תיקון טעויות...
א. אני לא אומר שאני לא יודע על איזה מחקר אתה מדבר אלא שאתה פשוט אומר דברים לא נכונים נקודה. ב. מה שגורם לי לחשוב ככה זה העובדות, הישובים התופסים חלק גדול מאוכלוסית המתנחלים הם ישובים כגון אריאל (מעל לחמישים אלף תושב), אלפי מנשה, מעלה אדומים וכו´... ישובים שלא הוקמו מסיבות אידיאולוגיות לפחות לא ע"י האנשים שעברו לגור שם אלא בגלל עידוד כלכלי של הממשלות לאורך השנים. ג. המטרה שלנו לא זהה, בניגוד אליך מטרתי אינה סיום הכיבוש אלא השיגשוג של ישראל, במקרה בעניין המדיני אני מאמין שלטובת ישראל עדיף לסיים את הכיבוש. ד. לגבי חיפוש האשמים, אני אשמח להיכנס לדיון פלוסופי איתך לגבי מוסר וכו´... אני חושב ששמעת כבר את דעתי בזמן המשמרת, בכל מקרה בעניין זה, זה מאוד נחמד שאתה דואג לכולם ולא רק לישראל אך בעולם האמיתי "אם אין אני לי מי לי?" כלומר אני לא מכיר גוף פלשתינאי בגודל משמעותי שדואג לצרכיה של ישראל, לא שאני חושב שצריך להיות כזה... ה. שדיברתי על מציאת אשמים דיברתי על זה שאתה מאמין, כמשתמע מרוב הודעותיך, שמדינת ישראל פועלת מתוך מניעים "רעים" לדוגמא: "הטבח בעזה" "פואד פושע מלחמה" וכו´... צר לי, אני מעדיף להאשים קודם את עראפת ואת כל הצמרת הפלשתינאית בפשעי מלחמה ולפני שאני אומר משהו על ה"טבח" בעזה אני אדאג לצאת נגד הטבח (על אותו משקל) בדיזנגוף, מגידו, כ"ס, אפרופו, סבארו כו´... (הרשימה עוד ארוכה לצערי). מקווה שהבנת, איתי