הר הבית

Vendetta

New member
מצחיק, למרות שאני לא מופתע

שאלו סוג הדברים שמשעשעים אתכם.

CANDY MAN

New member
לא, שיהרגו עוד זה יותר טוב...

שימותו עוד אנשים על איזה מבנה מחורבן שלא אומר כלום לפחות לחמישה וחצי מיליון אנשים במדינה שלנו זה טוב...??!? תמיד הדוסים יודעים מה טוב בשבילנו ומה לא... אני חיי לפי היהדות ואני חוגג את חיי ישראל אבל אני לא רוצה לראות עוד דם נשפך בגלל חתיכת מסגד עלוב או מקדש עתיק.

Vendetta

New member
חמישה וחצי מיליון אנשים?

מאיפה הקרצת את השטות הזו? ומה הקשר לדוסים?

.המוסד

New member
דווקא לדוסים לא ממש איכפת מההר

נראה לי שקנדימן קצת נעול על דעות קדומות

Vendetta

New member
הוא בור ונבער, שממציא סטטיסטיקות

להנאתו, ואוהב להאשים מגזרים מסויימים מבני-עמו בכל צרותינו, ובכך מקבל את סיפוקו היומי.

CANDY MAN

New member
עלה והצלח בהשמדת העם שלך...

רק אחרי שתסתכל אחורה תבין שכל מה שרבת עליו הייה חתיכת מבנה מחורבן ושטח שגם ככה היה לא היה בשליטתך (נו עכשיו אתה תשאל כמו מפגר מי אמר שת"א וחיפה ונהריה הם שלי - לי אין כוח להתחכמויות ילדותיות) אני מאשים את הדוסים בהרבה דברים במדינה הזאת וזה יותר קשור לכפייה שלהם מאשר לעובדה שאני שונא אותם בגלל מה שהם (אם בכלל...) בכל מקרה, החמישה וחצי מיליון זה היה מספר של בערך מס´ האנשים במדינה הזאת כולה (כל ה-6.5מיליון) שממש לא מזיז להם הר הבית ושאר המבנים הלא חשובים האחרים. אני חשבתי שהערבים פרמטיבים אבל אתה גרוע בדיוק כמוהם... במקום להסתכל על ההווה ועל העתיד אתה מסתכל לך על העבר שכל צד כמובן מפרש אותו שונה מן הסתם... הוויכוח שלך ישאר נצחי כי אתה קיצוני בעוד שהוויכוח שלי יתקדם לכיוון השלום. ככה עשינו עם מצרים ככה עשינו עם ירדן ואני מקווה שכך נעשה עם הפלשתינאים. (אני נאלץ לא להזכיר את סוריה כי מבחינה צבאית אסור לנו לתת להם את רמת הגולן והחרמון - יש דברים שאסור לעשות וזה אחד מהם)

.המוסד

New member
מה קרה לך קנדימן?

האם לא היו לך אהבות בעבר? איך היית מרגיש לזכות באהבה עזה לאחר אלפיים שנים? הלא היית נלחם עליה? נהרג עליה? הלא אהבתך לה הייתה ממלאת אותך באומץ ותקווה? איכה היית רואה אדם המפקיר אהובתו? איכה אתה רואה עם המפקיר מולדתו? האם גם על אהובתך תוותר כאשר וויתרת על ארצך? הגם בה תתחלק? הגם לה תבוז כי היא "רק" מים וחול? היש רע שארצך היא אבן? ואהבתך חול? (כי מן עפר באת ואל עפר...) ולמה כעסך על העבר? העתיד עוד לא היה והוה, הנה חלף לו, באמת ניתן להביט אל העתיד ועבר לשכוח? האם הכל חישובים? הרק בגלל הגובה קובעים מה ולא נותנים? האין מקום לרגש? אהבה? המותר למכור מולדת? לכרות ברית עם הרוצחים?

CANDY MAN

New member
WOW טוב תקשיב, חבר...

אמרתי זאת בעבר ואני יאמר זאת שוב, אני אוהב את המדינה שלי יותר מכל דבר אחר בעולם, אני מתכוון להתגייס לצה"ל לתפקיד הכי קרבי שאוכל, אני מעוניין לתרום את ה-3 שנים שלי ויותר למען המדינה ואני רואה בזה זכות ולא חובה. אבל יש דבר קטן בעולם האכזרי שלנו שנקרא מציאות. יש מציאות שאפשר להשלים איתה מפני שהיא אינה פוגעת בך ויש מציאות שחייבים לחסל אותה מיד. מציאות אחת שקיימת היא מבחינה דמוגרפית - לנו יש את מדינת ישראל, והשטח שלה מספיק לנו לכל הדעות, לפלשתינאים יש את השטחים שלהם (מחוץ לקו הירוק שנקבע) שאלו שטחים שהרוב שם ערבי!, שחי שם, עובד שם ומרגיש ששם זה הבית שלו... עכשיו יש שתי אפשרויות: או שתתן לו את השטח הזה כדי שיקים עליו מדינה (וגם ככה השטח הזה מלא באנשים שהם לא אזרחי המדינה שלך-ע"ע פלשתינאים) או שתלחם איתם אל פיסת האדמה הזאת עד מוות (כשאתה כבר מבין שהחיים זה לא דבר מקודש אצלהם) - זה אולי נכון אם מדברים על ת"א חיפה ורמת-גן וכו´ אבל לא נכון על שטחים שהרוב הקיים והמוחץ בהם הוא ערבי מוסלמי. מציאות שנייה שאסור להשלים איתה היא מציאות הטרור. אני בטוח שאלו שהקימו את המדינה לא חלמו על כך שהנכדים והנינים שלהם יצטרכו להמשיך לסבול מטרור פלשתינאי שנגדו הם נלחמו כבר לפני 54 שנה! אסור לנו בתור מדינה להיכנע לטרור, אסור לנו לשבת בשקט כאשר אזרחי המדינה שלנו נטבחים למוות, ואסור לנו לשבת בשקט כאשר ילדה בת 5 נרצחת במיטתה. בעניין הטרור אסור שיהיו פשרות, אם הפלשתינאים אינם מסוגלים לעצור את הטרור אז שיבקשו ואנחנו נעשה זאת אבל אסור בשום פנים ואופן לתת לו לקבוע לנו את החיים. לפשרות והסכמים אפשר להגיע בעזרת דיבורים ולא בעזרת טרור (חבל שהעם הפלשתינאי שתומך כל כך בערפאת לא מבין זאת כי היה יכול להיות עכשיו שלום נצחי עוד מתקופת ברק בשילטון!) נ.ב אני מזכיר לחברי הפורום שאני ימני בדמי וכל קשר בין השמאל לביני הוא בגלל הסכמות על נושאים מסויימים ותו לא~!

קנדי מן קבל......

ח"ח (חיזוק חיובי).
קם לך פה מעריץ... הזדהיתי עם כל מילה שאמרת!

.המוסד

New member
לפלסטינים אכן מגיע מקום לחיות

בו, אבל ארץ ישראל שייכת לנו, לכן אין ספק שמגיע להם אוטונומיה ביש"ע, האוטונומיה תבלום את ההתקדמות הדמוגרפית מצד אחד אתה אומר שאסור לוותר למחבלים מצד שני אתה מוכן לכרות איתם הסכם שלום, הם אותם אנשים שאתה כל כך מתעב, ישראל צריכה להרוג את רוצחיה, לא לתת להם מארצה כמתנה שלום נצחי לעולם לא יהיה, לא בגלל שא"י היא מקום מיוחד אלא בגלל שאין דבר כזה, לא כאן ולא שם, מעבר לים החפץ בשלום ייכון למלחמה, אתה אינך מוכן למלחמה עבור ארצך, וגם לא בעבור המקום החשוב ביותר לעמך, הערבים יכולים להלחם עד מוות, עד מותם שלהם, אבל האם כל שדרוש כדי שאתה תתקפל ותיכנע זו הצהרת "מלחמה עד מוות"? אם זאת הרי לעולם נובס במלחמה, אף אם ננצח בקרב כזה או אחר, הרי לעולם לא נוכל "להילחם עד מוות", אין מקום לדיבורים עם האויב, את הרוצחים יש להרוג בקרב, אתה שכל כך כועס על זה שנרצחו אנשים בידי הפלסטינים, על מה אתה מלין? הרי אתה בעצמך אומר שרק כך תוותר על ארצך שלך, רק אם יהרגו בנו, אז על מה הצער במותם של ילדים?

CANDY MAN

New member
אני לא מרגיש שאני מוותר על כלום!

הרי בחיים שלך לא התקרבת לשטח שמאחורי הקו הירוק ובחיים שלך לא היית בעזה ובחיים שלך לא היית במזרח ירושלים!! על מה אתה נלחם? על שטח שנמצא בידי מישהו אחר? אז המפה מראה שהוא שלך אבל בת´כלס הוא לא קשור אלייך. וכשאני נותן לפלשתינאים מדינה אני לא נותן פרס לאף אחד. אתה הרי לא יכול להאשים את כוווול הפלשתינאים בפיגועים. נכון חלקם תומכים בהם וחלקם מבצעים אותם אבל יושב לו שם עם של 3.5 מיליון תושבים שחיים בלי מדינה. אני הדגשתי במה שכתבתי שחייבים להלחם בטרור מצד אחד כי הוא לא ימות לבד אבל זה לא קשור לכך שהפלשתינאים צריכים לקבל את כל השטחים שעליהם הם נמצאים (מאחורי הקו הירוק, ירושלים) ואז זה מה שייתן לי את השלום אז בבקשה. אתה לא מבין דבר אחד, מדינת ישראל היא מדינה אדירה עם פוטנציאל אדיר להשקעות, הרי עד הפיגועים היה פה שגשוג ותיירות ענקית יחסית למדינה קטנה כמונו. האזרחים פה יכולים לחיות חיי שפע ואפשר לסדר גם שלא יהיה פה מעמד נמוך בכלל אבל קודם כל אנחנו חייבים את השקט הפנימי שלנו. ברגע שניתן לערבים מדינה הם מצידי יירקבו להם במדינה שלהם ואנחנו נחיה פה. "וחי זאב עם כבש". אם יחזור הטרור? ניכנס בו בכל הכוח ובכל האמצעים אבל לא תמיד יש קשר ישיר בין העם המסכן לטרור הרצחני.

.המוסד

New member
אני דווקא כן עברתי את הקו ה"ירוק"

וכן הייתי ובמזרח ירושלים, אולי לא כמספר הפעמים שאני רוצה(מפאת גילי) אך היה בטוח שעוד אשוב ואבקר שם אינני מאשים את כל הערבים בפיגועים(אבל 92 אחוז מהם תומכים בפיגועים) מצד אחד אתה מביע רגש לערבים "עם בלי מדינה" מצד שני לא ממש איכפת לך "שיירקבו שם" למה שיירקבו תחת משטר דיקטטורה ולא יחיו תחת אוטונומיה דמוקרטית? כלכלה טובה תלויה במצב הביטחוני, וכנראה שאת המצב הביטחוני עדיף לייצב באמצעות הכרעה, מאשר בהסכמה עם הטרוריסטים אדמה של מישהו אחר? הלא זו אדמתנו? אבל אם הכל זה חיי שפע, אז כנראה שיש ביננו קצר, אני תמיד חשבתי שיש דברים יותר טובים מ"חיי שפע", חשבתי שגם אתה חושב כך

CANDY MAN

New member
מה לעשות, אני שטחי... אבל...

גדלתי במדינה שבה כסף נותן לך כוח וככה חונכתי, ללמוד, לקבל בגרות להרוויח כסף, להצליח בחיים ולתרום לכל מטרה שאני מאמין בה. ורק שתדע שכל עוד אתה חי פה ולא באירן או בעירק (ששם פשוט יקחו לך את מה שאתה מרוויח) אתה תרצה את חיי השפע שעליהם אנחנו מדברים. ואני צודק, מצד אחד צריכה להיות להם מדינה כי זה כורח המציאות אך מצד שני ממש לא איכפת לי מה יקרה להם במדינה שלהם!! מבין! אני לא אבא שלהם ולא אמא שלהם ואם הם חושבים שהם מספיק מפותחים כדי לקיים מדינה מבלי לרצוח אחד את השני אז בבקשה. אבל אתה מצדך חייב לתת להם לפחות את המינימום כי אחרת הם ימשיכו להציק לך. (ורק שתדע שזה באמת המינימום כי ביננו? אם נוותר על כל שטחי הקו הירוק ועל מזרח ירושלים עדיין ישאר לנו פה שטח עצום להקים בו את מדינת ישראל שעליה חלמו כולם. ויש לי גם חבר שאומר שבכלל לא חשוב הגודל שלנו אלא רק זה שקיים מקום שכל יהודי בעולם שלא מרגיש בטוח יוכל לבוא אליו. (ולזה מספיקים גם גבולות 67 - למרות שאין סיכוי שאנחנו נחזיר את החרמון ורמת הגולן, פשוט כי זה יהיה התאבדות) ובקשר לזה שהם לא חיים תחת דמוקרטיה? כי הם פשוט לא רוצים... הם כמו גרמניה של רפובליקת ווימאר (אאהה היה לי מגן אתמול) הם חושבים שטוב להם בדיקטטורה שלהם אז בבקשה. אם הם היו רוצים באמת דמוקרטיה הם כבר היו מורידים מזמן את היטלר הפלשתינאי - ערפאת. את ההסכמים צריך לעשות עם הנהגה פלשתינאית חדשה ולא עם רב המרצחים ערפאת. וכשאני עושה משא ומתן אני עושה זאת עם פלשתיאנים ולא עם טרוריסטים. בטרוריסטים צריך לטפל בצורה חמורה פי 10 ממה שעושים להם היום. (וצריך גם להגיע על כך להסכמים במסגרת מדינה פלשתינאית) כמו שאמר שרון - "השאלה על מדינה פלשתינאית זה לא כן או לא אלא רק כמה דם ישפך עד שהיא תקום" - אני לא יודע מה איתכם אבל אני מעדיף שלא יישפך בכלל.

.המוסד

New member
גם אני גדלתי במדינה שכזו

1)כסף אכן נותן לך כוח, אבל אמור את האמת, האם זה הכי חשוב? 2)"כורח המציאות", איזה צמד מילים יפהפה, אבל מה הוא אומר, שניתן לדרוש ממך הכל אם ירצחו את אנשינו? 3)מצד אחד אתה אומר שיש לנו "שטח עצום" "להקים בו את מדינת ישראל"(מדינת ישראל כבר הוקמה...) אבל מצד שני אתה אומר "כלל לא חשוב הגודל" 4)האם ישראל היא מקום בטוח ליהודים? הסיכוי הטוב ביותר לרצח של מיליוני יהודים הוא דווקא כאן, במדינת ישראל, מספר מצומצם של פצצות וכמה טילים טובים ומעט מזל והנה הקרבת לך 2-3 מיליון יהודים והרבה הרבה ילדים 5)אל תשכח מה ייצא מווימאר 6) ישנה מדינה פלשתינאית, קוראים לה- ישראל

CANDY MAN

New member
אני יענה לך במדיוק...

1) כן, כסף באמת כל כך חשוב לי. למה? כי אני דואג לעתיד שלי... אני לא יכול לסמוך על כולם שיספקו לי את צרכיי. הדבר היחיד שיותר חשוב מכסף זאת המשפחה שלך... למה אני לא אומר בריאות? כי בו נודה שמי שיש לו כסף יכול לצאת ממחלה מסוכנת הרבה יותר טוב מאחד שאין לו (אנחנו עוד יחסית טובים ביחס לעולם אז תשמח) 2)אנחנו לא נכנעים פה לטרור! חס וחלילה להיכנע לטרור! אני הראשון שיעמוד לצדך כאשר תזעק שאסור לדבר בכלל עם טרוריסטים כמו שממשלתנו עשתה (עם ה-13 מחבלים). אבל אתה חייב להבין שהעם שם רוצה מדינה, למה לא לתת לו מדינה? מה איכפת לך שכל השטחים שאתה גם ככה לא מתקרב אליהם עכשיו או תתקרב אליהם בעתיד יהיו המדינה הפלשתינאית! מתי היית בג´נין? או בעזה? או ביקרת ברמאלה? בוא נסכים שהשטחים האלה גם ככה "כבושים" (אם אתה רוצה להגיד את זה ככה) ע"י הפלשתינאים. תתן להם את המדינה על השטחים האלה ושיחנקו! מה איכפת לך? אתה תחיה פה במדינה הטובה והדמוקרטית שלך והכל יהיה טוב!. אתה בכלל רוצה להשמיד אותם אז מה איכפת לך שהם ישמידו את עצמם? (כי זה בטוח מה שיקרה מנסיון עבר) 3)לא אמרתי שהגודל לא קובע
, אמרתי שחבר שלי אמר זאת זה דבר ראשון. דבר שני באמת בשביל ה-5.5 מיליון יהודים שחיים פה יש מספיק שטח ויש גם עוד שטח לכמה שירצו לבוא... תבין שברגע שיהיה פה שקט אנחנו נחזור להיות איפריה כמו שהיינו ושום דבר לא יעצור אותו
. 4) ברגע שתתן להם מדינה המדינה שלנו תתחיל לצמוח ולשגשג! הרי מה הגורם העיקרי לכל החרא במדינה הזאת? שנינו יודעים שזה "המצב" ולא משהו אחר. בנוסף ברגע שיהיו הסכמים ישראל תוכל להגן על עצמה ביתר קלות (ותאמין לי שאנחנו יכולים) יש הבדל קטן בין להילחם בעם לבין להילחם במדינה! הבדל קטן אך משמעותי. 5) בוא לא נשווה את גרמניה הענקית של אז לחבורה של פליטים שקוראים את עצמם פלשתינאים. 6) מדינת ישראל היא איננה מדינת הפלשתינאים, הם לא רוצים זאת, ואתה לא נותן להם אפילו זכות אחת ממה שמגיע להם בתור "אזרחי המדינה". בוא ניהיה ריאלים ונדבר ברצינות ולא נגיד דברים סתמיים. מקווה שהבהרתי את עצמי, C.M

EverMan

New member
חוץ מהמשפט הראשון

שאני מאמין שהוא כורח הנסיבות בהם גדלת , ואני לא חושב שזה חיוני להרוויח כסף, אתה צדקת ברוב דבריך. אבל היה ניתן לנסח דברים טוב יותר

Vendetta

New member
"מבנה מפגר"... נו טוב, לא שציפיתי

למשהו אחר ממך. רק אתה יכול להיות כה מנותק מהסמלים היהודיים והלאומיים שמסמלים את עמנו, מורשתנו, תרבותנו. בשבילך הכל "מבנה מפגר". אי אפשר לקלוע להיגיון של אדם כה שטחי וחסר ערכים. ומהיכן ידיעתך המגובשת שלחמישה וחצי מיליון אזרחי-ישראל לא איכפת מן הר-הבית? עשית סקר? משאל? משהו? או שמא המצאת זאת בשביל הנאתך הפרטית? ראינו איזה שלום נפלא עם מצרים... אותה מצרים שהודיעה בפומבי שהיא מוכנה לצאת למלחמה נגד ישראל תמורת סכום כספי, אותה מצרים שמגנה אותנו כדבר יום ביומו, אותה מצרים שנאלצו לוותר בשבילה על נכס אסטרטגי שלא יסולא בפז. והשלום עם ירדן אינו אלא שלום עם המלך חוסיין, וברגע מותו כך מת גם השלום. כבר היום ניתן לחוש בסדקי היחסים בין ירדן לישראל שהולכים וגוברים, חשים איך הבן הפחות מוכשר והפחות כריזמטי אינו יודע איך להשתלט על הרוב הפלשתיני בארצו, ובכך קרבה לה המהפכה. רק לאחר שתבין את מנטליות אויביך תדע כיצד להביסם, וביינתים אתה רק משחק לידיהם. עלה והצלח בהשמדת עמך, לא ראיתי אחרים העושים זאת טוב ממך.

EverMan

New member
אדוני הנכבד

בבקשה , א. תדבר יפה. ב. תלמד גאו-פוליטיקה עדכנית. היחסים שלנו עם מצרים הם יחסים מלאים , יש לנו איתם קשרים כלכליים ומדיניים. ויש לנו שגרירות שם, כל הצבעה באו"ם הם נמנעים להצביע נגדנו. הנשיא שלהם הולך איתנו למרות ההצהרות שלו שהוא מגנה את הפעולות בשטחים , כי הוא צריך להיות מוצדק גם בעיני העולם הערבי. עם ירדן יש לנו קשרים אפילו יותר טובים , היו לנו אפילו קשרי תיירות (שאין לנו אפילו עם מדינות יותר "ידידותיות" לנו) בהיקף רחב, יש לנו הסכמים נרחבים ואנחנו מעולם לא היינו אוייבים בדם , אנחנו וירדן במצב מצויין במצב של העולם היום.. אתה בעצמך לא למדת את המנטליות של האוייבים שלך , אתה מכיר את האידיאלים של השיעים והסונים ? אתה מכיר את ההיסטוריה הערבית ? אתה יודע מי עושה מה ולמה ? אז בבקשה , אל תדבר על הבנה עד אשר אתה לא מבין בעצמך

Vendetta

New member
תעשה שיעורים בחינוך למישהו אחר,

כמו קנדימן, לי אין כוח לבבלת הזה. אתה מתעלם כליל מן העובדה שמצרים הודיעה בפומבי שהיא מוכנה לצאת נגדנו למלחמה? זה פרט שולי וחסר חשיבות מבחינתך? והיחסים עם ירדן הם בגדר נורמליים, אך הם לא יהיו כך לאחר שתהיה מהפכה פלשתינית. אני אכן מכיר את ההיסטוריה הערבית, בוודאי שיותר ממך.

EverMan

New member
וונדטה או שמא זה נוסטרדמוס ?

לאחר המהפכה הפלשתינאית שתהיה בירדן ? להזכירך את ספטמבר השחור ? (בוודאי שיותר ממך ?! טוב שלא תפסת תחת אדוני הנכבד ...) שר אחר בממשלה המצרית הצהיר שהוא היה מוכן לצאת למלחמה , ואני בטוח שאם אנשים כמו ליברמן היו עדיין בממשלה שלנו אנחנו היינו שומעים הרבה הצהרות כאלה , ואני בטוח שעוד נשמע מאפי איתם.

למעלה