הר הבית בידינו?

Deathatred

New member
את רוצחיך - אוהב, את היהודים - שונא

>> אה באמת? אז איך אתה קורא לטבח של חולי הנפש הפסיכופטים ועלובי הנפש בצעירה הפלסטינית בהלווית החייל בחברון? הם ירו, הם יידו אבנים, אם לא הייתה שם המשטרה כדי איכשהו לחסום אותם הם היו טובחים בכל ילד, אישה ויצור אנושי שהיה נקרא בדרכם. ברברים תתי אדם, בדיוק כמו מחבלי החמאס - אין שום הבדל פה ביניהם. << מה שקרה בהלוויה הזאת בחברון היא שהפלשתינאים תקפו את המתנחלים והם בתגובה ירו לכל הכיוונים והחלו להשתולל (מה ציפית שיעשו אנשים שתוקפים אותם באמצע הלוויה?). הילדה הזאת כנראה נהרגה מאחד הכדורים אבל למה לעזאזל היא השליכה אבנים על המתנחלים שם? זה לא היה טבח אלא רצח, שנסיבותיו אינן ברורות עד הסוף. המתנחלים בחברון הם משוגעים, מאוד אלימים ומאוד קיצוניים אבל הם לא גרועים כמו החמאס. אם הם היו רק עשירית מהחמאס כל תושביה הפלשתינאים של חברון כבר היו בורחים ממנה. >> ובקשר לתמונה, היא לא הייתה אמורה להוות קונטרה, אבל אם אתה מתעקש אז הנה תמונה של ילדה שנקברה תחת הריסות ביתה. << מהו מקור התמונה? מתי היא צולמה ואיפה? ע"י מי היא צולמה?

א.א.אפל

New member
הסתברות והסקת מסקנות...

1. בקשר ללינץ´ ברמאללה, יש כמה תנאים שצריך לקחת בחשבון, כמו שבאותו יום היו 3 הלוויות בעיר של פלשתינאים שנרצחו ע"י הצבא הישראלי, שאותם ליוו המונים. אותם המונים, שאיבדו את יקיריהם וקרוביהם, עשו את הלינץ´ כנקמה. יש גם לקחת בחשבון שלא מדובר באזרחים ישראלים תמימים, אלא בשני חיילי "צה"ל" במדים שהיו בעיר. 2. אני רוצה להזכיר לך ש-8 פלשתינאים חפים מפשע נרצחו והרבה יותר מזה נפצעו ע"י מתנחבלים... "גדודי שלהבת גלעד" וכו´ 3. מקרי לינץ´ בערבים כבר בוצעו בעבר. ראה מקרה "בילוי בחוף אולגה" "הלינץ´ בנתניה" ואלו רק מקרים שהובאו לתקשורת. אני באופן אישי שמעתי על עוד שני מקרים כאלה ואני בטוח ששאר חברי הפורום שמעו על מקרים כאלו, לצערי ולצערינו?

Deathatred

New member
זה כמו להשוות בין מיכלית לבקבוק

1. זו לא הפעם היחידה שהפלשתינאים עשו לינץ´ בישראלים. ישראלים אחרים (אזרחים ואחד נכנס אפילו ביחד עם חבר ערבי) שנכנסו לערים ולכפרים בשטחי A יצאו מחוררים. 2. מה שגדודי-שלהבת עשו זה טרור, אבל לא לינץ´. לא כל רצח הוא לינץ´. לינץ´ הוא רצח ברוטלי שנעשה ע"י התפרעות אכזרית של המון זועם תוך שחיטת הקורבן והתעללות בגופתו. אבל אם כבר מדברים על טרור, להזכיר לך שבערך 600 יהודים חפים מפשע נרצחו והרבה יותר מזה נהרגו ע"י מחבלים פלשתינאים? 3. ראה את ההגדרה ללינץ´. מה שקרה באולגה הוא תקיפה אלימה וביריונית אבל מאחר וזה לא הסתיים ברצח ובגופה שחוטה זה לא לינץ´. ועדיין - ערבי יכול ללכת בעיר יהודית. יהודי לא יכול ללכת בעיר ערבית.

טוען רב

New member
דבר לא קרה בחוף אולגה

הכל השמצות, מדובר בחוף עבריינים, ואחד מחברי החמולה שם היה עבריין ש-"הלך מכות" עם עבריין יהודי אחר שהיה במקום. בניגוד ללינץ´, שם הורשעו מבצעיו, הסיפור בחוף אולגה אפילו לא התגלגל לכדי חקירה במשטרה. אני יודע שחלקכם משתדלים מאוד להוכיח כי היהודים ברברים, אבל לא תצליחו. הערבים הם הברברים וזה הוכח פעם אחר פעם, ויש לטרנספר מרצון את הברברים הללו אחת ולתמיד.

א.א.אפל

New member
תגובה

1. לא טענתי שזה היה הלינץ´ האחרון. 2. מקור המונח "לינץ´" במונח "משפט לינץ´"- מעשים שהיו נפוצים בארה"ב במאות ה-18-19, שבהם המון "לוקח לעצמו" את זכות השיפוט ומאשים מישהו-אז שחור בד"כ- באונס או רצח, והורג אותו ללא משפט. כך שאני לא יודע על איזה פשעים "לונצ´ו" קורבנות הלינץ´ בחוף אולגה או ברמאללה. את זה צריך לשאול את השופטים עצמם. 3. משיחות עם ערבים-ישראלים שמעתי שהם שומעים לעיתים תכופות איומים ולא מרגישים בנוח בעיר יהודית. ד"א, אני ביקרתי בכמה ערים ערביות והרגשתי בטוח לחלוטין. בתור שחקן ששיחק את שתי הדמויות, קל יותר לצלוח עיר ערבית כיהודי מאשר עיר יהודית כשמלאני.

Deathatred

New member
עוד פעם

מה שהיה באולגה היה תקיפה בריונית של נוער עברייני ולא לינץ´, עובדה - אף ערבי לא נרצח שם. ההגדרה שנתתי לך ללינץ´ היא המשמעות של המונח בהקשר של הסכסון הפלשתינאי-ישראלי. וישראלים שנוסעים ליד כפרים ערביים לעיתים חוטפים אבנים על המכונית. ישראלים שנכנסים לערים וכפרים פלשתינאים בד"כ לא חוזרים בחיים. אז תסכים איתי שלהפקיד את החיים שלך בידי פלשתינאי (אחד ששטפו לו את המוח ויעשה הכל כדי לרצוח יהודים) זה מעשה טיפשי למדי.

פעיל שחושב אחרת!

אני חייב לציין, בניגוד לאוריה אני מסכים (ורק בעניין זה עם death....) בהחלט אין מה להשוות בין הטרור היהודי לטרור הערבי - מוסלמי, הטרור המוסלמי - ערבי נורא בהרבה, בנוסף אנחנו לא צריכים למצוא סיבות למה עשו את מעשה הלינץ´ הנורא, עשו אותו אנשים שהם מפלצות אדם ושום הלוויה שבעולם לא מצדיקה אותו! אז רק לפרוטוקול אני, כמו רוב כמעט מוחלט של נוער מרצ מגנה כל פגיעה בחפים מפשע, בין אם חיילים, מתנחלים, או אזרחים החיים במדינת ישראל. בברכת שלום, איתי

Hendrix2

New member
מעניין

האם אתה מגנה גם פגיעה בחפים מפשע של אזרחים פלסטינים? ואיך היית קורא למה שקרה בעזה? (יוסי שריד אם אני לא טועה קרא לזה פיגוע טרור)

גם פלשתינאים הם בני אדם...

לכן מין הסתם אם אני מגנה כל פגיעה בחפים מפשע אני מדבר גם על פלשתינאים, אני פשוט לא מוצא לנכון לציין את זה מאחר וזה משתמע לכל אדם שאינו גזען. איך הייתי קורה למה שקרה בעזה? אני הייתי קורה לזה טעות, טעות טרגית ונוראית שאסור שתקרה לעולם, אבל טעות, אני משוכנע שלא הייתה כוונה לפגוע באזרחים חפים מפשע ומעבר לזה אני מאמין לראיונות עם אנשי צבא שאמרו שאם ידעו שזה תהיה התוצאה לא היו עושים את זה. לגבי זה שיוסי שריד אמר... היחסים ביני לבין יוסי הם יחסים של כבוד הדדי לכן למרות שזהו דבר אלהים אני אקרא לעצמי כופר כרגע ואסגור את ענייני עם כבודו ביום הכיפורים.

Hendrix2

New member
אתה תצטרך

אחרי שהטרור יפסק (הישראלי והפלסטיני), ואחרי שיסתיים הכיבוש וישראל תהפוך למדינת רווחה דמוקרטית, אתה ועוד רבים אחרים שעצמו עיניים ובחרו להקשיב לתקשורת המגוייסת וללכת בדרכם של גנרלים כושלים ופושעי מלחמה יצטרכו לסגור את ענייניהם עם העם שישב לידך וסבל במשך X שנים. יום הכיפורים בהחלט יהווה זמן מתאים :)

Deathatred

New member
התנצלות לעם הפלשתינאי

סליחה שחשבנו שיש לנו זכות לחיות. סליחה שלא התאסלמנו. סליחה שהגנו על עצמנו. סליחה שלא הלכנו כצאן לטבח.

אתה לא צריך עוד X שנים...

ירון היקר, אתה למעשה יכול להתפקח כבר היום. אני לא יודע על איזה נתונים אתה מדבר ובמהלך כל השירשור אתה ממציע עובדות שלא מופיעות בשום מקום אחר. אני יודע שאתה מאמין שכל העולם נגדך ונגד העם הפלשתינאי במיוחד בתוך ישראל. אני יודע שהתקשורת מגויסת, רוצחת ופשיסטית. ירון, חבל לי עליך, אני באמת מציע לך שתתחיל לנהל דיון שאינו דיקלום ריק מתוכן של סיסמאות נבובות. אם תנהל אחד כזה אני אהיה הראשון שישמח להשתתף בו. אני מקווה שתתפכח ותעבור לשמאל הישראלי, אחרי שתעזוב את הימין הפלשתינאי. אשמח לפגוש אותך בפעילויות למען השלום ונגד האלימות (כל האלימות!). בברכת שלום, איתי

Hendrix2

New member
LOL x40

חח איתי דבר ראשון, הימין הפלסטיני זה החמאס. משום מה יש נטיה לחשוב שמיד אחרי השמאל הקיצוני שלנו בא הימין הפלסטיני.. אבל המתונים בצד השני גם נמצאים בקצה השמאלי, אז זה לא בדיוק הימין הפלסטיני. הממ, אתה לא חייב להסכים עם מה שאני אומר (ואתה לא, זה מה שעושה את זה נחמד), אז בתוך כך אתה גם לא חייב להאמין למה שכתבתי (ואתה לא) ואתה גם מרשה לעצמך להטיף לי להתחיל לנהל דיון "שאניו דיקלום ריק מתוכן של ססמאות...". זה משעשע מאוד למען האמת. אגב, אני מכיר הרבה מאוד אנשים שהם יותר "שמאלנים" ממני, אז מה בדיוק תגיד עליהם? מסכנים, כבר בטח עשית מהם קרובי משפחה של סלאח שחאדה. ואתה כבר פוגש אותי כל יום במוצאי שבת, אני אשמח באמת לדבר פעם הבאה פנים מול פנים, זה יותר קל. בברכת שלום ושגשוג מתמיד, ירון.

למעלה