א איירה גיינס New member 3/10/03 #42 נכון גיא לא ענה על... שאלה אז אין לו נקודה! מכיוון שהייתה פה אי הבנה אני יוותר על השאלה שלי ומי שפתר אותה (או יותר נכון פתר שאלה אחרת) צריך עכשיו לשאול! וזה הונטר אבל כשאתה שואל תעשה את זה בשרשור חדש בבקשה
נכון גיא לא ענה על... שאלה אז אין לו נקודה! מכיוון שהייתה פה אי הבנה אני יוותר על השאלה שלי ומי שפתר אותה (או יותר נכון פתר שאלה אחרת) צריך עכשיו לשאול! וזה הונטר אבל כשאתה שואל תעשה את זה בשרשור חדש בבקשה
א איירה גיינס New member 3/10/03 #47 אנחנו מדברים... באי סי קיו אני ומאור!!! וכן אמרתי לו!!! וכן אני בן 15!!! וכן גם מאור!
מ מאור 87 New member 3/10/03 #48 כן, אני מכיר אותו.. הוא בכיתה י' בתל אביב, והוא בן 15.. נו, באמת נראה לך שהוא בן שנתיים בחיים לא פגשתי מישהו בן שנתיים שרואה "24" ועוד דן בזה בפורום באינטרנט..
כן, אני מכיר אותו.. הוא בכיתה י' בתל אביב, והוא בן 15.. נו, באמת נראה לך שהוא בן שנתיים בחיים לא פגשתי מישהו בן שנתיים שרואה "24" ועוד דן בזה בפורום באינטרנט..
S shiva האלה ההורסת New member 4/10/03 #50 אוקי אז בן8. הוא כזה אינפאנטילי שזה מרתק! אין לו בעיות\פיגור
D De fire New member 4/10/03 #53 שיוה, אני מבין שהוא מרגיז אותך פה ו ושם, ואכן לפעמים יש לו הודעות קצת(עד הרבה) ילדותיות, אבל נראה שממש שמת אותו למטרה ולא תרפה עד שתיירט אותו.. תרגיע קצת..
שיוה, אני מבין שהוא מרגיז אותך פה ו ושם, ואכן לפעמים יש לו הודעות קצת(עד הרבה) ילדותיות, אבל נראה שממש שמת אותו למטרה ולא תרפה עד שתיירט אותו.. תרגיע קצת..
א איירה גיינס New member 4/10/03 #55 שתוק כבר יא נודניק!!! מההתחלה שאתה הגעת כבר לפורום הייתה ממש נודניק אידיוט וסתכל על השם שלך! יא קוקסינל אוטיסט!!!
שתוק כבר יא נודניק!!! מההתחלה שאתה הגעת כבר לפורום הייתה ממש נודניק אידיוט וסתכל על השם שלך! יא קוקסינל אוטיסט!!!
D De fire New member 4/10/03 #57 די כבר עם זה! שניכם! גנון ../images/Emo95.gif עשיתם פה. איפה לעזאזל המנהלים למנוע כאלה דברים?
C cj20 New member 4/10/03 #58 ../images/Emo45.gif ההודעות בין אלמוג לתומס היו פשוט מתקתקת... זה היה ברור שזה יגיע לזה בסוף... בטח כשהמנהלים יכנסו הם ימחקו...
../images/Emo45.gif ההודעות בין אלמוג לתומס היו פשוט מתקתקת... זה היה ברור שזה יגיע לזה בסוף... בטח כשהמנהלים יכנסו הם ימחקו...