השאלה היא....?

strahd

New member
יש סדר קריאה

בעברית, יצאה רק הסדרה הראשונה והיא מונה ארבעה ספרים 1. מכשף - שוליה 2. מכשף - רבמג 3. קוץ הכסף 4. אפלה בסתאנון באנגלית יש עוד 2 ספרי מעבר, טרילוגייה המבוססת על משחקי מחשב שהתבססו על העולם, סדרה של ארבעה ספרים ועוד טרילוגייה חדשה והיד עוד נטויה. אני אישית לא כל כך אהבתי את מסעות הוקינג. מהספר הראשון שקראתי לא התלהבתי מכלום. לא עשה לי את זה. ריימונד פייסט, כותב הסדרה של מלחמת הבקיע הוא כותב ממש טוב והוא יודע לכתוב מיתולוגיה מרשימה.

Yanshoofy

New member
לא מסעות הוקינג...

אלא "המסע של הוקווד", מה שנקרא :"ממלכות האל". את הסדרה הזאת אני משוכנעת שקראת...

strahd

New member
כן, לזה התכוונתי

קראתי רק את הספר הראשון, בגלל זה לא זכרתי את השם, הזכיר לי יותר מדי את הוקמון של מורקוק (ספרים אדירים!!), ונתקע לי הפיזיקאי הזה מתוכנית שראיתי בערוץ Gameone. לא התחברתי לסדרה הזאת, לא יודע למה, לא חידשה לי כלום.

FiRePOweR

New member
לדעתי סדרה של הוקווד

דוקקא היתה מאד טובה למרות הסיום החלש. סדרה מאד טובה ומאד אהבתי שאתה מנסה לקשר את אירופה הישנה עם הרומאים והשבטים המוסלמים. אני אישית מאד ממליץ בחום.

Yanshoofy

New member
סדרה נחמדה עד ש..

מגיע הספר האחרון.. קנינו את כל הסידרה בבת-אחת ולאחרון לקח זמן לצאת לשוק.. חיכינו בסבלנות ןכשהוא סוף סוף יצא... גוואלד ממש נגמר גרוע. הרגשה שנגמרה לפול קארני המוזה והוא הגיע לגראנד פינאליה בלי אוויר לנשימה...

RoCKeR121

New member
סוף סוף יש פה שרשורים רציניים!

חבל לי שלא קראתי את רוב מה שדיברתם עליו...*מת להשתתף בדיון*

למעלה