הר הבית

EverMan

New member
הלוואי עליי אנשים כמו אז !

הלוואי עליי שרבין היה היום בין החיים ! והלוואי ובן גוריון וגולדה מאיר ומשה שרת ועוד רבין וטובים היו עימנו היום. אנשים בעלי אידיאולוגיה חזון ואומץ ובצע את החלטותיהם. אנשים שיש בהם מעבר לבחירה הפוליטית. יש גם את המעשה הנכון ! והלוואי עליי מנהיגים מהימין כמו בגין , שיש להם אידיאולוגיה שהם לא מפחדים להפגין , ושהם לא בורים שמצביעים למפלגה רק כי הם רוצים להרוג ערבים או משום שהם מצביעים לפתרון מדיני קצר-טווח שלא יחזיק שנה. המנהיגים היום הם לא מה שהם היו פעם. וחבל מאוד שכך !

CANDY MAN

New member
נו.. ובשביל מה אתה בנוער עבודה?

בשביל לשנות! בשביל להיות באחד מן הימים ההוא שיביא את השינוי הגדול! רק רציתי להבהיר שאני לא מוריד אפילו קצת ערך מכל האנשים שהזכרת פשוט אמרתי שכיום המצב שונה וכיום צריך את הדור "הצעיר" שינהל את המאבק ולא את הדור הישן שמסרב לתפוס את המציאות.

.המוסד

New member
"לא יודע אם התקדמתי אבל בטח שלא

נסוגתי"? אם לא התקדמת ולא נסוגת, אזי נשארת היכן שהיית? הנה אחד שרצה לשנות את המציאות-"אם תרצו אין זו אגדה" היה או חלום?

CANDY MAN

New member
מה לעשות שכולם פה אטומים...

כל אחד פה אטום בדעה שלו ולא מוכן אפילו לנסות לקבל את דעתו של האחר אז יוצא מצב שכולם פה נשארו במקום. אני לא ראיתי אותך מצליח לשכנע פה מישהו שלא היה בדעה שלך להסכים איתך בנוגע למשהו. ותפסיק כבר לבלבל את השכל בשטויות שלך, אתה גם לא מובן ואתה גם עושה לי כאב ראש (ע"ע ההודעה שמעל לזאת)

CANDY MAN

New member
נ.ב...

תפסיק לשלוח אותי לכל מיני אישים מן ההיסטריה שלנו. מה שהיה היה וכיום במאה ה-21 הדברים שונים. תרצה? תקבל זאת, לא תרצה תמשיך לרצות ולחלום.

m y s e l f

New member
בשביל מה חשוב

שנדע את ההיסטוריה שלנו? כי ההיסטוריה שלנו מלמדת אותנו על העתיד! מאילו דברים ניתן להימנע ולאן כל זה יוביל אותנו בסופו של דבר! לכן, השוואה לאירועים או אישים שהיו בעבר אלו השוואות לגיטימיות לגמרי, ואפילו חיוניות. אם זה עושה לך כאב ראש, קח אופטלגין ותתמודד.

CANDY MAN

New member
נו בדיוק! סטרת את עצמך!!!

"מוסד" הביא לי דוגמאות של אמירות של אנשים מהעבר ואני הסברתי לו שהיום זה שונה ומה שקרה פעם לא תופס דווקא היום וללמוד מטעויות של העבר זה בדיוק מה שאני מכתיב. אני לא אומר משהו רע אחד על האנשים שהנהיגו את המדינה הזאת ואני אפילו מעריץ אותם אבל דבר אחד חשוב צריך לזכור היטב! המציאות של אז היא אינה המציאות של פעם ולכן צריך לפעול היום שונה ממה שפעלנו פעם! ואולי אתה תגיד לי מה דעתך על מדינה פלשתינאית כי עדיין לא הבנתי במה אתה תומך.

m y s e l f

New member
אני תומך

בנתינת מדינה פלסטינאית, אחרי שהם יפסיקו עם השקרים והרמאויות והאינתיפאדה,. שיקחו את הכסף שמדינת ישראל משלמת להם (כבר לא, מפרוץ האינתי) וישתמשו בו למימון מערכת חינוך נורמאלית שלא מחנכת לשנאת ישראל ויהודים בכלל, שישתמשו בו למערכת בריאות שתוכל להציל אותם מהמחלות שמתפשטות שם, ושיעלו כבר איזה דמוקרט שפוי במקום ההנהגה הדפוקה שיש להם עכשיו, שלא מייצגת את דעותיו של העם, שיבינו שהטרור שלהם פוגע בהם ושיחסלו אותו בעצמם, רק במצב כזה אפשר לשבת על מו"מ. אם תוציא איזשהו הסכם בסטטוס החברתי-כלכלי-מדיני של הרשות הפלסטינית היום, אין סיכויים שהוא יחזיק, ולכן כרגע אנחנו צריכים לחסל להם את הטרור בעצמנו, ולגרום להם לבד להבין שהשלטון שלהם פוגע בהם ודואג לתחת שלו. ואני לא מבין איפה סתרתי את עצמי.

Blasphemy2000

New member
אני מוכן לשלוח להם אותו באריזת מתנה

נמאס כבר. כמה מלחמות אפשר לעבור ב54 שנים? האם שווה שטיפת דם אחת ויחידה תשפך בשביל פיסת אדמה מסכנה? כל היופי של ירושלים נהרס על ידי מלחמות וסכסוכים. העיר שאמורה להיות עיר של שלום הפכה להיות מרכז המלחמה. אותי, אישית, ממש לא מעניין דת ושטחים. מצידי לחיות באיזור של קילומטר מרובע אחד אם אני אדע ששם אני יכול להיות בטוח.

m y s e l f

New member
כל הכבוד ענבר!

הדיון שהעלת גרר אחריו שיא חדש של תגובות - 149! כנראה שהנושא הזה הוא באמת נושא לדיון! מעניין כמה תגובות יהיו בסוף (סוף דיון - כשהוא עובר עמוד)

למעלה