הרשמה לאומנות לחימה

סלופר

New member
הרשמה לאומנות לחימה

שלום, אני בן 15 וחצי ורוצה להירשם לאומנות לחימה. אני רוצה משו יעיל, פשוט ושיהיה ממש טוב להגנה עצמית. חשבתי על איגרוף תאילנדי אבל אני פתוח לרעיונות. אשמח לקבל הצעות ודעות. אני גר בתל-אביב.

אתה מוזמן לבוא אלי לאימון ניסיון בג'יו ג'יטסו

אני מאמן בגבעתיים ברח' כורזין 5. זה על דרך השלום בתל אביב / אלוף שדה ברמת גן. יש תחבורה ציבורית למקום, ושעות האימון לא מאוחרות: ימים א'+ד' ב- 17:45-19:15. זה לא איגרוף תאילנדי, אבל זה כן אמנות לחימה שאני מוצא אותה מאוד יעילה ומהנה. פרטים נוספים באתר שלי (יש קישור בחתימה שלי למטה). בהצלחה! רן.

ג'יו ג'יטסו ברזילאי בתל אביב

היי סלפור, רן מאמן מצויין
אבל אם אתה מחפש משהו קרוב יותר יש לנו קבוצה בתיכון אליאנס ברמת אביב. אתה מוזמן ליצור קשר. 0505568555

SergS

New member
איגרוף תאילנדי בת"א והסביבה

איגרוף תאילנדי היא אומנות לחימה יעילה וטכנית מאוד, למרות מה שחלק מהאנשים חושבים. אני מזמין אותך לאימון נסיון במועדון לומפיני בת"א... יש אצלינו עד 8 אימונים בשבוע במספר סניפים.. סרגיי 0545892444 http://www.thaibox-israel.com/ בהצלחה!

קראטה ג'וטסו בתל אביב

שלום אתה מוזמן להתנסות באימוני קראטה אשר יתנו לך את שאתה מחפש. אנו ממוקמים ליד בלומפילד ויש חניה בשפע. בלי כל קשר, אני ממליץ לך ללכת לכל המזמין ולבחון איזה שיטה/ מורה/ קבוצה אתה הכי מתחבר אליהם ולפי זה להליט. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה! אורי

למעלה