הרשימה שלי

YaeL GirL

New member
הרשימה שלי

רציתי לכתוב מה אני חושבת על כל ספר... אתם מוזמנים גם לכתוב על הרשימה שלכם. הארי פוטר ואבן החכמים-כמובן שזה הספר שהביא לכל ההתמכרות ההיסטרית להארי פוטר. אבל הספר לא משהו בהתחשב בספרים שיצאו אח"כ. לכן הציום שלי זה 7 וחצי. הארי פוטר וחדר הסודות-הספר שהכי לא אהבתי בכל הסדרה. לא יודעת למה. אין שם ממש דברים מפתיעים או מתח בל ישואר.. אבל ספר נחמד. ציון 6 הארי פוטר והאסיר מאזקבאן-בהחלט הספר הכי הכי טוב בכל הסדרה. ממש אהבתי! והעיקר שהסוף הוא לא שוולדמורט נילחם עם הארי, אלא קטע חדש ומענין ממוחה של רולינג. ציון 10!!!! ספר פשוט אחלה. הארי פוטר וגביע האש- זה הספר בעל הכי הרבה תחרויות וגילויים מפתיעים. אני יכולה לקרוא את הספר הזה 50 פעמים ולא להשתעמם. הוא גם מצחיק,מותח,אין שמץ [!!!] של מושג מה יקרה... אז גם הספר הזה 10! הארי פוטר ומסדר עוף החול-לדעתי זה הספר הכי מצחיק. אין ספק. אני בטוחה שלא הייתי ממשיכה לקרוא את הספרים אם לא היו פרד וג'ורג'. אני ממש מעריצה את הדמויות האלו! וזה הספר הכיי הכי ארוך!!! אבל יש קטעים שממש עיצבנו אותי.. אמברידג' הזאת.. אני מתה לראות איך היא תראה בסרט. ציון: 9 וחצי... הארי פוטר והנסיך חצוי הדם- אני ממש התאכזבתי מהספר. לא יודעת מה אתכם אבל הספר איכזב אותי ביותר! ציפתי להרבה יותר מרולינג לספר שצריך בעיקרון לתת את ההקדמה לספר האחרון. אבל אני ממש נהנתי שהארי סוף סוף מצליח בשעור שיקויים, למרות שהסוף ביאס אותי ביותר. אני מהמאמינים שדמבי לא מת! אין סיכוי שהוא מת, זה כזה חבל.. ציון: 8.

hcarmiel

New member
דווקא אני חושב שהספר השישי

עשה את תפקידו נאמנה כהכנה והקדמה לספר השביעי ובכלל הוא היה ממש ממש טוב.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo141.gif

מילא את תפקידו כראוי, למרות שגמני הייתי נותנת לו משו כמו 8, מהסיבה הפשוטה, שאם מסתכלים עליו בתור ספר ולא בתור המשך או הקדמה לאחרים, הוא לא היה בשיא (למשל, כמו הרביעי
)
חרא מסנג'ר,

YaeL GirL

New member
אני בטוחה שאוהבי דמבי היו נותנים

לספר 4 וחצי, משו כזה. חבל שרולינג לא המיתה מישהו אחר. הייתי הרבה יותר שמחה לקרוא למשל שסנייפ מת אפילו אם היו מגלים שהוא היה בצד של הטובים ועשה המון למען סיריוס וכו' וכו'.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
ברור, זה הקטע../images/Emo141.gif

היא ממיתה את מי שאנחנו ממש לא רוצים שימותו, היא רוצה שנבכה. אחרת, זה היה סתם מעאפן.

די כבר!

אנשים, חדר הסודות הוא הספר הכי טוב בסדרה, נקודה. לא מותח?!?! בושי והכלמי. טוב, טוב, נו. לא להתנפל. אני לא כופה על אף אחד את הדעה שלי או משהו בסגנון, פשוט מעצבן אותי איך אנשים לא רואים את השלמות שבספר הזה.

mjlk

New member
אנחנו לא רואים את השלמות שבספר..

כי אין בו אחת כזאת. כמו שכתבתי למטה, לדעתי זה הספר הכי פחות טוב בסדרה. כמובן, זה לא הופך אותו לספר לא טוב - הוא זה שהכי פחות מצא חן בעיני בסדרה. (אולי זה בגלל הכריכה האדומה
)

מרי15

New member
צבע הכריכה הוא לא קריטריון מתאים

לקביעת איכיות הספר... הכריכה אמנם מושכת את העין של הקורא ומספקת כמה אחוזים נוספים לחשק לקרוא - אבל ספר זה ספר: המילים הכתובות כראוי העלילה המרתקת הדמויות שאיתן אפשר להזדהות, לאהוב, לשנוא

AnGeLiNa JoNsOn

New member
מסכימה!!../images/Emo45.gif../images/Emo141.gif

ספר מעולה, באמת שכך- אתם פשוט שכחתם את זה! אבל אם תנסו שניה להיזכר ברגשות שבאו תוך כדי קריאתו, תזכרו שהוא פשוט היה מעולה....
לדעתי בנק' זו ממש- של הספר השני, כולנו התמכרנו להארי פוטר. נקודה.

נו, אני קוראת אותו עכשיו שוב.

בפעם השמינית, בערך. הוא כל כך מעולה. אני מתמוגגת. אני מכירה אותו בעל פה, ועדיין מתפוצצת מצחוק בקטעים מסוימים, צווחת בפחד בקטעים מסוימים, עוצרת את נשימתי בקטעים מסוימים, ובכל פעם שהעלילה נעשית יותר ויותר גאונית, אני משחררת אנחה ומחבקת את הספר בכל הכוח. כל פעם מחדש. הוא מושלם.

אני דווקא הכי אהבתי את החמישי.

היה מצחיק, מותח, עצבני, מבכיא, ונהדר. נהדר מסכם הכל פה רולינג התעלתה על עצמה.

דנקי

New member
נכון! וגם בשלישי עם הקטע המרגש של

סיריוס.. ולהודעה פה למעלה שאומרת שהספר השני הוא הכי טוב - לדעתי הוא והראשון ממש גרועים... היה נחמד כל השלבים, אבל רק לקריאה ראשונה, בפעם השנייה שקוראים את הספר זה משעמם ורגיל מדי...

אם אתה חושב שברביעי רולינג התעלתה

על עצמה, אז למה בסוגריים, אם זה הרי הנושא של המשפט? איך אני בדיוק אמורה לנחש שברביעי רולינג התעלתה על עצמה?

למעלה