הרשמה לצלומי התכנית.

Human Nature

New member
הרשמה לצלומי התכנית.

שלושה דברים: 1. פלאפון הוא דבר הכרחי לצלומים. רק תשאלו את יונתן שלא מצא אותנו (למרות שאמרתי לו שיחפש כמה אנשים לא-שפויים
), והצליח במשימה רק בזכות פלאי הטכנולוגיה הפלאפונית. לכן, ההתעקשות שלי על הפלאפונים (חוץ מזה שבמסווה אני סוטה שנהנה להתקשר אליכם בלילות ולגנוח
). 2. מספר המגיעים הוא לא גדול במיוחד. אני חושש כי בקרוב בועז יתחיל לקצץ לנו בכמות הכרטיסים
3. השבוע אני לא יכול להגיע לצלומי התכנית, מכיוון שיש לי הצגה בתאטרון (ומכיוון שאמא שלי בטראומה מהשבוע שעבר
). לכן, אני אשמח אם אחד מכם יהיה חמוד, מתוק וכו' ויאמר לי מי הגיע לצלומים ומי לא. זו לא עבודה קשה ^^ הצלומים הם, כרגיל, בת"א, רמת החייל, רחוב הברזל 3. הם נערכים בימי חמישי ב-19:30. פרטים נוספים- כאן. הרשמו בהמוניכם

love amor

New member
אני באה+מלווה../images/Emo182.gif

ואני יכולה להגיד לך מי בא אם אתה רוצה..

yoooni

New member
אני מעוניין להגיע + מלווה

מלווה = ידידה שלי, אנחנו מעוניינים להגיע בייחד לצילומים. למי אני שולח את הפלאפון שלי?

Human Nature

New member
Hold it, חבוב! |טל| †

1. יש סיבה שכתבתי את מה שכתבתי, ושקשּרתי בהודעה לזה. התיחסות מצדכם תהיה נחמדה. 2. אם אתה כל-כך מתעצל ללכת ולבדוק מה כתבתי שם ולמה אני כל-כך רותח- אתה בערך שלוש שעות בפורום, אתה לא משתתף בדיונים והגעת במטרה מאוד ברורה- להגיע לצלומים של אנ"ה. כאלו אנשים, לצערי, לשמחתי, לדאבוני, להלצתי ולשאר ההסגרים שרצים במוחי, לא מגיעים. Full stop.

חחחחחח!!! הרגת אותי אבי!!! חחחחחח

חחחחחחח כשאבי רותח זה הכי מצחיק חחחחח! חחח זה באמת לא יפה שלא קוראים אתההסבר הארוווווך הזה לפעמים אני לא קוראת הודעות אבל כשזה נוגע למפגשים חשוב לקרוא הכוול והאנשיםה אלה באמת סתם באים לפורום כדי להגיע לארץ נהדרת ....

yoooni

New member
אני מבקש שתעצרו מכונות ולא תפתחו

כאן ריב. קראתי כל מה שהוא כתב, אני לא מנחש על מה מדברות ההודעות שאני מגיב להן. זה ממש לא אני. אל תחפשו על מי לעשות אמבוש, סה"כ ביקשתי להצטרף אליכם לצילומים. לא מעוניינים, אפשר לדבר בצורה יפה. בלי עצבים, כי אני בהחלט לא באתי לעצבן אף אחד. full stop

yoooni

New member
hold it again

הסיבה ששאלתי את מה ששאלתי היא מכיוון שאתה לא מגיע. שנית, אני אמנם לא כותב כאן, אבל אנשים רבים מכירים אותי בתפוז, אני פעיל מאד בקהילות. חוץ מזה זה שאני לא כותב לא אומר שאני לא קורא את מה שאתם מדברים, באמת סלח לי שאני לא מהאנשים שחייבים להגיב על כל דבר. אם אין לי מה להגיד אני לא אומר. קראתי את כל מה שכתבת, בעיון רב, וגם עיינתי בשאלות נפוצות. לכן אל תטען שאני מתעצל. אני לא צריך לטעות ולשלוח את המספר שלי לאנשים הלא נכונים. בכל מקרה, ההחלטה אם לתת לי להגיע או לא לצילומים היא בידיך, אני בהחלט לא מתכוון לעשות בעיות, אני אחראי, אם אני יודע שמשריינים לי כרטיס אני מגיע.

Human Nature

New member
Look, חבוב, |טל| †

אף-אחד לא מחפש להטָּפל אליך. אפילו לא אנוכי-השטני
בסך-הכל, לטעמי, אם היית קורא בעיון את השאלות הנפוצות ואת מה שכתבתי היית רואה שצריך להשתתף בפורום בצורה נורמלית בשביל להגיע למפגשים. אני חושב שבסך-הכל מדובר בדרישה סבירה. ושוב, זה לא אישי נגדך. יכול להיות שאתה מאוד אחראי למעשיך, אבל באותה מידה יכול להיות שאתה לא. לא ביכולתי לשפוט זאת על סמך שתי הודעות בלבד. אתה מוזמן להשתתף בפורום, ובסופו של דבר גם להגיע.

yoooni

New member
טוף תראה,

אני מבין שמספר המקומות שלכם מוגבל ל 10 אם יהייו 10 חברי פורום פעילים שירצו להגיע אז אני אבין אם הם יגיעו ולא אני... הרי אני לא פעיל כאן בצורה משמעותית כמו אחרים וטובים. אבל אם לא תגיעו ל 10, וישארו לכם 2 מקומות פנויים - אני אודה לך מאד אם תאפשר לי לבוא. יום טוף

yoooni

New member
אני רוצה להגיע... עם ידידה

אם רק תאפשר לי...
תודה

Human Nature

New member
ראיתי שהתקשרת אליי ../images/Emo3.gif |טל| †

אני כזה בהפסקה משיעור מתמטיקה, הולך לרגע מהכתה, חוזר ומסתכל על הפלאפון במחשבה: "נו, באמת, כאילו שמישהו התקשר". ופתאום אני רואה שאת נסית
אז הנה ההסבר (שהוא מאוד מפתיע): הייתי בשיעור מתמטיקה! (כן, עד 17:00
)

למעלה