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה: לפני שנה , שפעת איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב : החדר של ההורים

אההההה נשמההה

בסוף הגעת גם לפה..חחח היית לוקחת אותי לאי בודד?!?! את בטוחה חחחח יאלללה הייתי ברוכה הבאה חחח זה מה שאומרים למי שמצטרף אזז ברוכה.. שבתתתתתת שלוםםםםם..

למעלה