--->>> הרשימה שלי - חלק א' ----->

טל-יה

New member
חכה חכה

תן לי להכין גם ספר על השירים שהכנסת ואגיד לך מאיזה מהשירים שלך אני לוקחת איתי ביום שבת לאי הכי רחוק מכאן
אולי אקח לי איזה גיחה קטנה לשתות
בבגדד נראה לי המקום הכי בטוח
בכל אופן אני מצאתי שתי שירים שחיפשתי וחיפשתי ואיזה כיף לי ממש מתאימים ליום ולנטיין.... אז תן לי לעיין טוב בשירים ואכתוב תגובית הא?? ביתניים אני מציאה לך לתת קפיצה עוד מעט לשם
אני מעלה שם סיאנס
חמוד. ויום ולנטיין שמייח לכם חביירים

turrican

New member
תודה ! עכשיו סבבה לי ../images/Emo24.gif

היי Adiville תודה על המחמאה. האמת שזה לקח המון זמן (איזה חודשיים) אבל היו ימים שלא התעסקתי עם זה, אז ככה שזה ליווה אותי די הרבה זמן . טל-יה : קחי את כל הזמן שבעולם לעיין בשירים ותהני . בערב אני אצרף את הקובץ וורד המקורי ואז תוכלו לקרא בבית בכיף. לכל שאר המפרגנים (טורה,Pimpf ,אלפא) : תודה! עכשיו אני מרגיש שלא עשיתי את זה לחינם ושיש מי שקורא את זה.

oril123

New member
לא צריך להעלב פשוט לקריאת רשימה

כזאת צריך להקדיש הרבה זמן שכרגע בעבודה אין לי

Ceee

New member
היי טוריקן

באמת כל הכבוד על ההשקעה!!! היה נחמד לקרוא את הדיעות שלך על השירים האלה... היו לא מעט שירים שאני לא מכירה אבל נשמעים מוכרים. דרך אגב, סידרת את השירים לפי הסדר ככה שהשיר הראשון הוא הכי אהוב עליך והשיר האחרון הוא הכי פחות אהוב עליך? לגבי הקטע הגותי- מה דעתך על dear prudence של siouxie & the banshies? שיר מעניין ויוצא דופן אבל נראה לי שהסיגנון הזה לא ממש עיניין אף אחד בזמנו (1983). ולגבי הקטע בערבית שהצחיק אותך בקליפ של pump up the jam רציתי להעיר שיש לי הרגשה שבעקבות ההצלחה של im nin alu של עופרה חזה ב-1988 שהכיל מילים בתימנית או ערבית, אז הקטע הערבי הזה הפך די אופנתי. שמעתי קטע כזה בערבית גם בקליפ של pump up the volume של m.a.r.r.s. דרך אגב טוריקן בן כמה אתה? מעניין אותי לשמוע מה השירים הכי שנואים עליך מה-80

turrican

New member
היי Ceee ../images/Emo13.gif

קודם כל ברוכים הבאים לפורום ! ניק ניים מוזר בחרת אבל שיהיה. תודה , אני שמח שנהנית לקרא על השירים שרשמתי. כמו שציינתי בהתחלה אין סדר מסויים , כל השירים אהובים עליי אם קצת יותר ואם קצת פחות - עניין של מוזה אני מאמין. לגבי השיר של סוזי והבנשיז אני מכיר אבל הוא יותר מדיי רוק בשבילי אבל הוא לא רע. נכון לגבי Pump uo the volume (מיקססו שם שיר של חזה??) אני בן 28 .

Yaronimus

New member
כל הכבוד...

נראה לי אם אלוהים אוהב אותך הוא צריך לשים אותך באייטיז.... תגיד איזה ז'אנר מייק אולדפילד בשנות השמונימים?

turrican

New member
ז'אנר של מייק אולדפילד

קשה לי לתייק את האומן המיוחד הזו שנדמה שתמיד היה עוף מוזר ובודד, מלבד העובדה שאף פעם (עד כמה שידוע לי) לא נתן קרדיט ל-2 השירים הכי גדולים שלו : Moon Shadow ו-Get To France למגי ריילי המתוקה. היו לו כמה שירים מינימלסטיים , היו לו שיר עם ניחוח רוק (Shadow on the Wall ) , היו כמה מנגינות טובות (Tubular Bells) אבל מוכרחים להודות ששיריו "מוכתמים" עם מלודיה ועם סאונד מבריק . יש לציין שבאלבומיו הראשונים הוא ניגן בכל הכלים - ממש גאון הבחור. למי שרוצה ללמוד על אולדפילד כדי שיאזין לאלבום המצויין שלו QE2 וכמובן לחלקים של Tubular Bells (1+2

למעלה