הרשמה מאוחרת

• פותח הנושא parw
  • פורסם בתאריך

parw

New member
הרשמה מאוחרת

שלום אני נרשמתי השנה הזאת לטכניון להנדסה ביורפואית ושלשום הבאתי להם את תעודת הבגרות שלי היום נכנסתי לאינטרנט לראות מה קרה.הם הזינו את הנתונים החדשים ששלחתי להם וכתבו לי טרם נתקבלה החלטה.זה יכול להיות משהו טוב נכון?זאת אומרת אם הנתונים שלי לא היו מספיק טובים היו כותבים לי דחיה על המקום לא?

stkachov

New member
לא

זה אומר שהנתונים רק נקלטו אצלם, אבל הם עדיין לא דנו בהם. אחרי שידונו בהם, תקבל תשובה.

parw

New member
אהא

השנה הם ביקשו סכם הנע בין 90-92 ואני הישגתי 92.78 אתה חושב שיש לי סיכוי?

oferp

New member
יש לך סיכוי טוב מאוד

אבל מכייוון שנרשמת מאוחר יכול להיות שכל המקומות כבר מלאים.. אם כככה לא נורא תרשמי סימסטר הבא בטוח תתקבלי..

stkachov

New member
אכן כך

בדרך כלל בהרשמה מאוחרת הסיכויים קטנים יותר, גם אם יש את הסכם הדרוש. מה שכן אני בכל זאת מציע לך להתחיל ללמוד כבר הסמסטר, אמנם בפקולטה אחרת, ובעוד סמסטר תעבור לחשמל על סמך הסכם. הרבה מאוד עושים כך. שיהיה בהצלחה !

parw

New member
קודם כול

אני בן שנית כבר הציעה לי את זה היעצת להיכנס לעדיפות השנייה שלי (ביוטכנולוגיה) ולעבור שנה הבאה אבל אני חושב בשיטה זו יש סיכון לא?כלומר אם לא עמדתי בדרישות הסכם(הרימו את סף הקבלה) או שלא היה לי מומצע 75 (כדי להיות מועמד תקין) מה עשיתי אז?סתם ביזבזתי שנה

stkachov

New member
טעות

קודם כל למה אתה חושב שחשבתי שאתה בת
עכשיו בקשר למעבר, לא יודע אם מי דברת, אבל הסבירו לך לא טוב. כדי להיות במצב אקדמי תקין, אתה צריך ממוצע ציונים 65, וממוצע הצלחות 66. בפירוש לא 75 ! אז אם אתה עומד בדרישות הסכם ויש לך מצב אקדמי תקין, אתה תעבור. בקשר לזה שיעלו את סף הקבלה, זה אמנם סיכון, אבל הרי אתה תהיה באותו המצב בכל מקרה אם תחליט להרשם רק לסמסטר אביב. כעקרון, אני לא מאמין שבחשמל הסכם יגיע מתישהו ליותר מ 92, כך שאתה נמצא במצב יחסית טוב.

parw

New member
מי מדבר פה על חשמל?

אני מדבר על הנדסה ביורפואית שזה רק נפתח בסמסטר חורף.והערה שאני בן הייתי לאדם השני שהגיב על ההודעה שלי

stkachov

New member
אההה נכון ../images/Emo6.gif

וואלה, משום מה חשבתי איכשהו על חשמל. בכל אופן אז זה אומר שבכלל אין לך מה לחשוב ותתחיל ללמוד כבר עכשיו ותעבור בהמשך. לבזבז ככה שנה סתם רק בשביל להתקבל כמו כולם מההתחלה זה מיותר. יש לך סכם טוב. לדעתי תתחיל ללמוד באמת בביוטכנולוגיה(למרות שאין חשיבות בכלל באיזו פקולטה אתה מתחיל) ולסמסטר אביב כבר תעבור לביו רפואה. כך לפחות אני הייתי נוהג. אגב לא ידעתי שהסכם של ביו רפואה קפץ כל כך, כל הכבוד להם. שיהיה בהצלחה !

parw

New member
תודה עזרת לי מאוד

דרך אגב הסכם של ביורפואה היה מאז ומעולם גבוהה(מקווה שזה הוא רמז לעובדה שיש ביקוש למקצוע הזה) עוד משהו שמעתי מכמה סטודנטים שלומדים ביורפואה שהם גם יכולים לעבוד בתחומים אחרים(הנדסת חשמל ומכונות וכו"..)האם זה מכון?

stkachov

New member
כנראה

אני לא יודע הרבה אבל זה מה שגם אני שמעתי. ביורפואה משלב הרבה מאוד תחומים. יש שם קצת מהכל.

למעלה