הרשם/לשחק/כל דבר אחר בkgs עולה כסף?

ooppss1

New member
בעקרון יש שירות אחד

שצריך לשלם עליו (שיעורם אם אני לא טועה אבל זה א יפריע אם לא תשלמי....

ooppss1

New member
כן אהה....יש גם דברים בחינם

מי היה מאמין בעולם כזה חינם....

bluexx

New member
לידיעתך יש גם משחקים שעולים כסף

רק שלרוע המזל של האנשים שמנסים את זה, הרבה אנשים נרתעים מהעניין, אני חושב שמשחקי אונליין טובים באמת צריכים להרוויח את הכסף האפשרויות הטובות ביותר הן חנות לחפצים בתשלום שנותנים יתרון זה או אחר למי שקונה את החפצים האלה בכסף אמיתי או לעשות מה שעשתה החברה של guild wars שזה לשווק את הדיסק של המשחק ורק מי שקונה את הדיסק יכול לרשום משתמש אחד בלבד למשחק ולשחק בו אלה שמנסים את עניין התשלום החודשי בדרך כלל בסופו של דבר נאלצים לתת שבוע-שבועיים לניסיון בחינם כי אנשים נרתעים מההוצאה הכספית ובדרך כלל הם מרוויחים הרבה פחות.... אבל בלי קשר סרברים של משחקים ואפילו הסרבר של KGS עולים הרבה כסף, הדרך של המפעילים להחזיר את ההשקעה היא גביית תשלום על שירות זה או אחר למשל בKGS ההרצאות והטורנירים המיוחדים של KGS+ עולים כסף שדרכו המפעילים של KGS מכסים את ההוצאות שלהם

bluexx

New member
ועל מה אתה חושב שאני מדבר?

על ערוץ הכנסת אולי? אולי אנחנו צריכים להגדיר online? כי לפי מה שאני מבין כל משחק שדורש חיבור לאינטרנט כדי לשחק בו ומשחקים בו לפחות שני אנשים באותו זמן , או שהוא מתוכנן ללפחות שני אנשים הוא mog- multiplayer online game אבל אתה יכול לנסות להסביר לי את השקפת עולמך על מה זה משחקי אונליין...

Mor L

New member
רגע!

אז השיעורים שאיתן אהרוני ואחרים מעבירים ב-KGS עולים כסף או לא?!

TheGo

New member
לא

הדבר היחיד שעולה כסף בKGS זה KGS+ וזה כמו KGS אבל עם שיעורי מקצוענים וכל מיני דברים שווים.

TheGo

New member
את נכנסת לחלונית של זה שם כתוב

כל הפרטים שאת צריכה

למעלה