הרשמה לליגת החורף

הרשמה לליגת החורף

שלום לכולם/ן להזכירכם ביום שישי הקרוב יתקיים בגני התערוכה בתל אביב מרוץ ראשון של ליגת החורף.יהיה זה מרוץ קריטריום במסלול מעגלי של 800 מטר. ההרשמה מסתיימת ביום רביעי בערב!! הקטגוריות:עלית מגיל 19 ומעלה-50 סיבובים +5. ספורט בכל הגילאים 40 סיבובים +5 ונשים נוער ונערים 25 סיבובים +5.ניתן יהיה להירשם לאיגוד באותו יום.דני זקן.

Lance_Armstrong

New member
איפה אפשר לבדוק אם

ההרשמה שלי הצליחה? שלחתי פקס כמו שביקשו בטופס ההרשמה... שמי איתי רוזנבלום. התשלום ע"ש דוד רוזנבלום.

omerB

New member
מתפלא עליך, איתי

לו היית נרשם דרך שוונג היית רואה מייד אם נקלטה הרשמתך ושאלות מיותרות היו נחסכות. גם הפקס, הנייר הטלפון...... בכל אופן כולי תקווה שנקבל מחר את רשימת השמות הסופית ונפרסם אותה בשוונג כמו שעשינו שבוע שעבר עם ליגת אופני ההרים. שאל את חבר שלך - נתי עומר

Lance_Armstrong

New member
צ´בבה ../images/Emo13.gif

מצטער חבוב. פשוט אבא שלי רשם אותי לכל הליגה יחד...
איתי רוזנבלום. נ.ב אני חייב לומר שהאתר נראה הרבה יותר מסודר עכשיו
מגניב

cobra_1

New member
הלוואי וזה היה כמו שכתבת ../images/Emo10.gif

הספורט לפי פרסום של קוקי בפורום אופנים וגם באתר בהרשמה זה לכל העולם אשתו וילדיו להוציא נערים ונשים ! מתכון לאסון - מיקצה בלאגן מאורגן. לא ייקרה כלום אם יהיו בין העילית לבין המיקצה של הנשים והנערים שני מיקצי ספורט ותעשה הפרדה בין נוער, בוגרים , ותיקים א, ב, ו-ג וגם יישמרו הקטגוריות גיל הנהוגות באופני הרים. ההתרסקויות בחינם אגב.

cobra_1

New member
עומריקו ../images/Emo13.gif

רוצה עקביות ובטיחות בדיוק כמו באליפות ישראל בבית גוברין מאסטרס ונוער לא מוזנקים יחדיו! ושם לא היו צ´יפים שהיום יש בליגת החורף ושם זה לא היה קריטריום אלא מירוץ כביש רגיל. רוצה בסה"כ ארבע הזנקות במקום שלוש, קאפיש? בכל מקרה, העניין אבוד לגבי ליגת החורף -זה מה יש והצלחה לכל המחרים. יום נפלא

Lance_Armstrong

New member
קווווווביייייייייייייי ../images/Emo13.gif

מה שלומך? ראיתי אותך לפני כמה ימים בנשר. אבל הייתי באוטו בגלל שלא יכלתי לזוז עקב תפיסת שריר. לא יכולתי לזוז גם כמה ימים טובים בגלל זה. צריך להוציא את העליה של זכירה מהחוק! גרררר.... בכל אופן קובי, מה שלומך, מה חדש?
שיהיה לך המון בהצלחה בתחרות. תעשה צורה אוירודינמיט כזו, ותתחיל לטוס, כמו שרק אתה יודע!
אתה לא נחש קוברה, אתה מסוק קוברה. אתה מהיר כמו חץ!
בשבילך חימום, זה על 34 קמ"ש... תהיה בריא
סתם שאלה... מה המהירות שלך בספרינט?

cobra_1

New member
איתוששששששששששש ../images/Emo13.gif

לא ראית אותי בנשר... איזה שריר נתפס לך בזכריה?

Lance_Armstrong

New member
כן, כן ראיתי... אל תתווכח ../images/Emo8.gif

זה לא היה השבוע. זה היה לפני שבועיים שלוש....
שריר התאומים, והארבע ראשי. אבל לא ברגל אחת... אלא בשני הרגליים
כמה חביב כמה נחמד
כמובן שכשניסיתי לרדת מהאופניים - נפלתי

Lance_Armstrong

New member
אפשר להסתדר ../images/Emo13.gif בסה"כ ליפול = כיף

אל תשכחו שעם הצלקות אח"כ מתגאים בכם
. לי יש 2 צלקות מגעילות, אבל מאגניבות (תבטאו גם את הא´...
) שקרו לי עקב החלקה על הכביש ואיבוד שליטה. נכנסתי במדרכה וטראח! על סלע ואז על החצץ
. המון דם ירד. והגלגל הקידמי נשבר לו... (אבל שברתי יפה! יצרתי זוית 90 מעלות
ועכשיו קצת רצינות. פנייה לאיגוד או כל גורם קשור אחר. בתחרות זו, יכולים להיות יותר פצועים, מאשר בתחרות כביש בחוץ במסלול רגיל. יהיו המון נפילות. המון דפיקות ברקסים. המון דם ימרח על הכביש. ולכן, צוות מד"א כדאי שיהיה בשפע וגם-כן עזרה ראשונה כל 200 מטר ככה... איתי רוזנבלום.

למעלה