NORTON UTILITES, בבקשה, עזרו לי!!!../images/Emo62.gif
כש אני התקנתי Norton Utlites 2002 פתאום באמצע התקנה, ההתקנה עצרה, אני עשיתי CTRL+ALT+DEL, NORTON UTILITES, END TASK בגלל שבחלון ההתקנה לא היתה אופציה סגור. אחרי זה בPROGRAM FILES הופיעה תיקיה של Norton Utlites 2002 אבל שם היתה תיקיה NSS והיא היתה ריקה, והיו שם עוד קבצים של התוכנה, ובPROGRAMS שמגיעים אליה דרך: START, OPEN, PROGRAMS,גם היתה תיקיה של Norton Utlites 2002 אבל בה לא היו תיקיות, רק קבצים. כש אני הלכתי לADD REMOVE PROGRAMS וניסיתי להסיר אתNorton Utilites 2002קיבלתי הודעה: Unable to copy the installation log file to temporary location ´C:\WINDOWS\_detmp 1´. Please ensure enough spase available for thise file. אחרי שעשיתי RESTART כש ניסיתי שוב להסיר את התוכנה קיבלתי הודעה: The log file ´C:\Program files\Norton Utilites\Unist.isu´is not valid or the data has been corrupted. Uninstallation will not continue. אם זה חשוב מותקן אצלי במחשב NORTON CLEAN SWEEPו NORTON INTERNET SECURITY, ויש לי מערכת הפעלה: WINDOWS 98 SE. מה אני צריכה לעשות כדי להסיר את NORTON UTILITES???? בבקשה תעזרו לי!!! תודה מראש לכולם שיענו, דיאנה