הרשימה..

ס א ט י ן

New member
הרשימה..

אני בטוחה שאני לא היחידה, להרבה אנשים, אם לא לכולם, יש מן רשימה לא כתובה בשר לאהוב/ה האידיאלים בשבילם... במשך השנים הרשימה משתנה, נתונים מתווספים, נתונים נופלים. בסופו של דבר, הרשימה שלי כנראה תזרק לזבל... יש לי סטנדרטים גבוהים, אני בטוחה שלכולם אבל סטנדרטים גבוהים יש ללא מעט אנשים. ואת יוצאת עם כמה, שעל הנייר, אמורים להיות מושלמים בשבילך, והפלא ופלא- אף אחד מהם לא גרם ללב שלך לפרפר... ואז, יום אחד מגיע מישהו, והוא קצת מפוזר, קצת מעצבן, ואם בוחנים אותו ממש, אין בו הרבה דברים מהרשימה שבנית לעצמך כל החיים... אבל מאיזושהי סיבה בלתי מובנת, את פשוט לא יכולה להפסיק לחשוב עליו... ופתאום את נזכרת מה זאת אהבה- אהבה זה קסם זו הפתעה זה הבלתי יאמן זה הלא מובן זה המובן לגמרי הרשימה שלי כנראה תזרק לזבל כי אני מכירה את עצמי וכל מה שאני צריכה זה ניצוץ זה קסם זו הפתעה...

את מדברת על רשימת דרישות האהבה שלך או על

רשימת דרישות ההגנה שלך? רובנו מערבבים בין שתי הרשימות. אהבה היא משא ותהליך של התפתחות, תפכחות, בניה וגם הריסה בחלק מהמקרים. בן זוג שיענה לך על כל דרישות הרשימה יביא אותך ליעד כבר בהתחלה, ואז מה? בכל זאת, אני חושב שעבור כל אחד מאיתנו בן/בת הזוג צריכים לענות על חלק מהדרישות. לילה טוב ושנה טובה
. רועי.

ס א ט י ן

New member
העניין הוא

שברשימה יש הרבה תכונות, איך הוא יראה, איך הוא יתנהג, במה הוא יעבוד, איך הוא יאהב, איך אנשים יתיחו אליו וכו... בסופו של יום, יש לא מעט אנשים שעונים על הדרישות האלה, אבל מה לעשות שזה פוט לא זה. יצא לי כבר לצאת עם מישהו, אפילו שניים, שעל הדף, הם היו פשוט מושלמים שבילי. אל משום מה, לא רציתי להמשיך...כאילו כן חיפשתי דווקא את מה שלא רשום בדף... בופו של דבר, אולי אנחנו באמת מחפשים מישהו שקת יצא מהקוים. מן הסתם הוא עונה על כמה מהדרישות, אבל הוא גם יפתיע אותנו בחלק. לפעמים יהיו לו תכונות שבכלל לא רצינו שיכנסו לרשימה, ובכל זאת, הוא מקסים אותנו, ודווקא בו אנחנו נתאהב... גורם ההפתעה הוא החשו, אני חושבת. כשאתה פוגש מישהי ואתה מרגיש מופתע, אתה בכלל לא ציפית למישהי כזאת. אני חושבת שזה מה שגורם לנו לרחף באוויר...

נדמה לי שהיית זו את שכתבה לי

שאי אפשר להיות רק מחשבתיים ורציונליים באהבה. יש משהו נוסף נסתר שלא מופיע ברקשימה שלך והוא משיכה. זה המרכיב הסודי שגורם גם להתאהבות. וזה משהו שאי אפשר לנסח בצורה מדויקת וברורה, ולא רק בגלל שעם כל בן או בת הזוג המשיכה שונה, אלא גם בגלל שיש כאן משהו קסום ולא מובן. שנה טובה סאטין
רועי.

למעלה