השאלה שלי:

R u b i n s h

New member
השאלה שלי:../images/Emo53.gif../images/Emo63.gif

האם אפשר להתקין ביחד את Norton Internet Security ואת Norton Utilites, הם לא מפריעים זה לזה????? ועוד העם באמת כדאי להתקין Norton SistemWorks במקום Norton Utilites???? תודה מראש, דיאנה

LordNor

New member
ולשאלה שלך...

כן, אפשר להתקין את שניהם בלא הפרעה..(לא, הם לא מפריעים אחד לשני) ולשאלה השניה שלך, אתה יודע שבנורטון סיסטםוורק יש כמה תוכנות? כגון אנטי וירוס,יונטליס,גוסט,קליין ועוד.. הכל בחבילה אחת. ואם אתה רוצה כמה תוכנות של נורטון אז מומלץ להתקין סיסטםוורק. בהצלחה בבחירה..

R u b i n s h

New member
קודם כל, תודה על התשובה...

ואכשו יש לי בעיה: אני התקנתי כבר NORTON INTERNET SECURITY וNORTON CLEAN SWEEP וכש אני נסיתי להתקין את Norton Utlites 2002 פתאום באמצע התקנה, ההתקנה עצרה, אני עשיתי CTRL+ALT+DEL, NORTON UTILITES, END TASK בגלל שבחלון ההתקנה לא היתה אופציה סגור. אחרי זה בPROGRAM FILES הופיעה תיקיה של Norton Utlites 2002 אבל שם היתה תיקיה NSS והיא היתה ריקה, והיו שם עוד קבצים של התוכנה, ובPROGRAMS שמגיעים אליה דרך: START, OPEN, PROGRAMS,גם היתה תיקיה של Norton Utlites 2002 אבל בה לא היו תיקיות, רק קבצים. כש אני הלכתי לADD REMOVE PROGRAMS וניסיתי להסיר אתNorton Utilites 2002קיבלתי הודעה: Unable to copy the installation log file to temporary location ´C:\WINDOWS\_detmp 1´. Please ensure enough spase available for thise file. אחרי שעשיתי RESTART כש ניסיתי שוב להסיר את התוכנה קיבלתי הודעה: The log file ´C:\Program files\Norton Utilites\Unist.isu´is not valid or the data has been corrupted. Uninstallation will not continue. יש לי מערכת הפעלה: WINDOWS 98 SE. מה אני צריכה לעשות כדי להסיר את NORTON UTILITES???? תודה מראש, דיאנה

R u b i n s h

New member
קודם כל, תודה לך על התשובה...../images/Emo51.gif

ואכשו יש לי בעיה: אני התקנתי כבר NORTON INTERNET SECURITY וNORTON CLEAN SWEEP וכש אני נסיתי להתקין את Norton Utlites 2002 פתאום באמצע התקנה, ההתקנה עצרה, אני עשיתי CTRL+ALT+DEL, NORTON UTILITES, END TASK בגלל שבחלון ההתקנה לא היתה אופציה סגור. אחרי זה בPROGRAM FILES הופיעה תיקיה של Norton Utlites 2002 אבל שם היתה תיקיה NSS והיא היתה ריקה, והיו שם עוד קבצים של התוכנה, ובPROGRAMS שמגיעים אליה דרך: START, OPEN, PROGRAMS,גם היתה תיקיה של Norton Utlites 2002 אבל בה לא היו תיקיות, רק קבצים. כש אני הלכתי לADD REMOVE PROGRAMS וניסיתי להסיר אתNorton Utilites 2002קיבלתי הודעה: Unable to copy the installation log file to temporary location ´C:\WINDOWS\_detmp 1´. Please ensure enough spase available for thise file. אחרי שעשיתי RESTART כש ניסיתי שוב להסיר את התוכנה קיבלתי הודעה: The log file ´C:\Program files\Norton Utilites\Unist.isu´is not valid or the data has been corrupted. Uninstallation will not continue. יש לי מערכת הפעלה: WINDOWS 98 SE. מה אני צריכה לעשות כדי להסיר את NORTON UTILITES???? תודה מראש, דיאנה

R u b i n s h

New member
NORTON UTILITES, בבקשה, עזרו לי!!!../images/Emo62.gif

כש אני התקנתי Norton Utlites 2002 פתאום באמצע התקנה, ההתקנה עצרה, אני עשיתי CTRL+ALT+DEL, NORTON UTILITES, END TASK בגלל שבחלון ההתקנה לא היתה אופציה סגור. אחרי זה בPROGRAM FILES הופיעה תיקיה של Norton Utlites 2002 אבל שם היתה תיקיה NSS והיא היתה ריקה, והיו שם עוד קבצים של התוכנה, ובPROGRAMS שמגיעים אליה דרך: START, OPEN, PROGRAMS,גם היתה תיקיה של Norton Utlites 2002 אבל בה לא היו תיקיות, רק קבצים. כש אני הלכתי לADD REMOVE PROGRAMS וניסיתי להסיר אתNorton Utilites 2002קיבלתי הודעה: Unable to copy the installation log file to temporary location ´C:\WINDOWS\_detmp 1´. Please ensure enough spase available for thise file. אחרי שעשיתי RESTART כש ניסיתי שוב להסיר את התוכנה קיבלתי הודעה: The log file ´C:\Program files\Norton Utilites\Unist.isu´is not valid or the data has been corrupted. Uninstallation will not continue. אם זה חשוב מותקן אצלי במחשב NORTON CLEAN SWEEPו NORTON INTERNET SECURITY, ויש לי מערכת הפעלה: WINDOWS 98 SE. מה אני צריכה לעשות כדי להסיר את NORTON UTILITES???? בבקשה תעזרו לי!!! תודה מראש לכולם שיענו, דיאנה

R u b i n s h

New member
Norton System Doctor../images/Emo53.gif../images/Emo16.gif

שלום, יש לי שאלה: אילו פונקציות יש בNorton System Doctor שנמצא בחבילה של Norton utilites??? כדאי להשתמש בהם, או לא ואיך????? מה עומר חלון CPU Usage, ששם כל הזמן משתנה מספר עם אחוזים???? תודה לכולם שיענו, דיאנה

למעלה