הרשימה השחורה

soelistit

New member
הרשימה השחורה

לכל המיואשים - קרוס - המדופרסים - קרוס - אלה שאבדו את תקווה - וגם סתם משועממים קרוס סקרנים - נפתחה ההרשמה לקפיצה אתגרית מגג מגדל העיר (טרם הוחלט סופית איזו עיר תזכה בכבוד) נא להצטייד - בתעודת מסכנות, בהוכחות חותכות ובהרבה מורל נמוך!!!! אזהרה: המשרד לאיכות הסביבה קובע כי איכות הסביבה בשפל - ותנאי האקלים אינם מקלים על ההתאקלמות וקיימת סכנת החלקה. באם אינך מוכן ליטול סיכונים אלו - כל שעליך לעשות הוא לחתום על טופס ויתור אחריות. בכל שאלה או בקשה - יש לפרט את המוטיבים המרכזיים בגינם הצטרפת למשלחת. המשימה מתבצעת בשרות עצמי בלבד - תוך מתן עדיפות לתכיפות. נא לא לבוא בדרישות נוספות - אמצעי תחבורה זה יצא מחוץ לחוק. יגעת וקפצת - תאמין

את היא המדופרסת היחידה

אנחנו? מצבינו מעולם לא היה טוב יותר והוא רק מטפס ונהיה מזהיר מרגע לרגע, במיוחד לאור העובדה שאת עומדת לקפוץ ממגדל העיר.. נשמה אנחנו איתך, אמרי לנו את התאריך והשעה ובחפץ לב נגיע לעזור לך עם הצעד הקשה שלך. נ.ב. בירות על מי? נ.ב.ב. קפצי עם הלב שלך

soelistit

New member
אלוף

הקפיצות מגבוה - לא מתוכחת עם מקצוענים......

פנדיאני

New member
יש גם את הפרשנות של אילנית בשירה

"מחר יהיה זה יום חדש - ומה אפשר מיום חדש כבר לצפות".

לפחות נהיה ב חברה טובה

הבעיה שזה אף פעם לא פותר באמת את הבעיות. זו רק אשליה. סוליסטית, האמת היא שכל אחד מאיתנו מתמודד עם בעיות. לאף אחד לא קל. זה רק העמדת פנים אצל כל אחד ואחד מאיתנו. ואת, אני יודעת בבירור שאת תצאי מהרוח- נכאים הזו שנפלה עליך ותקומי כמו לביאה לפגוש אותם פנים אל פנים ולפתור אותם אחת אחת ותצאי מלכה. כי זה מה שאת!

soelistit

New member
../images/Emo134.gif(בטעינה....)

לכשאגיע לטעינה מלאה נטולת מטענים שליליים - אוכל לטעון טיעונים קלים יותר... (ובלי קשר - את כאן המלכה...
)

העיר הלבנה בשעת לילה מאוחרת

או מי הזיז את הגבינה שלי / מאת נופל חופשי ברוח [שם קודם: צעד קטן לאדם - צעד גדול למנקי הרחובות] הנה הם באים הקופצים האמיצים הקומיקאים היהודים א-יוצאים המתחזים טראח בום שיריבוםבוםבום (פזמון היהודי הנצחי) ירושלים הנה אני יוצא בשאלה, בתשובה, בתהייה, בבקשה, תל אביב הנה אני בא לקפוץ אלייך טראח שיריבוםבום (פזמון הדרך) והכביש מתקרייב והנה אני בא סופסופ מגיע הנה אני בא איי אם קאמינג טראח צ'ילי בום אההה אההה אההה (פזמון הסקס) נופל חופשי ברוח נחה עלי הרוח אח אח אח חחח הנה הם טיפות הברכה כה כה טראח שיריבום, שיריבוםבוםבום (פזמון איש הגשם) כביש שחור עיר לבנה הנה אני בא אני מגיע... טראח בום (פזמון איש הרוח) אני נופל חופשי.... אני דואה ברוח אני מלך הכביש אני מלכת האמבטיה... טראאח בום שיריבוםבום בום (פזמון המקלחת) אני נופל ברוח אני שט חופשי אני דואה באויר הנקי לקראת סופ הסופים בום בום בום (פזמון ההלך) רק תגידו לי מה זה האור בקצה המנהרה שמתקרב אליי כוכך מהר ??!! טראאאאאאח (פזמון הרכבת) ירושלים הנה אני חוזר אלייך עם זנב מקופל מתבדר ברוח לנצח נצחים יחי הנצחון יחי יחי אדוננו מורנו ורבנו יחי יחי יחי חיחיחי טראאאאאח בווום (פזמון הגאולה) נ.ב. יחי אדוננו מורנו ורבנו מה"מ לעולם ועד

נ.ב.ב.

גם אני בתול שנאמר: אשרי מי שבא לכאן וכל תאוותו בידו ועליו הכתוב אומר: עליונים ששו ותחתונים עלזו בבוא אליו נפש נקי וצדיק

admor

New member
לא לשכוח לקרוא לי

אני רק מסתכל, ואנא לא בזמן משחק של בית"ר.

נצל"ש: זה מה מצאתי

צב עולמי (שם קודם: מה השעמום עושה לבנאדם) פצחתי בפרויקט איסוף המילה "צב" בשפות העולם (בהשראת ל"ס שהביא לי אותה עם המילה ברוסית). אם מישהו יודע יותר מגוגל.. זה המקום להוסיף! הכי בולטות בחסרונן: הינדי, אמהרית וקנטונזית, אבל כמובן חסרות עוד כל שאר אלפי השפות שבעולם. בינתיים יש 63. אבנאקי: טוֹלְבָּה tolba אזרית (אזרביג'אן): דֶנִיז טִיסְבָּגָאסִי deniz tısbağası איטלקית, פורטוגזית: טָרְטָרוּגָה Tartaruga אינדונזית: kura kura איסלנדית: סְקְיָאלְדְבָּאקָה, טוּרְטִילְדוּוּפָה skjaldbaka, turtildúfa אלבאמה (מש' מאסקוֹגיות): סָאטְטָה satta אלבנית: BreshkË אנגלית: טֶרְטְל, טוֹרְטֶס Turtle, Tortoise ארמית: צַבָּא tsaba ארמנית: קְרִייָה kriya בולגרית: מוֹרְסְקָה קוֹסְטֶנוּרְקָה морска костенурка בוסנית, קרואטית: קוֹרְנְיָאצָ'ה kornjača גאלית: טוּאָרְטִיס toirtís גרמנית: שִילְדְקְרֶוֹטֶה Schildkröte הולנדית: זֶיישִילְדְפָּאד zeeschildpad הונגרית: טוקְנֶוֹשְבֶּקו tengeri teknős - teknősbéka הְמונג (בויאטנם בין היתר): וָאוּבּ קִיבּ vaub kib וולשית: chrwban, crwban, grwban, nghrwban טגאלוג (פיליפינית): פָּאגוֹנג, פָּאוִּיקָאן pagong, pawikan טוק-פיסין (פפואה-גינאה החדשה): טראוּסֶל trausel יוונית: חֶלוֹנָה χελώνα יידיש: צֶ'רֶפָּאחֶה - טשערעפאכע יפנית: קָאמֶה לדינו (ספניולית): טרטוגה Tartuga לטינית: טוּרְטוּר turtur מאורית (ניו זילנד): הוֹנוּ, נְגוּטוּרוֹאָה honu, nguturoa מאליסֶט-פַּסָאמַקוּוֹדִי: קְצִ'י-קָאן-נָאקְוּוְּץ k'tchi-ku^n-nakwts מינגוֹ: האנוָּוה hanûwá מיקמאק: מִיקְצִ'יקְץ' mikjikj מקדונית: צֶ'פְּקָה желка נורבגית: סְקִילְפָּאדְדֶה Skilpadde סוואהילי (טנזניה וקניה): קוֹבֶּה kobe סוטו צפונית (דרא"פ ובוצואנה): פִינְיָאלֶרֶגָה(?) phinyalerega סורית (syrian): עַבָּא סינית: ווּ-גוּי סנסקריט: גָ'אלָגוּלְמָה jalagulma (יש להם 13 מילים לצב!!) ספרדית: טוֹרְטוּגָה Tortuga סרבית: קוֹרְנְיָאצָ'ה, גְזְ'לִיקָה kornjača, grlica עברית: צב, שלחופה tsav, shalxufa ערבית: סוּלְחוּפָה, דַבְּ سلحفاة פּוֹטָאוּוֹטוֹמִי: מְשִיקֶה mshike’ פולנית: ז'וֹלוּ ŻÓŁW פינית: קִילְפִּיקוֹנְנָה kilpikonna פרסית: לָאץ' פִּישְתְ ﻻﻙ ﭙﺸﺕ (אבל נראה לי שזה צב ים, כי "פישת" דומה ל"דג" בשפות לטיניות כמדומני) צ'אמוֹרוֹ (גואם): הָאגְגָאן haggan צ'כית, סלובנית: זֶ'לְוָוה(?) želva צלאגי (קרובה לצ'רוקי): דְבְגָאסִי dvgasi צ'רוקי: אוּלִינָאוִּי ulinawi צרפתית: טוֹרְטֻי Tortue קאיוּגה (מש' האיירוקוויות): גָנְיָאהְדִי ganya'hde קארוּק: אַסָאחְבוּ asa’xvu קוריאנית: גו-בּוּג 거북 רומנית: טוּרְטוּרִיקְה turturică רוסית, אוקראינית: צִ'ירִיפָּאחָה Черепаха שאיין (אינדיאנית בארה"ב): מָאאֶן ma'eno שבדית: סְיֶוֹלְדְפָּאדְדָה sköldpadda שפת הסימנים של ארה"ב (שס"א): (גאוני!! זה פשוט ראש של צב מהנהן) תאי: Tao תורכית: קָפְּלִוּמְבָּאגָ'ה kaplumbağa שפות מומצאות: אספרנטו: טֶרְטֶסְטוּדוֹ tertestudo

משועממת

ואגב, מדוייק יותר לקרוא לאספרנטו שפה מתוכננת לא מומצאת חבל שאנגלית הפכה להיות השפה האחידה

לא תודה

אני אחכה לכם למטה מחזיק באחת הקצוות של השמיכה צריך הרבה כדי לגרום לי לאבד את התקווה

מתלבט13

New member
להדגמה חיה

סרט מ1912 של חייט הקופץ ממגדל אייפל אל מותו לבוש בחליפת "כנפיים" מיוחדת שהוא תפר ודמיין שתחזיק אותו באויר. נתיחה שלאחר המוות הראתה שהוא מת מהתקף לב, אני חושב שעוד באויר. בכל מקרה, מי שמתכנן לקפוץ, שיבוא ונשב בקשר לצוואה. יש גם כמה טיפים ביחס לאיך למצות את הימים עד הקפיצה. עוד כל מיני נקודות חשובות, שאין מקומם על גבי הפורום

חכה חכה חכה מתלבט 13!!!

מה זה האתר החולני הזה??? ולא הצלחתי לגרום לעצמי לצאת ממנו לפני שראיתי לפחות 5 גוויות מזוויעות!!! אני מציעה לך לא להגיע לטישים במליון שנה הקרובות לפחות, פן יבולע לך. בברכת, ויבולע המוות לנצח ולילה טוב (חוץ מאשר לך, מתלבט. אני מקווה שאלוהים יתבלבל בכתובות שלנו וישלח לך את החלומות שלי!)

למעלה