השאלה השניה

השאלה השניה ../images/Emo22.gif

שלום וברוכים הבאים למפקד האינטיליגנציה! בגלל שרשמית יום ראשון כבר התחיל, ובגלל שהבטחנו שנגוון בשעות, אז הנה השאלה השניה. להזכירכם: את התשובות יש לשלוח אך ורק במסר לשם המשתמש הנ"ל! תשובות שתכתבנה ע"ג הפורום תמחקנה לאלתר. כל עונה נכונה על כל הסעיפים שבשאלה יזכה בנקודה.
השאלה של היום
לובשי הג'ינס יבינו מיד: מלבד הכיסים הרחבים שניתן להכניס אליהם את כל הבית [פלאפון, מפתחות, ארנק, סיגריות, עטים, מחברות, קלסרים ותמונות של מירי בוהדנה במערומיה] יש גם כיס צמוד בג'ינס. מה היה תפקיד הכיס הצמוד במקור ואיך קראו לו בעבר
בהצלחה

ShukyD

New member
גם לא אשמתנו

כי מספיק שעוד מישהו אחד יענה יחד איתה על כל השאלות בשביל שהיא תנצח ולא הוא

אוי...

כואב לך שעניתי על השאלה נכון? תחיה עם זה... מה אני אגיד שכל מערכת המסרים שלי לא עובדת ועכשיו אני לא אוכל כלל להשתתף במשחק אני חיה עם זה! זה בסך כל משחק!!! תפסיק להתבכיין כמו ילדה בת 6 "למה היא מקבלת ואני לא?"

ShukyD

New member
לא מתבכיין

לא כואב לי שאני לא קיבלתי ואת כן מפריע לי שאולי בגלל הנקודה הזאת מישהו אחר לא יכול לנצח אני אין מצב בעולם שאני אדע הכל אבל מישהו אחר כן ולא מתבכיין..

Drorrrrrr

New member
יואב.

זו ההחלטה ואין מה להתווכח איתה. אם גם אתה היית עונה ע"ג הפורום, אולי גם היית מקבל נקודה. וזכור שכן אמרתי לך: "תענה גם אתה", ואמרת: "לא, לא". היא תקבל נקודה, וזהו.

ShukyD

New member
כי מה ההגיון

יכולתי להעתיק ממנה את התשובה באותה מידה יכולתי לדעת את התשובה והיית חושב שהעתקתי ממנה ואמרת זה שעונה ראשון תשובה מלאה ואמרתי לך שאני יודע שזאת התשובה אז מה ההגיון בכל מקרה אם אין מה להתווכח אני לא מתווכח

Drorrrrrr

New member
לעיתים זה קורה

אבל יש רובוט בתפוז שמעלה את ההודעות הנעוצות, הוא עובר בפורומים פעם בכמה זמן.

חןשסק

New member
אני יודעת את התשובה

ואני גם יודעת איפה לחפש, אבל אין לי כוח

למעלה