השאלה הקודמת שלי

geashono

New member
השאלה הקודמת שלי

טוב נראה שאף אחד לא מתייחס אלי זו שאלה של מתחילים אז תעזרו בבקשה! אני יסביר מה עשיתי ואולי מישהו יעזור לי יש לי כמה דפים שמורכבים מטבלה של כל הרשומות ללא אפשרות לשינוי ומתחת טבלה(או איך שקוראים לזה) שמציג רשומה אחת שבה יש אפשרות לשינוי מחיקה וכולי מה שרציתי זה שיהיה דף אחד שיציג את הטבלה הראשונה ודף שיציג את הטבלה השנייה ושאני יוכל להגיע אליהם לחוד דרך התפריט מה שעשיתי זה בניתי יוזר קונטרול העתקתי אליו את הקוד של הדף ובניתי שתי דפים שמקבלים את הנתונים מהיוזר קונטרול רק שביוזר קונטרול הויזבל מוגדר לפאלס ב2 הטבלאות וכאשר כל דף נטען הוא משנה לטרו את הויזבל של הטבלה שהוא רוצה להשתמש בה לדעתי זה לא פיתרון טוב אשמח אם מישהו ימליץ לי על שיטות יותר טובות

HaRmosh

New member
שאלה

הטבלה השניה מציגה פרטים של רשומה ספציפית מהטבלה הראשונה ? הבנתי נכון ?

geashono

New member
הטבלה השנייה

מציגה בעיקרון רשומה אחת מהטבלה הראשונה יש גם אפשרות לחיפוש רשומה והצגתה בעיקרון יש data sorce נפרד לטבלה השנייה אבל יש תלות בכמה דברים בין הטבלה הראשונה דטא גריד לבין הטבלה השנייה(בעיקר בקטע התכנותי) כך שאני צריך לכלול את שתיהם בדף אחד

24sharon

New member
רק להיות בטוחה

אתה רוצה להעביר את הקוד של הרשומה לדף השני על מנת שבדף השני יוכלו לעדכן / למחוק. הדרך הפשוטה (והפופולרית) לעשות את זה באמצעות queryString זאת אומרת אתה מעביר את מפתח הרשומה בשורת הכתובת משהו כזה. www.aaa.co.il/mySecondPage.aspx?id=3 ואז בדף השני אתה מציג את הנתונים לפי הנתונים בQS. כל זאת במידה והבנתי את שאלתך, אבל זה ממש בספק.

geashono

New member
לא אני מתכוון

יש לי דף עם טבלה של כל הרשומות בטבלה זו לא ניתן לעשות שינויים ויש לי עוד טבלה בהמשך אותו דף שמכילה רק רשומה אחת כל פעם שבה אני משנה ומוסיף אני רוצה למצוא דרך נורמאלית שאני יוכל לקרוא לטבלה אחת בדף אחת ולדף אחר בשביל הטבלה השנייה כל זה מכיוון שאני רוצה שהמשתמש יוכל לבחור האם הוא רק רוצה לקרוא את הרשומות או שהוא רוצה לשנות אני רוצה שאני יוכל להכניס את הפיצול הזה גם ב sitemap כדי שזה יראה גם בתפריט על ידי view אני יכול לפצל את 2 הטבלאות אבל אני לא יכול להכניס את זה ל sitemap ניתן לבנות 2 דפים נפרדים אבל ישנם קשרים בין 2 הטבלאות ואני לא יודע איך הם יתקשרו אם הם יהיו ב 2 דפים נפרדים אז אני רוצה להיות עם-ששתיהם יהיו באותו דף ולהרגיש בלי-שבתפריט הם יהיו ב 2 דפים תודה על העזרה

geashono

New member
תודה על הנסיון

אבל הבעיה שלי היא לא איך לקשר בין הטבלה של כל הרשומות לטבלה של רשומה בודדת את זה אני עושה הבעיה שלי היא איך לגרום שאע"פ ש2 הטבלאות מופיעות באותו דף כמו בדוגמה שהבאת אני יוכל להציג כל טבלה בדף לחוד בלי קשר לטבלה השנייה דהיינו: יש לי דף נגיד Tables.aspxa ואני רוצה שיהיה אפשרות לפצל את הדף ל 2 שיהיה table1.aspx ו table 2.aspx כמו שציינתי הצלחתי לעשות את זה בדרך עקומה על ידי שעשיתי יוזר קונטרול והעתקתי לתוכו את 2 הטבלאות ושפכתי את היוזר קונטרול ל2 דפים חדשים ורק עשיתי על ידי findcontrol שיהיה אפשר לראות בכל דף טבלה אחת בלבד ואז כביכול יש דף לכל טבלה אבל אני בטוח שיש דרך יותר נורמאלית להפריד דף אחד ל 2 דפים חשבתי שלא עונים לי כי זה פשוט מדי ולא כי לא מבינים את השאלה

למעלה