הרשו לי לפתוח ב-

יעל.פ.

New member
הרשו לי לפתוח ב-

סליחה. סליחה, שלא הייתי כאן כדי לתמוך, סליחה, שהתנתקתי ונעלמתי פתאום, ואם כבר סליחה, סליחה, מההורים שלי, סליחה מהחברים, סליחה מהעולם, סליחה שאני כזאת, סליחה שאני מאכזבת. ראיתי שהמון דברים קשים עברו כאן בפורום לאחרונה ואני לא הייתי כאן בשביל לתמוך ולמחות את הדמעות, לשלוח כוחות, חיבוקים ואהבה. הייתי עושה את זה, תאמינו לי שכן. הבעיה היא שהתמיכה שיש לי בקושי מספיקה לעצמי ואני דיי קורסת תחת הלחץ (המשקל אם תרצו...), מרוב דמעות אני טובעת, הכוחות אזלו וחיבוקים ואהבה אלו הדברים האחרונים שיש לי לתת עכשיו. המחשבות משתלטות עליי והן צועקות ``שנאה, תיעוב והרס``!!! ואני, אני חלשת אופי שכמותי לא עושה מאומה בשביל להשתיק אותן ונכנעת. אני מסתכלת במראה ושונאת, ורוצה למות, רוצה להרוג את הגוף, לחיות כרוח רפאים. אבל בתוכי יש קול חלש אמנם (אבל קיים) שאומר לי שזה לא מה שאני באמת רוצה. אני רוצה לחיות! אני רוצה, באמת שרוצה אבל זה קשה, כ``כ ק-ש-ה!!!!! ונמאס לי להלחם, למה כשכולם מתלבטים במה ללבוש היום אני צריכה להאבק ביצור הרע שיושב לי על הכתף ומצווה עליי לשנוא, מצווה עליי להקריב את גופי ונשמתי ולמות. למה??? ולמה לעזאזל אני לא עושה כלום??? שאלות קשות, ואני יודעת שהתשובה טמונה בי ורק אני אוכל למצוא לה פתרון, אבל זה כנראה חזק ממני, החזקים שורדים ואני חלשה אז נועדתי להכנע ולהטרף ע``י האנורקסיה? אני מקווה שלא כי אלו לא החיים שייחלתי להם. טוב, כתבתי המון, יש לי כפול מזה אבל זה מספיק לעכשיו. תודה שאתם כאן, לא אפגע אם לא תגיבו, הייתי צריכה להשתחרר קצת מהמחשבות שמתרוצצות בראש, לצערי הרב זה לא עזר, הן עדיין שם... לילה טוב לכל הפורום, שיהיה הרבה יותר קל משלי, יעל

קארן_@

New member
יפתי שלי.....

קרן האור מסיתה את הוילון שתוכלי לראות כמה אני כאן לידך..... את אינך מאכזבת. לעולם. אף פעם. וגם אני לא הייתי כאן, ודאגתי לך. ותמשיכי לכתוב, וזה חשוב שתשחררי, אני קוראת ואוהבת יותר. אוהבת אותך. את מה שאת. ואת מי שאת. מקווה שבכל זאת, ישנת טוב.... מאחלת לך יום מתוק, לפחות כמוך. שלך תמיד, קארן

יעל.פ.

New member
קארן שלי...

תודה שהסתת את הוילון, הבעיה היא שיש עוד המון כאלה וכל אחד כהה יותר מהשני, כרגע אני לא בטוחה שיש מישהו שיכול להסית את כולם, ובטח שלא אני... ואני כן מאכזבת, מאוכזבת מעצמי ואני בטוחה שכל העולם, האנשים שמכירים אותי מאוכזבים גם הם... אל תאהבי אותי על מה שאני כי זה יהיה בזבוז של אהבה שאחרות זקוקות לה, גם אני אוהבת אותך, המון! אני מקווה שהכל בסדר אצלך שוב אוהבת, יעל

קארן_@

New member
ילדה שלי יפה.....

אל תהיי עצובה, עצוב לי כשאת עצובה... כואב לי שאת ככה מאוכזבת מעצמך, אני יודעת שאחד הדברים, שלי לפחות קשה להתמודד איתם זה האכזבה שלי מעצמי. אבל יקירתי, את לא רואה את שרואות עיני, אני רואה בך נפש מדהימה, לא רוצה שתפגעי שוב ושוב. עברת הרבה יפתי, עלית על דרך המלך ועכשיו קצת קשה.... בואי לא נוותר לך. בואי, אני איתך, ואל תשכחי את זה!!!! קארן נ.ב- מרוב הלימונים שאני אוכלת התרחב לי הלב. יש לי מלא מקום, לא תוכלי לתאר כמה... לאהוב אותך, בשבילי זה לא בזבוז כמו שאת מתעקשת, ואמשיך לאהוב אותך בין אם תרצי או לא....

יעל.פ.

New member
לימונית מתוקה שלי...

מצטערת להעציב אותך, גם אני לא רוצה להיות עצובה... ואת צודקת, האכזבה היא הדבר שהכי קשה להתמודד איתו ממש קשה, הכי קשה! אין לי הרבה מה לעשות נגדה כמו שאת רואה... בכל מקרה, עכשיו אני בבית לומדת, מנסה ללמוד למגן, מידי פעם אני קופצת לקרוא הודעות, מתפללת לתגובה ממך... משהו שאני לא מבינה: אני מנסה ללמוד, באמת שמנסה אבל הראש שלי לא בספרים. וכל ההקלות וההבנה שמנסים לתת לי מהבי``ס (יועצת ובולשיט) ``על השנה האחרונה הקשה שהייתה לך`` לא עוזרים בכלל וגם לא יעזרו, הם לא מבינים שאותה ``שנה קשה`` עדיין לא נגמרה ולא עתידה להגמר בזמן הקרוב, אז בשביל מה ללמוד אם אני יודעת שגם ככה אכשל??? אני לא יכולה את הכל ביחד, יש לי יותר מידי דברים ללמוד ולהשלים בחודש מסכן אחד, אני לא יכולה יותר ונמאס לי. נ-מ-א-ס ל-י!!!!!!!!!! וכן, זה מאכזב כי אף פעם לא קיבלתי נכשל בחיים, ב-ח-י-י-ם!!! אז אני מאוכזבת ואין לי שום דרך להפסיק לאכזב או להתאכזב פחות. מה הטעם??? כ``כ לא בא לי להיות כאן, בחדר, עם מיליון ספרים עבי כרך ומגעילים, אפילו הציפור שזימרה לי בבוקר נעלמה, וחם! קארן לימונית חמודית שלי, איפה את???

קארן_@

New member
מתוקתי הנצחית(!!!)

קודם אני חייבת לכתוב לך שתדעי- שאני גאה בך. מאוד מאוד גאה בך. אני זוכרת את תקופת הבגרויות כ``כ טוב, התפללתי שזה כבר ייגמר. איכשהו עשיתי את זה, אבל כמוך- לא מצאתי את עצמי, הרגשתי שאין בשביל מה להמשיך. זה הרי כ``כ מתסכל... לא עבר יותר מדי זמן, והנה אני כאן שוב, באותו המצב רק בלימודיי לתואר... וזה לא כזה שונה, הלחץ הוא היסטרי במיוחד שאני לא עומדת בקצב שתכננתי לי. גם אני מרגישה אפס, מרגישה שכלום לא הולך, אבל אני יודעת שזה לא לגמרי מדיוק. כי יש בשביל מה. עכשיו את לא רואה את זה יקירתי, אבל בקרוב מאוד, כשהכל ייגמר תיווכחי לדעת שאת שווה המון ושכל ההשקעה שלך לא הייתה לשווא. אני כאן עכשיו... בלימודים, יצאתי באמצע השיעור כי קפאתי מקור וגם כי חיכיתי לתגובה ממך, אז הנה אני כותבת לך, כבר הפשרתי, ועכשיו גם התחממתי מההודעה שלך. חוזרת לשיעור, מקווה לשמוע ממך בקרוב, שלך ת מ י ד! לימונה-נע.

תרנגולת

New member
ממ.. את יודעת למה..

קר לך.. בקיץ!!.. :-( גם לי יש עומס . צריך לעשות כ``כ הרבה דברים.. סוף שנה מזורגגת.. אחחח.. ואין לי כוח.. לא משנה. נבדברנדבנננבנננדבבררר היום?.. אגב, זה שאת לא עומדת בקצב שתיכננת לך.. אומר שאולי התכנון בעייתי. אוהבת.. אותך.. הרבה..

תרנגולת

New member
קודם קודם קודם כל..

מותר לך לא להגיב.. תכתבי בקצב שלך, לפי ההרגשה שלך, ואם קשה לך מדי להגיב, אל תגיבי, וגם אל תנצלי על זה אח``כ- כי אין כל סיבה.. הפורום לא אמור להכביד, הוא אמור לעזור. סליחה מההורים ? מהחברים? .. מהעולם..? את כזאת מקסימה, כזאת מקסימה.. ונורא קשה לך להלחם בזה ולנסות. תנסי לא לבקר את עצמך על זה.. אני ג-א-ה בך על שניסית כך.. והקול הזה, שהוא אומנם חלש.. את מסוגלת לטפח אותו, ולתת לו את הכוח שוב. מותר שיהיו נפילות, שיהיה קשה לפעמים.. יש לי עוד מה לכתוב לך.. אבל אין לי כ``כ כוח כרגע. אני מרגישה שאני עומדת במקום דומה לשלך.. המילים שלך כ``כ מתאימות לי כרגע. בכל מקרה.. מקווה שתרגישי יותר טוב. שלך.

יעלי...

בלי סליחות...כל כך אין צורך בכך. כפי שתוגי אמרה לך - הפורום קיים בכדי לעזור ולא להוות נטל כשקשה גם כך. אני רק יכולה לומר שחבל שאת לא משתמשת בו גם באותן שעות קשות. במיוחד אז חשוב להרגיש ולזכור כי את לא לבד וכי כולנו כאן איתך. נשמח להיות איתך גם ברגעים הטובים והשמחים שלבטח יגיעו, אך דווקא אלו חולפים בקלות שלא כמו הרגעים הקשים שנדמים לפעמים כנצח אין סופי. ואותם קשה יותר לעבור לבד...ויותר קל יחד...יד ביד. אז באותם הרגעים תני לנו לשלוח לך את הכוחות והחיבוקים והנשיקות שאת כל כך צריכה. אני בטוחה שברגע שלך יהיה כוח גם את תעשי זאת למען אחרים שיזדקקו להם. טוב שכתבת את מה שמתרוצץ לך בראש..אולי בכל זאת יעזור קצת להשליט סדר גם אם לא יעלים את המחשבות לגמרי. מקווה שעבר עליך לילה סביר ולא נורא כפי שחששת. ולגבי השאלה למי מגיע לסבול מהמחלה ולמי לא... לאף אחד לא מגיע לסבול. לא לחלשים ולא לחזקים...אם יש דבר כזה בכלל...מה שאני די בספק. לכולנו יש את הרגעים בהם נדמה לנו כי אין כוחות יותר להלחם... אבל יחד עם זה חשוב לזכור כי אותם הרגעים גם יעברו להם. וכי נעלה עוד על דרך חדשה. וגם אם לא רואים אותה עדיין באופק...אסור לוותר על התקווה. כי אותה תקווה היא זו שתוביל אותנו למסלול המיוחל...לחיים. אל תוותרי יעלי. והעזרי בנו כדי שלא לאבד את התקווה הזו. אנחנו כאן בשבילך... וגם אני. שלך מאיה.

למעלה