הר ברוקבק!

18דניאן18

New member
הר ברוקבק!

אתמול ראיתי את הקרנת הבכורה של הסרט הר ברוקבק ואני לא מפסיק לחשוב על הסרט הזה. טוב, אז למי שלא שמע עליו, הסרט הוא על שני גברים- קאובויים שנפגשים בשנת 63 בקיץ בעבודה בחווה על הר ברוקבק. שניהם מגלים את נטיותיהם ומתאהבים. שנגמר הקיץ, הם נפרדים. ולאחר כמה שנים הם מחדשים את הקשר רק ששניהם נשואים+, אך הם לא יכולים להיות ביחד, בגלל נורומות החברה.הסוף עצצצצצצצצצצצוב וטראגי מאוד (ואני וכל הקהל לא פהסיק לבכות) הסרט הזה מאד עצוב שמח מרגש אירוטי. פשוט מעולה! (וגם זכה בשני פרסים ומועמד לאוסקר) בקיצור מומלץ מאוד ללכת. (וגם היו מלא הומואים חתיכים)

RoNa lovely

New member
נשמע סרט יפה,

חבל שאני לא אוכל לראות אותו... מקווה שנהנית

RoNa lovely

New member
הורים...

לא ייתנו לי ללכת לראות, ועוד ביישוב שלי, אוטובוסים והכל... וגם שבוע שעבר אני הלכתי בכפר סבא למקום כלשהו והם לא יידעו, אז אני מרותקת עד ש"אני אשיג את האמון שלי בהם" בקיצור, בולשיט...

0 דורון 0

New member
ברובקר נישמע כמו שם מישפחה של הודי

אבל אני גם שמעתי שהוא מצויין

suggarr

New member
וואי תודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif רק בשביל ההומואים..

אני ילך

PixieMan

New member
אני כרגע ראיתי את הסרט....

ואני חייב להגיד שלמרות שהוא היה מצוין. דרמה קורעת לב. אני חייב לומר שהוא היה כל כך אופייני לסרטים על הקטע:( כל הסרטים הללו כאילו מנסים לגרום לך לחשוב "אוי להיות הומו זה גזר דין לאומללות ודרך חיים נוראה". כמעט כל סרט שראיתי על הקטע היה ככה. לא חסר דוגמאות: אבודות והוזות, בנים אינם בוכים, יוסי וג'אגר ועוד ועוד.... הם פשוט מנסים לגרום לי לבכות!! אני רוצה יותר קומדיות רומנטיות/דרמות הולוודיות, שמתמיד מסתיימות טוב/כל דבר אחר שלא ינסה לקרוע לי ת'לב כל פעם שאני משכיר- (אופס זה כבר לא נכון) מוריד סרט בנושא של הומוסקאוליות... ולכן למרות הפקה המדהימה של הסרט אני חייב להעדיף שני סרטים שאני מעריץ: א. ממבו איטליאנו:) ב. but i'm a cheerleader דרמות-קומדיות נהדרות שעשו לי טוב על הלב, שזה ממש לא נופץ בסרטים מסוג הזה.

18דניאן18

New member
נו באמת, ראית את זה

באימיול- ככה לא רואים סרט :) אני צוחק. כל אחד וטעמו האישי. אני מאד נהנתי. נכון הוא באמת היה אופייני. אבל הוא לא ניסה לומר אני הומו זה גזר דין לאומללוץ. הסרט מנסה לומר שאהבה היא כוח טבעי. שאי אפשר להתנגד אליו. ושצריך לשים זין על הנורמה והחברה!

mooska

New member
יש לי שאלה חשובה לגבי הסרט

ממש רציתי לראות אותו עם ידידה שלי, רק שיש בעיה אחת, היא המופובית (לא הומופובית! המופובית! זה פוביה מדם, ממש רצינית שעלולה לגרום לה להתעלף, היא פשוט לא מסוגלת לראות דם.) אז יש דם בסרט? אפילו טיפה אחת?

18דניאן18

New member
דם...

קודם כל לגבי השאלה, יש דם לשניה מהסרט. אבל ממש שניה. הוא נופל מהסוס יורד דם. זהו. היא לא תתעלף.

18דניאן18

New member
אתמול אמא ואבא הלכו לראות את הסרט

הם אומרים שזה אחד הסרטים שטובים שםה ראו. הם התרגשו!

למעלה