הרשאות משתמשים SQL SERVER
יש לי מסד על הרשת המסד כולל 2 משתמשים: 1. משתמש מנהל מסד dbowner 2. משתמש רשת עם הרשאות קטנות וממוקדות. עברתי טבלה טבלה במסד הנתונים והגדרתי את ההרשאות הרלוונטיות למשתמש הרשת. העניין הוא שאני מעוניינת לתת לו גם אפשרות כניסה לSP. לא מצאתי מקום בו אני מגדירה אפשרות של הרשאות לSP. הSP הנ"ל מבצע שאילתא SELECT על טבלה עם הרשאות, אך אני מקבלת את הודעת השגיאה הבאה:
יש לי מסד על הרשת המסד כולל 2 משתמשים: 1. משתמש מנהל מסד dbowner 2. משתמש רשת עם הרשאות קטנות וממוקדות. עברתי טבלה טבלה במסד הנתונים והגדרתי את ההרשאות הרלוונטיות למשתמש הרשת. העניין הוא שאני מעוניינת לתת לו גם אפשרות כניסה לSP. לא מצאתי מקום בו אני מגדירה אפשרות של הרשאות לSP. הSP הנ"ל מבצע שאילתא SELECT על טבלה עם הרשאות, אך אני מקבלת את הודעת השגיאה הבאה:
Msg 229, Level 14, State 5, Procedure spGetBestSeller, Line 1 EXECUTE permission denied on object 'spGetBestSeller', database 'supersefer', schema 'adminUser'.
איך אפשר לתת הרשאות גם לSP. תודה! ועוד שאלה קטנטנות על הדרך נאמר יש לי טבלה עם הרשאות select * from tbl עובדת מצוין כאשר יצרתי משתמש מוגבל אני צריכה לכתוב את "יוצר" הטבלה select * from abc.tbl מדוע זה כך? תודה