השאלה הכי שחוקה....

HyPeR SoNiC

New member
אמרתי כבר שזה לא מדע מדוייק?

כי לפי התגובות שלכם, נדמה שלא..... למרות שעד כמה שאני זוכר, אמרתי את זה עשרות פעמים בדיון הזה..... הדוגמה שהבאתי הייתה סתם.... שוב, אתה לא יכול להוכיח דברים כאלה ולהסביר אותם ע"פ חישובים מתמטיים וסטטיסטיים. זה פשוט לא ישקף את המצב בחברה. אין מה לעשות.... אבל לפי עובדות בשטח, גברים שוכבים עם יותר נשים מאשר נשים עם גברים. וכדי להגיע למסקנה הזאת, אתה לא צריך מחשבון. אתה פשוט צריך לצאת לשטח ולראות מה קורה בחברה סביבך...

BugaBuga

New member
אחי...

Lanni בוא נתפשר על זה שהוא רוצה כי הוא צריך
הייפר סוניק, אין פה שום סטטיסטיקה או מדע מדוייק. מה שכן יש פה זה הגיון פשוט. "גברים שוכבים עם יותר נשים מאשר נשים עם גברים" זה משפט שסותר את עצמו.

HyPeR SoNiC

New member
אז בוא נעשה תיקון קטן לניסוח...

לרוב, בנים שוכבים עם יותר בנות שונות מאשר בנות עם בנים שונים.... יעני מספר הפרטנרים שהבן אדם היה איתו..... יותר גבוה אצל הבנים מאשר אצל הבנות.... סבבה?

BugaBuga

New member
קובי כבר הסביר פה למטה

את ההבדל בין שתי הגישות שלנו. אתה מסתכל על המיינסטרים (מה שדרך אגב גם לא בדוק), בעוד שאני מסתכל על כולם כולל כולם. השינוי ה"קטן" בנוסח שלך מכניס את מה שאתה אומר לעניין של המיינסטרים וזה כבר יותר הגיוני. בכל מקרה.. אני אומר לך שיש בנות שאפילו אם הן ידידות ממש טובות שלך לא תמיד אתה תהיה זה שתדע על כל הבנים שהן עשו. ככה זה בנות, לפעמים מתביישות, לפעמים לא זוכרות, לא רוצות לזכור וכו' וכו'.

וזה כמובן בולשיט ../images/Emo67.gif../images/Emo68.gif../images/Emo70.gif

ולא יכול להיות נכון בשום מצב. גם אם תצעק 100 פעמים שזה לא מתמטיקה. וקראתי כל מה שכתבת בשירשור והתגלגלתי מצחוק.
ניסוי בשבילך: תעשה סימולציה. קח X גברים ו-X נשים, ונסה לסדר את העניינים ככה שלגברים יהיו יותר פרטנרים בממוצע מאשר הנשים. אני מגלה לך בסוד: לא תצליח. תמיד תגלה שמספר הפרטנרים הממוצע שווה בדיוק לגברים ולנשים. ככה זה המתמטיקה - מה לעשות. והיא לא תשתנה גם אם תשאל אלף חברים וחברות שלך על מספר הפרטנרים.

HyPeR SoNiC

New member
אני לא מכחיש כלום

אבל כמו שיש נשים ששוכבות עם כל דבר שיש לו זין, יש גם בתולות בנות 30.... וכנ"ל וגבי בנים.... אבל אלה מקרים קיצוניים, ואפילו בסטטיסטיקה יש כאלה. אני לא דיברתי על מקרים קיצוניים. אני מדבר על ממוצע. אני מדבר על רוב. ובקשר להפרשים, אני חושב שהטיגריס הלבן מיצה את כל מה שרציתי להגיד על זה. אז אין טעם שאני אחזור על דבריו.

Cobe1982

New member
היא נהנתה? זה העיקר..

ואגב, גם לשרמוטים אין הרבה כבוד אצלנו בחבר`ה. יש לי חבר ששכב עם 15 בנות, וזוכה להמון מבטים עקומים..

seeyou

New member
נורמה חברתית!../images/Emo8.gif

יחסי מין זה תהליך ביולוגי של רוב החי והצומח בני אדם, בכול הזמנים, בכול העולם, בכל הדתות "חשבו" אחרת.....ועדיין חושבים כך ברוב החוגים הנוצצים של המערב.. בפיזיקה יש פעולה ותגובה ביחסי מין אין! אם בחורה למטה או למעלה...הבחור מזיין אותה! בדרך כלל חשוב מה אנו עושים - אבל חשוב יותר איך אנו מפרשים... כאשר הייתי נער אחרי ששכתי פעם הראשונה שאלתי את עצמי : - האם גם אמא שלי עושה אותו דבר? אז לא יכולתי לקבל את הדבר הזה. אז לא קוראים לזה זיון-קוראים לזה "לעשות אהבה"... יוסי

Cobe1982

New member
ה-קובי! נחלץ להשליט סדר בבלאגן...

אז כדי לעזור לכם לסיים את הדיון הנפלא (שאגב, איבד לחלוטין את משמעותו, שכן הוא נסוב, בעצם, סביב עניין שולי ולא סביב שאלתה של הסנדלרית..) החלטתי לפתוח כאן תגובה חדשה. אז ככה: כן, רוב הבנים שכבו עם יותר פרטנריות מאשר רוב הבנות. מה זה אומר? שבאיזור המיין-סטרים, ממוצע הפרטנריות לגבר הוא נניח, 5, לעומת הנשים, שנהנו, נניח, מ2 פרטנרים בלבד. עד כאן סבבה? מסתדר מהבחינה הביולוגית? כן. הסוציולוגית? כן. המתימטית? לא. יופי. אז איך מסבירים את העניין מבחינה מתימטית? ככה, דיברנו על מיין-סטרים. מה לגבי הקיצונים? אם מתוך 100 גברים 80 שכבו עם 5 נשים, 2 עם אף אחת, 2 עם אחת, 2 עם 2, 2 עם 3, 2 עם 4, 2 עם 6, 2 עם 7, 2 עם 8, 2 עם 9, ו2 עם 10, הרי שהממוצע הוא 5 פרטנריות. זיינים גדולים עשו את זה עם 9 או 10 בנות. לעומתם, מתוך 100 נשים, 90 שכבו עם 2 פרטנרים, 3 עם אף אחד, 3 עם אחד בלבד, 2 עם 3 פרטנרים, והשוס, עוד 2 "שרמוטות", ששוכבות עם 212 פרטנרים. המשך->

Cobe1982

New member
המשך

אז מה יצא? גם לבנות יש ממוצע 5 פרטנרים, אבל בחורה `נורמלית` (לא ממוצעת!) שכבה רק עם 2, ואילו רוב הבנים התאימו לממוצע. כמובן שהמספרים פיקטיביים, אבל זה הרעיון הכללי. בעוד שחברים `זיינים` שלי שכבו עם 15-20 בנות בגיל 20, פגשתי פעם איזו ילדה בת 16 שהספיקה לעבור 60 פרטנרים. מה לעשות, לבחורה שהולכת עם זה עד הסוף יהיו יותר, כי בואו נכיר בעובדות- לבנות יותר קל להשיג זיון. ונכון, זה רק השוליים, אבל זה מה שמשפיע על הממוצע. בחורה אחת כזאת יכולה להיות ה5 מעל הממוצע של 12 בנים. יופי? יופי. עכשיו לנקודה האחרונה: אנחנו שקרנים. לא יעזור בית דין, בנים ינפחו, בנות יקצצו. יפה שהחזקת ידיים עם ילדה מהכיתה שלך בכיתה ג, אבל זה לא סקס.. ונחמד שהיית אחרי 4 ליטר וודקה, אבל סקס עם ידיד כשהיית שיכורה עדיין נחשב... זהו!

למעלה