הרשמה לצלומים.

Human Nature

New member
המממ... |טל| †

אל תשכחו שאני בן-אנוש וזה שקובע אם אנשים באים או לא. אם הוא ישתתף מתוך מטרה להצטרף לפורום לצלומים [כמו שזה נראה כרגע, ואתה עזרת לכרגע הזה מאוד], הוא פשוט לא יצטרף. חד וחלק.

yoooni

New member
בכל מקרה הוא צריך להתחיל מאיפשהו

.... אגב בקשר להודעה בפורום רוני, איך זה שהיה כל כך הרבה מקום לרשום ושכחת את הסמל שלך בנושא ההודעה?

תאמינו לי שזה לא עינין להשתתף בצילו

מים או לא!! אם אני רוצה אפשר ללכת לשם (וכמו שידידה שלי אמרה) לבכות להם והם יתנו לי להיכנס, לא משנה, אי אפשר לא צריך, תאמינו לי שזה לא הקטע שלי! עוד מקרה של ניצול ילדים נכנס לסטטיסטיקה בעו כבוד של "Human Nature" ויש כבוד! משמיץ לרעה את שמם של החדשים,הרי גם הההההההההההההההההההההההההההההההההההוא היה פעם חדש! חחחח סתם צוחק ד"א תראו איזה כתבה פורסמה בMSN

PopPy

New member
אתה באמת חושב שזה עובד ככה?

הכרטיסים מוזמנים מראש. אני הגעתי באיחור, עם הזמנה, ולא נתנו לי להכנס (!), אתה באמת מאמין שיכניסו מישהו בלי הזמנה?

PopPy

New member
עדי +1

(היא התקשרה אלי לפני כמה דקות, מסתבר שנגמרו הכרטיסים הרגילים. מקווה שזה לא ישפיע גם עליכם ובועז שוב יבטל את הכרטיסים ברגע האחרון..)

Human Nature

New member
מגיעים+ הודעה חשובה!

הצלומים יתאחרו ויתחילו ב-19:30 כרגיל! בנוסף לכך, יש לי פלאפון חדש. אני אסתובב עם הישן, אבל בהחלט מומלץ לבקּש ממני את המספר החדש, מאחר והוא זה שאשא בחיקי רוב הזמן
מגיעים: 1. אבי 2. מלווה אבי 3. ליאתי 4. מלווה ליאתי 5. יונתן 6. מלווה יונתן 7. שמוליק 8. מלווה שמוליק 9. מלווה שמוליק 10. קוואלדה סורי, עדי, אין מקום בשבילך השבוע
טיהי, זה חתיכת עניין לסרב לצחקנית

double O S

New member
7 וחצי../images/Emo35.gif יופי../images/Emo96.gif

ככה אני לא יתטרך לבטל ת'מדצים...

למעלה