השאלה הכי דחופה שיש!!!!!

Ash Black Queen

New member
השאלה הכי דחופה שיש!!!!!

יש לי נייטלייף. בניתי סימית והיא התחתנה עם ערפד (הפכה להיות גם היא ערפדית כמובן), ונולדו לה בן ותאומים. היא עכשיו בהריון ממש מתקדם. מה הבעייה? עשיתי קוד moveobjects on כי בניתי עוד קומה בשביל התינוק החדש, הקלקתי עלייה ואז החזרתי אותה למקום שלה (איפה שהבן מהתאומים היה [לא ראיתי שהוא שם]) וראו כאילו הוא מסובב אותה וזרק אותה החוצה והיא כאילו לא במשפחה! היא כאילו נמחקה!! לא שמרתי את המשחק, אבל הפעם האחרונה ששמרתי הייתה שהיא הייתה בהריון עם התאומים והבית שלה היה לפני שיפוצים ענקיים שביצעתי. יש דרך להחזיר אותה?! מה בעצם עשיתי?! תודה... וזה דחוף!! מאוד!

B o B cat

New member
מוזר.

נראה לי שמה שעשית זה "מכרת" את הסימית שלך בטעות. אי אפשר לעשות הרבה עכשיו. הכי טוב זה לנסות שוב וזה בטוח עדיף על לאבד את הסימית שלך.

Ash Black Queen

New member
איך מכרתי? :-O

מה לנסות שוב?

B o B cat

New member
עם ה-moveobjects on

במצב בניה או קניה, נכון אפשר להחזיר דברים מהבית? זה מה שעשית עם הסימית שלך. אין ה-moveobjects on הזה עושה דברים מוזרים. פשוט תחילי שוב את הלידה והשיפוצים.

123SimSit

New member
חבל שלא שמרת...

לפני מלא זמן היו לי בבית שמונה סימים, ולא היה לי כח אליהם. אז מחקתי אותם עם הקוד, ויום למחרת, כשנכנסתי הביתה, הם עמדו בגינה כאילו הם עברו לבית עם צרכים כמעט מלאים!!! תנסי את זה עם אחד מהסימסים שלא אכפת לך מהם- תמחקי אותו ואז תלכי לשכונה- ותראי אם הוא חזר או לא.

למעלה