הר היהודים

הר היהודים

מקום בו זכתה יעל ארד במדליית הארד בג'ודו. אך חיפה לא יכלה לתת גול אחד? דוידוביץ פתח רגליים וארבעה גולים נכנסו אחד אחרי השני. לא נורא חיפה. זה קורה . אני מצטערת בשבילכם. ממני כינרת אחרת האדומה לעולמים

Bull Shit

New member
מתאבלים ביחד עם אוהדי חיפה..

כמו שאוהדי חיפה היו איתנו בהפסד לגלאזגו גם אנחנו אוהדי הפועל ת"א עם אוהדי חיפה בהפסד לאספניול..

danistar

New member
חבל חבל חבל

התוצאה לחלוטין לא שיקפה את המשקרה במגרש וההתפרקות הזאת לא מתאימה למכבי חיפה , חבל . בכל מקרה זה עוד שיעור בכדורגל האירופאי שאנחנו מקבלים ואולי בשנה הבאה תהיה קבוצה ישראלית שתעלה יותר גבוהה . אני אמרתי פעם ואומר שוב , באירופה אני עם כל קבוצה ישראלית ( כל עוד היא לא מול הפועל ) ומכבי חיפה בוודאי שבוודאי ( חיפאי או לא ?? ) . אז עכשיו לשמחתנו או לצערנו הפועל היא עדיין הקבוצה שהגיעה הכי רחוק במפעל אירופאי ..

ynyr

New member
ורק אוהדי בית"ר

נגד שתיהן... גם הפועל וגם מכבי יראו שנה הבאה מה זו עונה אירופאית

falson

New member
חבל שהפועל וחיפה לא הגיעו לגמר.כמוב

כמובן באירופה הצלחה לקבוצות הישראליות אבלל....אין מה לעשות אנחנו עדיין רחוקים שנות אור מאירופה כשמשחקים כל הליגה סטנגה הכדורגל לא מיתקדם יאלה הפועל חוזרים למקום השני היום

adi cb14

New member
פחחח תגיעו לאירופה תקבלו בראש...

אתה משחקים גרוע ומבקעים למרות שזה עדיף מהשאר הפועל כמו שהיא נראית היום שמשחקת גרוע ולא מבקיעה.

ynyr

New member
נו אז למה אתה פותח את הפה???

אתה אומר בעצמך שאנחנו עדיפים, אז איזו זכות דיבור יש לך? בלי קשר, הקבוצה שאתה רואה בבית"ר היום זה כלום לעומת הקבוצה שיבנו פה בשנה הבאה

"מתאבלים" ?!?! לא קצת הגזמת ?

יש דברים גרועים יותר מהפסדים צפויים מראש. הרי היה ברור שמכבי חיפה לא תהייה מחזיקת גביע אופ"א.

למעלה