הר הרצל. בנוהל.

הר הרצל. בנוהל.

מידי שנה בערב יום הזיכרון, אני מקבל טלפון מהדיה. אנחנו קובעים מי מביא השנה רכב, מי אוסף את מי באיזה שעה ותמיד, כל שנה, אחרי שהשיחה מסתיימת אני מטיל בספק את משמעות הנסיעה הזאת להר הרצל.

אםפי7

New member
היי בית גימל

כל כך מבינה אותך, ואנחנו בטח לא היחידים במצב הזה. הגבתי לבלוג שלך. ושולחת הרבה כוח המון שתוכל להמשיך.

יומטוב5

New member
ואני מהצד השני של המשפחה

אני התחתנתי למשפחה שכולה ומאז כל יום זכרון אני עולים לקבר ביום הזכרון ובגלל שעברו הרבה שנים גם ילדים שלי כבר גדולים ובאים איתנו או שהולכים לקברי החברים שאבדו כמוך במלמות נזהרת לא לכתוב בפירוט מדי כי לא יודעת מי עוד קורה רק שתדע לך שלנו מאד חשוב כאשר החברים מגעים. והמון תודה וחיבוק גדול

49צהוב

New member
כל שנה בערב יום הזכרון

כל שנה בערב יום הזכרון אנחנו מגיעים לאימו של בן כתתנו שנפל כל שנה מאז 1973 - כמעט- כמעט 40 שנה כולנו שם 7-8 בני כתה- מכל רחבי הארץ- 3-4 חברים שלו מהפלוגה.. מגיעים מרחוק,מאד רחוק מצטרפים גם חברתו לשעבר,וX שעזר בחיפושים וקרובי משפחה יושבים אצל אימו שכבר עברה את גיל 90- מזכירים את הזכרונות ומספרים את אותם סיפורים, כי מה כבר אפשר לספר שעוד לא סיפרנו- 38 שנים אחרי , על מי שחי 20 שנה בקושי.. פעם גם היינו נוסעים כל שנה להר הרצל- לא ביום הזכרון, אלא ב-ז' באדר- יום שכרון לחללים שלא נודע מקום קבורתם... וכל שנה אנחנו מקוים- שאולי בשנה הבאה-אולי אולי- כבר יהיה קבר לבכות עליו

למעלה