הרשו לי להציע רעיון- DESKTOP

HyperNovA

New member
Star Trek VS Star Wars !! ../images/Emo8.gif

למה שטרקי רואה אוהד מלחמת הכוכבים ברחוב הוא יקניט אותו ? מאיפה נובעת היריבות בין 2 הסדרות ? האם טרקי שרואה אוהד של מלחמת הכוכבים רחוב יתק וף אותו עם הבאט'לת של ניב ? כל זאת ועוד מחר בערוץ שלוש בחדשות היום

tivol man

New member
ספוילר. חנונים ירצחו את הבלונדה

אלה מסטאר וורס יקראו לאלה מבבילון שיאספו את פיטוראמה והנ"ל יקראו לנו שנהרוג אותה ביחד..

ailag

New member
ראיתם את 15 הדקות של התהילה?

שמשום מה נראו כמו שלוש שניות, אבל זו בטח אשליה.. איזה סיקור עלוב של אייקון. אבל זה הגיוני, הם הביאו מישהי שלא יודעת שום דבר על מדע בדיוני חוץ מזה שזה מוזר ויש שם חייזרים.

n i v1

New member
סטאר וור- i stand corrected

יאאאאסר, בוא הביתה, הכנתי חריימה...

VinceCarter

New member
NIV אתה יכול בבקשה לתקן את בלגן ../images/Emo13.gif

פתחתי קישור מיוחד בעניני, ואני מאמין שאנשים יראו את יצירתם המופלא...

ailag

New member
זאת שרצתה

לספר לכל העולם על המזימות של הטרקיז נגד אוהדי סטאר וור. היא כמעט חשפה את החלק על ערפאת, ואז טאשה הבריחה אותה |מחיאות כפיים|

VinceCarter

New member
ניראה שטאשה פה היא הכי הכי

בפורום
, בגיל 18 וכבר מנהלת כל אולם הסטאר טראקי..מגניב.. אז היא אמורה להיות בחורה חזקה, שרוצה להיות קפטן של ואג'אר-2
מתאים לה, לא?

VinceCarter

New member
הרשו לי להציע רעיון- DESKTOP

שכל אחד שהוא STAR TREK FAN ישים פה את שולחן עבודה של מחשב שלו. אני מציע כי , זה אמור לעניין קצת, זה כמו פסטיפל ברשת.. מה דעתכם?

VinceCarter

New member
1. אני אתחיל עם זה ../images/Emo13.gif

הנה הDESKTOP שלי (שולחן עבודה).. אני מת על וואג'אר

[TNT]

New member
הנה אחד שעשיתי בעצמי

לא מזמן רציתי לבדוק אם עדיין נשאר לי קמצוץ של קישרון בעצוב גרפי אחרי שלא יצא לעסוק בתחום המון זמן וחוץ מזה רציתי דסקטופ חדש בכל מקרה זה מה שיצא לא מדהים אבל חביב+

n i v1

New member
ראיתי עכשיו ערוץ 3

ראיתי את אפרת וראו אותנו, ושמעו וראו אותי קצת.... לא מדהים- נחמד!

yanivm1

New member
יש מצב לשים כאן את הראיון...

אכשהוא להוריד אותו לפורמט מדיה פלייר ושנוכל להוריד אותו? לא לכולנו יש כבלים...

tivol man

New member
הפסטיבל, חברה

העיניים יצאו לי מהחורים המטבעות מהכיסים והכרית ברחה לי ונשענת ממתינה בחדר ההרצאות עד להרצאה הבאה. ניפגש במכירה הפומבית...

n i v1

New member
התנצלות

בניתי שרשור וההודעה בטעות עברה לי למקום הלא נכון- אז אני מתנצל על הבלאגן שגרמתי. ניב

למעלה